Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thomisson 23-02-2008 20:35

Przystopujcie? Ja w tym temacie widzę tylko Yoha wywyższającego Arsenal, no i jeszcze debil Sza'hel czy jakoś tak, ale on zginął jakieś 15 stron temu w temacie.

Dark Sven 23-02-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1918614)
Chyba nie jestem jedynym, ktorego irytuje wieczne 'zobaczycie, ze Arsenal wygra Premiership, Lige Mistrzow, Puchar UEFA, mistrzostwa swiata, Europy i Puchar Narodow Afryki w jednym sezonie', 'teraz przegrali bo gral 515566515651656-ty sklad, przegrali bo sedzia byl przekupiony, przegrali ale gdyby nie ten aut z kapelusza w 93 minucie to by strzelili jeszcze dwie bramki i wygrali'. A juz dawno temu cywilizacje odkryly, ze ogien najlepiej zwalcza sie ogniem.

Tak Ci to przeszkadza, to po prostu umieść go w swojej liście ignorowanych. Póki co, ani nie jesteś śmieszny, ani mądry, ani tym bardziej nie wkurzasz i nie zwalczasz przechwałek Yoha.

Thomisson 23-02-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1918614)
Chyba nie jestem jedynym, ktorego irytuje wieczne 'zobaczycie, ze Arsenal wygra Premiership, Lige Mistrzow, Puchar UEFA, mistrzostwa swiata, Europy i Puchar Narodow Afryki.

Na 97 % Yoh zaraz napisze: "Bo tak będzie!" ;P

Slay 23-02-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1918643)
Tak Ci to przeszkadza, to po prostu umieść go w swojej liście ignorowanych.

I analogicznie - przeszkadza Ci moje ironizowanie - umiesc mnie na liscie ignorowanych. =)

Mumin121 23-02-2008 20:41

Dobra, może poprostu Yoh niech przystopuje, ale jakby nie patrzeć to dzięki niemu i kilku osobom ten temat nadal żyje.

Calen Futh 23-02-2008 20:46

A tymczasem Manchester spokojnie 3:0.

Yoh Asakura 23-02-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1918660)
I analogicznie - przeszkadza Ci moje ironizowanie - umiesc mnie na liscie ignorowanych. =)

W sumie to ja mam gdzieś twoje ironizowanie, ale z Eduardo przesadziłeś.
Cytuj:

Na 97 % Yoh zaraz napisze: "Bo tak będzie!" ;P
Tak nie będzie, przecież PNA wygrał Egipt :(

Dark Sven 23-02-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 1918660)

Czy mi przeszkadza? Bardziej interesuje mnie źródło tych zachowań.

Calen Futh 23-02-2008 21:06

No, Manyoo skromnie 5:1. Bilans bramkowy z Newcastle w tym sezonie to 11:1 xd Ależ oni są krejzi. I im się nogi nie łamią :)

@edit:

Fajne też to drugie ujęcie. Wygląda jakby mu ta stopa miała odpaść.

Thomisson 23-02-2008 21:30

Chyba tylko tą bramką na 1:3 jeszcze bardziej rozwścieczyły Diabły, które po raz kolejny miały świetną końcówkę ;D

Slay 23-02-2008 21:56

Torino z Parma tez daly strzelecki pokaz - 8 bramek w Serie A nie zdarza sie czesto, a zwlaszcza, kiedy druzyny ostatecznie dziela sie punktami...
Swoja droga - zastanawiam sie, jakim cudem mozna prowadzic 4-1 w 43 minucie i nie wygrac meczu...

gyagen 23-02-2008 22:14

nie lubię yoha z jego pierdoleniem o tym że Arsenal jest alfonsem i omegą. Nie lubię przedszkolaków z naszej paki czyli Arsenalu. Ale ta kontuzja wyglądała makabrycznie, a idiota , który spowodował kontuzję Eduardo powinien przez najbliższy rok przynajmniej oglądać murawę z trybun!
Jak ktoś pisze , że wejście rzeźników dodają smaczku lidze Angielskiej to wg mnie jest psycholem.

Iron 23-02-2008 22:48

Chciałoby się przekląć..co oni do cholery zrobili! 14 dni przygotowań i co.. dać sobie wpakować 5 bramek żenada.. Po co obrona.. po co Butt i Barton którzy byli żałośni.. po co Smith mający asystować Owenowi.. a jednak to za asystował bodajże przy 4 bramie dla Diabłów.. Po co sprzedawali Parkera ?! Emre nie grał a reszta się nie popisała.. Z ciężkim sercem to piszę ale jeśli Keegan czegoś nie zrobi to Sroki spuści do 2 ligi co będzie tragedia..Taka jest prawda jednak ja wierze że będzie dobrze..

Calen Futh 23-02-2008 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1918987)
Jak ktoś pisze , że wejście rzeźników dodają smaczku lidze Angielskiej to wg mnie jest psycholem.

Jeśli chcesz oglądać delikatne panienki, które przewracają się gdy ktoś ich lekko dotknie, to oglądaj sobie niektóre mecze Serie A. W lidze angielskiej jest twarda walka i każdy o tym wie. Gra w piłkę nożną wiąże się z takimi konsekwencjami i jestem pewien, że każdy piłkarz sobie zdaje z tego sprawę. Eduardo też o tym na 100% wiedział. Zresztą nie on pierwszy, ani nie ostatni złapał taką niefajną kontuzje.

@Iron: No niezbyt sie Newcastle wiedzie. Jak dla mnie to jest zespół, który spokojnie powinien lądować w pierwszej dziesiątce tabeli, a tu tymczasem nie jest tak kolorowo.

Articuno 23-02-2008 23:25

Kolejny wypaczony mecz Juventusu. Sędzia nie podyktował 2 karnych dla Juve, by pare sekund później podyktować dla Regginy po "przewrotce" Sissoko(chociaż tu słuszna decyzja). Odechciewa się żyć. Cagliari 1:1, z Regginą 1:2, ale z Romą już się udało wygrać. Żal.it

Dawno ten temat nie był tak popularny:)

Smetana 23-02-2008 23:41

Twarda walka twardą walką, ale to było specjalne wejście na złamanie nogi:
http://i27.tinypic.com/2nlsh1w.jpg
Jak dla mnie ten obrońca powinien sobie pare miesięcy odpocząć od piłki i się zastanowić czy to miało sens.

Mumin121 24-02-2008 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Zresztą nie on pierwszy, ani nie ostatni złapał taką niefajną kontuzje.

Np. Cisse, nie pamiętam gdzie, ale pamietam tylko, że zdjęcie jego nogi było okropne.

@up

Może spóźniony wślizg? Nie nam to oceniać.

@down

Ale jaki byłby w tym sens? Specjalne wejście na nogi, jesli jednak zrobił to umyślnie narażając piłkarza na uszczerbek na zdrowiu to tym bardziej powinien pare miesięcy oglądac murawe z trybun. Poczekamy, zobaczymy.

Yoh Asakura 24-02-2008 00:42

Mi się jednak nie wydaje, że zrobił to umyślnie.

Duch Niespokojny 24-02-2008 05:26

Kiedyś widziałem zdjęcie Dave'a Busta z nogą złożoną niemal o 90 stopni... Takie zagrania na pewno nie mogą być w stu procentach przypadkowe. Taylor wykazał tym zagraniem raczej znikome zainteresowanie piłką. Zresztą, popatrzcie sobie na minę skurwysyna, kiedy Eduardo zwijał się z bólu: http://pl.youtube.com/watch?v=hTCc11SSa2U

Slay 24-02-2008 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1919199)
Jak dla mnie ten obrońca powinien sobie pare miesięcy odpocząć od piłki i się zastanowić czy to miało sens.

MIALO! Na potege posepnego czerepu, mialo! =P
A tacy pilkarze (choc Taylor to 'jednorazowka'; bardziej mysle o wszystkich Keanach, Vinnie Jonesach czy Mihajlovicach) ewidentnie dodaja smaczku futbolowi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16.