![]() |
|
@Up
Ciekawe kiedy kretynie wreszcie ktoś wezmie sprawy w swoje rece i znajdzie cie w tym swoim domku w ktorym rozsylasz na prawo i lewo keylogery. Mamusia napewno by się ucieszyła jak byś dostał pare latek w zawiasach. |
@Up
Kórwa kmioty przecież każdy wie, że to ketlogger a Wy próbujecie coś zdziałać ;|? Co hackniecie 13lvl z p-setem? |
wydarzenia z Obsidii, to sie do nich z pewnoscia zalicza:
Cytuj:
osobiscie popieram takie akcje, ciekawe tylko jak to bedzie wygladalo w praktyce. |
Tak , dobra akcja ponieważ na obsidi boterów nie brakuje .
|
juz widze jak ng zabija swoich za botowanie
|
noo niezle juz to widze , a tak wogole to o co chodzi
Mentor de'Vrie is now free from NG. Enjoy your freedom. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1549856 |
Heh, Mentor się wypłacił ; ) kto następny w kolejce do wypłacenia się?
@Szafa "Wyprzedziłeś" mnie @Down Impreza się rozkręca :) |
@2up
o ten tramwaj co nie chodzi. @up jak to nastepny? z Et wyplacily sie 3 osoby,z NG 7?:S co do tej akcji z boterami-juz widze jak ubija waptora czy don fooziego |
Imhreey ,Lady Szikaka i Mentor ,jezu i co oni sobie mysla ? przeciez expienie z swiadomoscia ,ze jak wbijesz xxx lvl zostaniesz ubity ,jest bezsensu ;p
|
Cytuj:
a co do kieroya to jeszcze napisz ze mnie w rl dojedziesz i bedzie calkiem fajnie :baby: przestane z domu wychodzic i wogule zamkne sie w sobie ;( a haknietych ludzi mi szkoda zawsze i niewazne czy ich lubie czy nieX( |
Cytuj:
chyba naprawde zamkne się w sobie i będe płakał całą noc ;( ;( ;( buu ide pogadac z taboretem hehe |
Tibijczyk ty naprawde jesteś chory ?? Czy dajesz psu pisać swoje posty bo twoja głupota chyba jest już u zenitu no chyba że trzymasz coś w zanadrzut. Mówisz że żal Ci osób wykorzystujących taką sytuację a co Kiroy zawinił to że chciał pomóc Vixi a wlogowali się po to żeby przepędzić noob chary NG ganiając Dorpaza bo tamci pewnie przestali zabawe i zaczeli srać w pory oby tylko Dorp nie padł ...
Pzdr :) |
Tibijczyk ja sie rl nie czepiam bo to forum o tibii a czy tibia to cale moje zycie niech oceniaja inni aczkolwiek to mzoe byc jedno z paru moih hobby ... a jesli sie czyms interesuje to sie troche temu poswiecam ... gram w tibie 6 lat prawie i cos mi tam o tej grze wiadomo ... wszyscy wiedza ze twoje debilne teksty maja nas wkurzyc i sie cieszysz no skor ow rl nie mozna to chociaz na forum :D gratulacje bo mnie wkurzyles nawet " ale ogolem to kup sobie psiaka moze znajdziesz w koncu przyjaciela :)
"strazak ktory mial hacka bo jest spy ufo ale chcial sie odciac od tego dostal od kolegow z Marsa hacka bo jest dywersantem i lecial na dwa fronty a ogolem to kumpel mannowa od dawna to mowilem i wiedzialem blablabla .... " Booterzy ... hahaha hdokladnie juz to widze jak ng wali ryckow z Ng za bootowanie albo fooziego i waptora hahahah dobra sciema :D pewnie ktos kogos wkurzy i bedzie albo mannow zabija swoich kolegow sorkow z lunary ktorzy zaczeli tu grac a jada na rotach i innych gownach tombach ostro :D botujesz !! nie ja nie bootuje u booting nononnono ... dont li hunetd pay 200 k and now die for booting ... plxz no i dont booting ... nooo we know better u booting and lieing and masturbating we never masturbating or make it left hand u use righ hand and its bad :( U are hunted u see we have good reason .... CAŁE NG :D |
@Et
Co macie zamiar zrobić z Mentorem~? |
ide po pieska bo nikt mnie nie lubi;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
a w tibie terz gram juz spory czas i tez mam pojecia troche o tej grze ale co tam wy jestescie najmadrzejsi i niech tak zostanie :baby: bo ja to ciemniak jestem i wogule B) i mam miesnie zamniast muzgu i takie temu podobne pozdro dla kolegów |
mam takie pytanie czym sie rozni Kiroy Wind od Kiroy'a ?
2 strony temu kiroy sie cieszyl ze strazak sie wypowiada a nagle taka zmiana zdania ? dziwne |
Kiroy to "wujo" a Kiroy Wind to mlody :p
|
Szafa troche ironii ...
Tibijczyk : moze i grasz dlugo ale jakos twoje wypowiedzi mijaja sie z celem i jakos nie ujawniles tam tibijskiego rzemiosla tylko narzekasz jak moherek ze wszystko ci sie nie podoba i wszyscy sa bebe i nic nie potrafia i sa zdrajcami itd ... no po takiej wypowiedzi mam nadzieje ze zmienisz moje zdanie o tobie choc pewnie ci nie zalezy i komentuj np battle po obejrzeniu filmiku jakbys to rozwiazal inaczej gdzie moglismy uciec dlaczego padlismy itd o tym wlasnie jest to forum ... !! wiec czekam na twoje sensowne wypowiedzi ... bo jak masz zamiar tylko wysmiewac ludzi i narzekac to idz na www.interia.czeteria.pl /zimny-lokiec-room i tam mozesz spokac sie z podobnymi ludzmi jakim sie kreujesz na tym forum !! to teraz czekam na twoje wypowiedzi i popisanie sie wiedza na temat tibii i prosze tylko nie rob jak strazak ze nie wiesz gdzie jest pz a potem pisze ze stalem z NG :D |
@Tibijczyk~
Jeszcze nie zdarzylo mi sie skomentowac czyjejs osobobowsci na tym forum, bo to ogolnie nie w mojej naturze i z reguly takie opinie zostawiam dla siebie i nie wypowiadam sie o nich glosno. ...Wyjatkiem jestes ty. Po prostu wyprowadziles mnie z rownowagi swoja glupota, kretynizmem, brakiem zrozumienia, nachalnoscia, przerostem ambicji nad mozliwosciami i jeszcze raz glupota. Jak to chyba Kiroy kiedys powiedzial "w dupie byles, gowno wiesz", a starasz sie wtracic w kazda sprawe, niestety z negatywnym skutkiem. Nie jednokrotnie dostawales do zrozumienia, ze zmierzasz w zlym kierunku i twoje informacje maja malo wspolnego z rzeczywistymi. Nie jednokrotnie zostales nawet zbluzgany za swoje kretynskie posty, ktore napisane sa w sposob ciezki do zrozumienia i daleki od wszelkich zasad stylistycznych, ortograficznych i skladniowych. Nadal jednak starasz sie udowodnic swoja racje i piszesz posty w stylu jakim piszesz... Jezeli liczba przy twoim nicku jest data twojego urodzenia, to naprawde nasowa mi sie na mysl tylko jedno slowo... "zal". Swiadczy to chyba o tym, ze nie bylo ci latwo w szkole, badz opusciles "kilka" podstawowych lekcji, o ile w ogole wiesz co to szkola i skonczyles jakakolwiek. Moja rada to - wez sie za siebie, czyli zamiast grac w tibie popracuj nad wlasnym zyciem i zacznij wkoncu myslec racjonalnie. I niech do ciebie dojdzie fakt, ze lepiej byloby, zebys sie po prostu nie oddzywal niz pisal kolejnego posta w stylu "hyba sie poplacze i zamkne w sobie i pogadam z taboretem i smutno mi rze mnie nikt nie lóbi :(:(:( hehe". Podejrzewam, ze moglem cie urazic swoja opinia, lecz jest ona absolutnie szczera i odzwierciedla moje uczucie, ktore towarzyszy mi podczas czytania twoich postow. |
Ahhh wy się tylko kłócić potraficie ?
Jak nie na mnie to na Kiroy'a, potem Strażak, Suv'owi też się dostaje' teraz Tibijczyk jest w modzie ciekawe kto będzie po nim ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |
|