![]() |
|
Cytuj:
Sam straciles cierpliwosc i kontrole nad tym co tam sie dzieje. Wiem, ze wielu z Was powie, ze sie nie znam, ze sie nie orientuje jak to all wyglada w lithium. Niestety wiem, bo tam chodzi tylko o zdobywanie nowych wrogow i zastraszanie nowych graczy. Po co nakladaja na mnie payment? Po co chciec po przeciwnej stronie 125 pallka skoro moze byc neautral i nie przeszkadzac? Bo to ich zycie, manipulacje, zastraszanie... Nie powiem, ze im nie wolno, bo to swiat pvp i moga robic co im sie podoba. Ja jednak chce ich kiedys zobaczyc po przegranej wojnie. Ich twarze, ich chec do gry i ich pieniadze tracone na paymenty. To tylko marzenie, ale komu nie wolno pobujac w oblokach ^^ ? Cat~ moge Ci tylko pogratulowac, bo jestes od nich nie tyle lepszym gracz, ale na pewno lepszym Czlowiekiem !!! Pozdro |
Ja mam do spłacenia swojej wolnosci 20k :D za "kozaczenie" na tym forum i pomoc Cons~ w bitwie :D dopóki Xax sie nie podda to ja tez nie, bede z nim do konca!
Chcialem dołączyc do guildi, a tu mnie zignorowano :/, wiem ze 58 knight nic nie zdziala ale lepiej jak on padnie niz jakis 100+ MS prawda? Ogłaszam sie ze jestem zdolny do samobojczej walki, bo stracilem juz wszystko na tym serverze, została tylko garstka starych dobrych kumpli, ale z nimi kontakt mam i bede mial! Hail Galana! P.S Respekt dla Ciebie Cat~ zawsze wiedzialem ze jestes porzadnym człowiekiem :) Wy z Włocławka chyba tak macie :p |
Cytuj:
ale ja niechce nic rozszyfrowywac :D btw. Kurier nie jest moim wrogiem poniewaz w tibie niegram juz od dluzszego czasu ;] |
Cytuj:
Tak naprawde to Ciebie kazdy ma w dupie od poczatku serva.Zawsze byles nikim tak jak i teraz:) |
Cytuj:
Kazde kolejne twoje posty ignoruje bo odpowiadanie na nie mija sie z celem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja nie byla bym tego taka pewna... Catri odszedl bo ma swoje zdanie... i calkowicie go popiram... a jesli kidys zmieni sie to co spowodowalo jego odejscie z guild.. to nie widze powodu zeby tam nie wracal... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli chodzi o Aylitha sytuacja jest bardzo podobna sytuacja ...jesli jego znajomi z "exguild" zmienia to co sprawilo ze odszedl.. tez mysle ze wroci... bo w sumie wyboru za duzego nie ma |
a ja wiem ze nie na temat
i ja wiem ze pod wplywem % ale w koncu sa andrzejki a jutro 26 listopada 2 lata zimpy mijaja dziekuje z gÓry i w ogole zycze powodzenia pamietajcie to tylko gra<ja chyba na chwile zapomnialem> |
Cytuj:
|
sprawy sprawami. ale zimpa obchodzi swoje 2 urodzinki calkiem na galanie, zycze zeby 2gie tyle przezyl tutaj i wreszcie zeby mutacje przeszedl, bo jego glos na vent/tsie potrafi zabic ;p pozdrawiam sciskam i wogole ;p
|
Cytuj:
Aj Adi nie musiales mu teraz tego wypominac XD no ja tez mam nadzieje ze jeszcze drugi raz tyle tu bedzie.. bo dzieki takim ludziom milo sie gra xD |
Temat cos przymiera? :P
|
Cytuj:
|
13:06 Wielki dajmos [57]: zanim odeide jeszcze cie ujebe
13:06 Wielki dajmos [57]: ;] O fajnie ;] :baby: 8o I'm so scary plzzz no ;p |
Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor
and by Grudgiie Gościu to ma pecha... juz 2 ded w ciagu ostatnich kilku dni:P |
szkoda ze nawet nie umiesz umiejetnie wklejac bo nie widac kto padl. za takie cos powinny byc warny :confused:
Name: Xisso Level: 115 Nov 26 2006, 01:52:23 CET Killed at Level 118 by Rattzor and by Grudgiie oj, nie zdazyl kupic blessow.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |
|