![]() |
|
Ale juz nie jestes zajebisty cze.
|
nie wiem ocb, ale:
[EK] Rosi Thern / Wiszu: ziom [RP] Zizka / Karol: poziom? [EK] Rosi Thern / Wiszu: mozesz odpisac burskiemu [EK] Rosi Thern / Wiszu: na carlin.pl [EK] Rosi Thern / Wiszu: ze ojebali go na 30k? [EK] Rosi Thern / Wiszu: XD [RP] Zizka / Karol: moge ale zaraz? [EK] Rosi Thern / Wiszu: okz *** Private chat session has been closed *** |
aha..........
|
Cytuj:
A dasz się dotknąć? Możesz mnie uważać za dno w robieniu skryptów, akurat się tym nie przejmuje, serio :) Nagrywałem camy pare razy i za każdym razem gdy zdechłem, czyli na jakichś 4 camach było widać jak dostaje kicka, lub po prostu wy*******am się przez brak manasow (tak tak, przy zbyt malej ilosci szedłem refillowac ;d ) Ni razu nie widziałem żebyś mnie tam tyrał, ale cóż, wczoraj się pofatygowałem wziąłem 2 osoby ze sobą na expa i powiedziałem żeby mnie biły. Dziwne, żadnej różnicy w działaniu bota nie zauważyłem. Możliwe że jakaś chujową linijkę skryptu miałem tam na 170~175lvlu, ale zdążyłem wszystko zmienić ze 150 razy do teraz. Tak czy siak, kasiorki trochę mam więc jakoś nie specjalnie się przejąłem tymi wyjebkami, a lv bardzo ładnie mi bot odrobił na grimach. he, przecież na tego waszego venta to prawie każdy może się wbić, z resztą na naszym to też ma dizt, bardol czy kilka innych "tajnych osób" konto, więc nie wiem o czym gadka xd Mam troche gp do sprzedania na morganie i kyrze, jak ktoś by chciał kupić to priv me. |
Potrzebuje eq rook na Kyrze/Nebuli/Premii jak ktos ma ;p
|
Cytuj:
|
@up
Raczej na wyjsciu z roka poprzestanie :D |
Jaz spytaj Calh Mand'ik;p
|
Salvoria.com startuje 5 marca (piatek) o godzinie 18:00
NO LIFE_/ ;) |
Angelos bije rekordy! Pierwszy do commanderowania OB na OTS, wyzywa wszystkich, OB się zaczęło, to się nie odzywa. :D Musiał się dowartościować i mnie ubić na OTS.
Gz Vaoet... ... dobrze Ci tamten gość powiedział "albo komanderujesz albo sklej pizdę"... ... śmieciu. ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Urzekła mnie twoja historia. Ale chyba pojebałes fora to nie jest forum Przyjaciółki |
Cytuj:
|
|
Chlopaki polecam otsa Z-NOTE.NET, narazie gra troche malo osob, ale sie rozkreca. Rl mapka, exp rate w sam raz :) Mozemy ogarnac jakiegos wara.
Z-NOTE.NET wchodzic na stronke i robic postac :) |
Cytuj:
|
Nawet odgryzanie sie i probowanie zaistniec hujowym dowcipem ci nie wychodzi
|
Co racja to racja Adrian, Slabizna B)
|
Cytuj:
do cv sobie wpisz |
Czemu jeszcze nie dostalem zadnego parcela na Varkess/Thais? :(
A dobra wiem czemu, nubki nie czytaja tibia.com :/ |
Cytuj:
|
Martwe forum omg.. Ktos ma ochote zaczac grac w wowa na officialu? Jak na razie gram ja i angelos, a kilka osob sie "przymierza" :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
andrzej a nie myslales o tym zeby pobiegac....
czy kolejny rok masz zamiar udawac orke ktora woda wyrzucila na brzeg... |
Tak apropos widzieliscie tego bota na WoWa ? Moj kumpel tym boci na globalu, chyba z 200 zl kosztuje ale koks jest ogolnie ;d Chlop testowal to 6 miesiecy 24/7 bocil i nie dostal bana, ale pewnie bedzie tak jak z tibia, wkoncu wypierdola wszystkich na gladko.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Przygadal kociol garnkowi? HAHAH NAJS PLEPSIE ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
beat'it |
harry roxando XDDD
|
by the way
ale ogarnalem text!!!! PHP Kod:
|
Nie.. Real jest po prostu zbyt dużą drużyną by się zmieścić w 1/4 finału..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie mów hop póki nie przeskoczysz..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: