Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Boltina89 25-11-2006 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1097139)
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

8o

Sam straciles cierpliwosc i kontrole nad tym co tam sie dzieje. Wiem, ze wielu z Was powie, ze sie nie znam, ze sie nie orientuje jak to all wyglada w lithium.

Niestety wiem, bo tam chodzi tylko o zdobywanie nowych wrogow i zastraszanie nowych graczy. Po co nakladaja na mnie payment? Po co chciec po przeciwnej stronie 125 pallka skoro moze byc neautral i nie przeszkadzac? Bo to ich zycie, manipulacje, zastraszanie... Nie powiem, ze im nie wolno, bo to swiat pvp i moga robic co im sie podoba. Ja jednak chce ich kiedys zobaczyc po przegranej wojnie. Ich twarze, ich chec do gry i ich pieniadze tracone na paymenty. To tylko marzenie, ale komu nie wolno pobujac w oblokach ^^ ?

Cat~ moge Ci tylko pogratulowac, bo jestes od nich nie tyle lepszym gracz, ale na pewno lepszym Czlowiekiem !!!

Pozdro

Arkuss 25-11-2006 14:37

Ja mam do spłacenia swojej wolnosci 20k :D za "kozaczenie" na tym forum i pomoc Cons~ w bitwie :D dopóki Xax sie nie podda to ja tez nie, bede z nim do konca!

Chcialem dołączyc do guildi, a tu mnie zignorowano :/, wiem ze 58 knight nic nie zdziala ale lepiej jak on padnie niz jakis 100+ MS prawda?
Ogłaszam sie ze jestem zdolny do samobojczej walki, bo stracilem juz wszystko na tym serverze, została tylko garstka starych dobrych kumpli, ale z nimi kontakt mam i bede mial!

Hail Galana!

P.S Respekt dla Ciebie Cat~ zawsze wiedzialem ze jestes porzadnym człowiekiem :) Wy z Włocławka chyba tak macie :p

Ametystowec 25-11-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1097182)
Catrishia, dobry wybór..
Ametysowiec.. Istnieje cos takiego jak szacunek do przeciwnika, to ze oni sa zorganizowani lepiej to fakt, wiec nie rob sobie zabawy rozszyfrowujac skrót "lithium" bo to nie skrót

ale ja niechce nic rozszyfrowywac :D btw. Kurier nie jest moim wrogiem poniewaz w tibie niegram juz od dluzszego czasu ;]

Somos 25-11-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1097180)
Tym wlasnie wlasnie sie rozni HWL od nas... U was tak naprade Szwedzi maja w dupie Polakow (aylitha,rumcio,anevarix itp)...
Pamietam jak z tydzien czy 2 tygodnie temu pisales ze cieszyl sie ze tu trafiles bo Cie szanuja i dali Cie nawet na vice... ;) :cup:
Powiem tyle, zyce Ci wiecej takich przyjaciol z gildii.
A co do splacania sie, to my przestrzgamy tego
Przyklad? Sir Babolek
Splacil sie i choc bylo kilka okazji zeby go zabic, sa osoby ktore chcialby to zrobic to ale nie padl...

Tak naprawde to Ciebie kazdy ma w dupie od poczatku serva.Zawsze byles nikim tak jak i teraz:)

Bartol1 25-11-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somos (Post 1097309)
Tak naprawde to Ciebie kazdy ma w dupie od poczatku serva.Zawsze byles nikim tak jak i teraz:)

Forma wypowiedzi swiadczy o Twoim mizernym IQ, z nubami nie chce mi sie dyskutowac.
Kazde kolejne twoje posty ignoruje bo odpowiadanie na nie mija sie z celem ;)

Somos 25-11-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1097341)
Forma wypowiedzi swiadczy o Twoim mizernym IQ, z nubami nie chce mi sie dyskutowac.
Kazde kolejne twoje posty ignoruje bo odpowiadanie na nie mija sie z celem ;)

Twoje zdanie i tak mnie nie interesuje mowie tylko co o tobie mysle:)

Adelao 25-11-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1097139)
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

Jestem pewny Ze szybciej wejdzie niz wyszedl B)

Agnieszka21 25-11-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1097421)
Jestem pewny Ze szybciej wejdzie niz wyszedl B)

A ja nie byla bym tego taka pewna... Catri odszedl bo ma swoje zdanie... i calkowicie go popiram... a jesli kidys zmieni sie to co spowodowalo jego odejscie z guild.. to nie widze powodu zeby tam nie wracal...

Adelao 25-11-2006 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1097537)
A ja nie byla bym tego taka pewna... Catri odszedl bo ma swoje zdanie... i calkowicie go popiram... a jesli kidys zmieni sie to co spowodowalo jego odejscie z guild.. to nie widze powodu zeby tam nie wracal...

A Aylitha na jak dlugo odeszła z gildi? ;)

Agnieszka21 25-11-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1097602)

Jesli chodzi o Aylitha sytuacja jest bardzo podobna sytuacja ...jesli jego znajomi z "exguild" zmienia to co sprawilo ze odszedl.. tez mysle ze wroci... bo w sumie wyboru za duzego nie ma

Zimpa 25-11-2006 22:22

a ja wiem ze nie na temat

i ja wiem ze pod wplywem % ale w koncu sa andrzejki a jutro 26 listopada 2 lata zimpy mijaja dziekuje z gÓry i w ogole zycze powodzenia

pamietajcie to tylko gra<ja chyba na chwile zapomnialem>

Vienek 26-11-2006 03:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1097602)

panie mistrzu za 150 zł silent plz :)

Adrianoss 26-11-2006 05:03

sprawy sprawami. ale zimpa obchodzi swoje 2 urodzinki calkiem na galanie, zycze zeby 2gie tyle przezyl tutaj i wreszcie zeby mutacje przeszedl, bo jego glos na vent/tsie potrafi zabic ;p pozdrawiam sciskam i wogole ;p

Agnieszka21 26-11-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adrianoss (Post 1098507)
sprawy sprawami. ale zimpa obchodzi swoje 2 urodzinki calkiem na galanie, zycze zeby 2gie tyle przezyl tutaj i wreszcie zeby mutacje przeszedl, bo jego glos na vent/tsie potrafi zabic ;p pozdrawiam sciskam i wogole ;p

Aj Adi nie musiales mu teraz tego wypominac XD no ja tez mam nadzieje ze jeszcze drugi raz tyle tu bedzie.. bo dzieki takim ludziom milo sie gra xD

Azenus 26-11-2006 13:24

Temat cos przymiera? :P

Cataclism 26-11-2006 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1098912)
Temat cos przymiera? :P

siur xD bo nic sie nie dzieje XD

Xmazy 26-11-2006 14:11

13:06 Wielki dajmos [57]: zanim odeide jeszcze cie ujebe
13:06 Wielki dajmos [57]: ;]

O fajnie ;] :baby: 8o

I'm so scary plzzz no ;p

aragorn uczciwy 26-11-2006 14:43

Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor
and by Grudgiie

Gościu to ma pecha... juz 2 ded w ciagu ostatnich kilku dni:P

sliver 26-11-2006 15:31

szkoda ze nawet nie umiesz umiejetnie wklejac bo nie widac kto padl. za takie cos powinny byc warny :confused:

Name: Xisso

Level: 115

Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor
and by Grudgiie

oj, nie zdazyl kupic blessow..

aragorn uczciwy 26-11-2006 16:13

Cytuj:

szkoda ze nawet nie umiesz umiejetnie wklejac bo nie widac kto padl. za takie cos powinny byc warny
Chyba kazdy wie o kogo chodzi-.-... Chyba ze ktos nie gra na galanie, to może nie wiedzieć... Ale to wkoncu "Wydarzenia z Galany"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04.