![]() |
|
Gandamir~ ukladanie wierszykow zostaw innym ;)
Anyway Wesolego^^ |
Smacznych jajeczek :*
Wesolych Swiat!
P.S, Tylko nie grajcie w Tibie |
all juz zalatwione ;)
Btw Wesolych i spokojnych swiat ;) @ down n/c :) Przedstawilem tylko tak jak jest na kyrze :) |
Btw. Zapomniales o jeszcze jednym forum tam kazdy cie wyslucha
ZAL.PL |
Cytuj:
Ja też bym za to nie płacił :/ Ciężko grać na kyrze... |
@Up
Maja reason do huntowania go wiec w czym problem? |
Ta , jeszcze troche to reason'em bedzie to ze blokowales jego miejsce w dp haha . Jeszcze wojna sie nie skonczyla a NF juz zaczyna PAowac . ;p
@down Tak , to WIW sa ZLIII bo oni zmuszaja biedne no fir do PAowania , Spalic ih!111 na stos ...!11 |
Cytuj:
@up Bo wiw na to pozwala? |
All zalatwione ;) sa jednak ludzie na kyrze ktorzy jeszcze pomoga ;)
Jak bedzie jakas akcja na mnie to trudno padne , ale nei zaplace ;) |
Lol z tego co pamietam na ostatnim OB co bylo ank/necro quest Shackal byl z WiW a teraz Nf broni shackala Lol;d
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Jakbysmy mieli tak wypominac, to ile razy Herineey na open battlu biegal z 15 minutowym pzetem sam i NF nie dalo rady go zabic? No ile? : | |
Cytuj:
"Nobody is perfect but I’m pretty fucking close ... I am unstoppable, So fast, none see me. I am the hunter, I kill all I see" |
Hehe, z tego co widze ludzie z wiw zamiast zajac sie wojna siedza na forum i kozaków grają xD
Ile tu osob z nf sie bezsensu wypowiada? Mało? A z wiw? Heh sczerze połowa postów tutaj jest niepotrzebna (niektóre moje też xD ) And btw. "TibiaHispano.com"- kolejna strona którą udało mi się zcrashować xD Teraz rozkminiam Erig.net xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A kogo interesuje Twoje heh "P R O P A G A N D A"? Twój post składa się heh z jednego słowa rozłożonego na literki, nabijasz sobie liczbe postów, he? I Tak Hail WIW Hail Olik for http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224 :cup: |
@Nide Wune
Jakos nie widze tu nikogo z WIW kto regularnie sie wypowiada , z obu tylko Olik tu siedzi czesto wiec twoje wypociny sa daremne. |
Gandamir - twoj podpis na tibia.com miazdzy:
11:09 Moothonost [193]: everyone to pz 11:09 Moothonost [193]: gandamir online ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |
|