![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Rybzor
Przed ostatnie zdjęcie... LOL, Fajna laska, widzę że ostro pogrywasz ;] |
Cytuj:
|
Ryb obolił jedno piwo i się najebau! Ślub twojej siostry? Na zachwyconą nie wyglądała... musieliście tanio oddać ; /
|
Kasia jak zwykle...
...piękna. Im mam nowsze zdjęcia tym jesteś coraz bardziej piękna nie wiem jak to robisz ale też bym tak chciał (ja im starszy tym bardziej zapryszczony)
Bardzo mi sie podobasz i napewno nie tylko mi. Masz dla siebie za bardzo krytyczne zdanie Wszyscy cię kochają nasza KAZUYOSHIK <causy>:baby: |
Cytuj:
Przeostatnia fotka haha =P |
@Up
Moim zdaniem padł po Kubusiu bananowo-marchewkowym, ale ciiiii... Cytuj:
@Ryba Widać nie tylko wodą żyjesz ;). |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Jakoś nie za bardzo się tym przejmuje... A dlaczego ty swojej fotki nie wstawisz? :) |
A ja jako pierwszy przedstawiciel obu płci, skrytykuję wszystko.
Też chcę być w czymś pierwszy. @Ryba: Przedostatnie foto, rotfl xD Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Załóżmy fan club krytykowania fotek wszystkich dziewczyn! Proooszę...! |
Cytuj:
|
@Theron
To było do ciebie... ;) |
Cytuj:
Będę zmuszony walczyć o resztki szacunku (i tak już pewnie kryje się gdzieś po kątach) wyjadaczy forumowych, odmówię. Choć Ryba może jeszcze po swoim Commandosie by to zniósł... Poza tym, jeśli Ty nie jesteś w guście menów z tego forum, przypadkiem niestety mogłoby się okazać, że ja jestem... |
Cytuj:
*Niepotrzebne skreślić Cytuj:
Ano, jeszcze by się zakochali i by było sux.. |
Ryba, ale widzę, że wesele było udane. ;)
Tej, kurczę, trzeba zrobić konkurs na najładniejszego pana. Z jednej strony odwróci się rola i to dziewczyny będą wzdychać do wymarzonych partnerów, z drugiej zaś mogą zwiększyć porcję zdjęć aby podrasować szanse u tychże zawodników. |
Cytuj:
|
Glamri ty masz zeza rozbieżnego?
|
Cytuj:
Moj faworyt wypowiedzial sie pode mna ;). A na pana up mam focha. Za irca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |
|