![]() |
|
A tak, corki +1
|
Cytuj:
Co do Corkiego, to będzie teraz nerfiony, nadal będzie silny, ale Riot ostatnio buffuje Eza, więc... |
@ktośtam kto się pytał o czampów za 6k
MF nie kupuj bo jest gównianym fejsrolem. Vayne też jest fejsrolem, ale nią przynajmniej jest fun2play i ma fajne ulti (a nie takie gówniane jak MF, które tylko na miniony właściwie się nadaje). Corki jest mega powerful, ale fejsrolem już nie jest, zresztą ma właśnie podobno nerfa dostać (ten op dmg z autoataku w early WTF). Z casterów Brand jest nawet ok, ale jest squishy, jest fejsrolem i ma gówniane ulti, które jest użyteczne właściwie tylko jak rzucasz na dwie osoby stojące blisko siebie (wtedy jest największy dmg, bo na pojedynczy target jest jeden hit, a jak więcej niż 2 to się rozejdzie po wszystkich praktycznie, po jednym hicie). Jednak najbardziej polecam ci Malzahara który jest po prostu mega i tego nawet nie trzeba tłumaczyć, no i Swaina który już należy do tych tankowatych casterów (obok Vlada, Morgany, Karmy). Dobra, może nie tankowatych, ale z fajnym self healem i dość dużym survi. A Ez jest szitem bez cc, nie warto. |
Corki też nie ma CC i co z tego? Ez nie jest gównem - nie potrafisz nim niczego ugrać, bo gra nim wymaga po prostu dużych umiejętności. Na pewno większych niż gra Corkim.
|
No kurwa nie gram Ezem, Corkim też nie, a jednak uważam Corkiego za coś megapro. Ez jest okej, ale porównując to, czego wymaga od gracza z tym, jaki jest rezultat - wychodzi słabo.
|
Gówno prawda. Ezreal w 100% wynagradza wysiłek włożony w opanowanie go. Najbardziej mobilny ranged carry w grze, świetny poke, duży zasięg. Popatrz, co wyprawia nim Zylor albo Chauster.
|
Jedynym naprawde swietnym skillem jaki Ez ma to blink. Do tego ult jest przydatne. Reszta to nic specjalnego.
Co do tego czy przydatny, prawdopodobnie tak samo dobry jak pro Corki. Z tym ze Corkiego latwiej opanowac. http://www.youtube.com/watch?v=eK_vKnVYnes |
W late game Corki > Ez. Corki ma chyba wtedy największy DPS.
|
Człowiek ledwo wstanie z samego rana i już kolejki po 25 minut...
|
To mówicie, że Malzahar jest fajny? Hmm, może jednak jego sobie kupie... tylko, że skiny ma takie sobie, jedynie ten dżin w miarę :(
|
Lol, i to jest powód żeby nie grać Malzem?
|
kup sobie amjumju.Ma fajne skiny i kazdy lubi jak nim grasz
|
Cytuj:
|
Nie no djinn na malzie kozacki, jego voidling jest brazowy ;d
|
Też macie tak, że po tym nowym patchu, podczas siedzenia w menu, już zalogowanym, uploaduje wam owego patcha przez p2p, tak jak się dzieje podczas patchowania normalnie? (kiedy ściągacie i wysyłacie jednocześnie).
Nigdy wcześniej tak nie miałem, tzn uploadowałem tylko podczas pobierania patcha, a nie, jak już byłem w grze itp itd. Ten upload zabija mi łącze ;; |
Łączymy się z tobą w bólu :(
|
Ale mnie nic nie boli, oszołonomie.
|
A szkoda, bo jak boli to rośnie.
|
Cytuj:
@down [ironic,szydera] Rzekł gość co ma 22 lata i ogląda anime, HAHAHAHAHAHAHA.[ironic,szydera] |
Tyle lat na tym forum, a wy ciągle jak w gimnazjum...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |
|