![]() |
|
grałem na sypherze chwilke przed resetem jak tarenii jutro nie włączą to wbijamy ??
|
Chetnie :p
|
ogolnie mily serv i nie ma tyle pkerow, ale my to zmienimy ;o
|
Cytuj:
@Pacra coś tam ja serio mówię :D |
Ta syphera ma chyba server w polsce bo mam fps 180-200 a na tarenii +60 :p ale miejmy nadzieje ze otworza tarenie -.- musze zabic pare osob <rew> ;)
|
Kosti na tym Twoim ots'ie zrobiłem 3fragi w 10min.. to chyba nie za dobrze?:D
|
Cytuj:
Moze napiszesz? |
Ta Syphera w miare w miare.. ale skill strasznie wolno leci :/ a ja only kina :P
|
trzeba czekac:( napewno wlacza serv , przynajmniej tak mi sie wydaje xd
|
Jak jutro nie bedzie to....
Katastrofa :( |
bije skilla 1h i 30min już i mam dopiero ;] nieźle chujowo z tym na tej Sypherze, ale ja nie włączą Tarenii to tu będzie trzeba zabić nude na jakiś czas:P
|
Tarenia nadal off ;< Ale jak jej nie włączą, to myślę, że znajdziemy jakiś jeszcze lepszy syphery, a jak nie to ta cała syphera... Zresztą, zaraz tam wbiję i zobaczę jak się gra. A tak btw. to jaki exp rate był na tareni, bo nawet się nie interesowałem : P Bo na sypherze to wygląda tak:
Cytuj:
|
W którym miejscu jest training room na syphera ots ?Bo sobie pallka zrobilem ;s
|
Nie ma training monkow...
Wszyscy sobie dodac mnie do vip :Parcatras I pisac priv zebym mogl was dodac i wiedzial jaka ekipa bedzie :] |
@Czacha
Zrob 30+ fragow : * |
Choleraaa nawet Syphera off ;< .. kurde tyle skilla biłem na rotach ;SS i 42/42, a mlvl też tak wolno idzie :/ ale lepsze to niż nic.. kurde niech włączy tą Tarenie!.
|
Syphera ON pisac do mnie albo nicki na forum :p
|
Cytuj:
Syphera jest fajna bo nie jest tak latwo # General Info # Frags for red skull: 4 # Frags for banishment: 7 # Time to lose one frag: 180 minutes/3 hours # Server open 24/7 # All blessings can be bought south of thais for 10k each # To buy mana potions, you need to say: # BP Mana Potions: bp mp # BP Strong Mana Potions: bp smp # BP Great Mana Potions: bp gmp # BP Health Potions: bp hp # BP Strong Health Potions: bp shp # BP Great Health Potions: bp ghp # BP Ultimate Health Potions: bp ultimate health potion # BP Great Spirit Potions: bp gsp # -------------------------- |
Lipa ze nie ma training roomu bo musze skillowac mozolnie na cycach...
|
Dobra jest to, że tu są normalne tomby!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |
|