Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 15:16

Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^

Iron'knight 18-03-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1322176)
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^

Egoista ^^"

Jesli patrzec od Pierwszego do Piatego, to zostal tylko Drugi, wszyscy inni zarezerwowani.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 15:21

@up
To nie ode mnie zależy. Tak zadecydowali tam na górze. Tylko Janek zapomniał o mnie napisać...

Slide_Aurea 18-03-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1320371)
To dyskryminacja! Ja chcę grać!

Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??

@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>

Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

Iron'knight 18-03-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1322608)
Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??

@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>

Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

Bo .... napięcie rośnie... KNIGHT POWER _/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oenoneoneone.
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

Bartasss 18-03-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322637)
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?

Iron'knight 18-03-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1322649)
Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?

Nieee z pod carlin :PPP

Slide_Aurea 18-03-2007 19:50

Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!

Cytuj:

Co to wogóle kurwa jest?!

Iron'knight 18-03-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1322657)
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!

Co to wogóle kurwa jest?!

A moze komus sie to przyda? Mowie, ze ktos mi to powiedzial, ze gadali ze soba, a pisac moge co chce, a po to zaznaczylem <PLOTKA...> zeby nie bylo ze cos zzmyslam

a to drugie? hmm ? rozluznienie sytuacji? Chyba ze wolisz na sztywno ;]

Sope(L) 18-03-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322652)
Nieee z pod carlin :PPP

A to nie byl twoj brat?? A moze to poprostu byl jakis glupi sen ?
Pierdolnij sie zanim cos napiszesz..

Slide_Aurea 18-03-2007 20:05

Człowieku, ja chce się czegoś dowiedzieć, a Ty poprostu wyskakujesz z jakimiś durnymi tekstami, poprostu żal...
Plotka się przyda?? Wątpie.. Poprostu nie staraj się być śmieszny, nie próbuj rozluźniać sytuacji i będzie dobrze...

Iron'knight 18-03-2007 20:08

Dobra spoko juz. Tylko jak ktos inny napisze, ze widzial kogos tam jak mowil mu cos tam to wtedy bedzie Ok tylko dlaczego by nie skorzystac z sytuacji aby wyżyć sie na kimś młodszym? mniejszym lvlu? co tam chcecie :)

Uuu "Użytkowników czytających ten temat: 9 " juz tylko patrzec jakie obelgi na mnie poleca :D

Greg'Ant 18-03-2007 20:17

Aureańskie napinacze :D

bartas gz fraga : }

Sesef 18-03-2007 20:24

Cytuj:

Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

No i co z tego??. To że jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.

Iron'knight 18-03-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1322733)
No i co z tego??. To jak jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.

W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.

kidler 18-03-2007 20:28

Cytuj:

(...) I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

A co ja mam ci powiedzieć? Padł bo padł, nieważne czemu, ważne że padł... >.>

@Iron~

Jeśli kogoś cytujesz, nevermind gdzie, akurat tu w podpisie to powinieneś napisać kogo i zapytać się czy wolno.

Greg'Ant 18-03-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322742)
W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.

Nie wiem jak ty ale ja podpalam się na widok panienki z długimi nogami i fajnymi cyckami ...

idz sobie porządnie po gibaj

Iron'knight 18-03-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1320396)
LoL. :D :D :D :D Piaty i Kidler pozwolicie ze zacytuje ten piekny dialog w podpisie :D oczywiscie bez nickow ^^" Nikt sie nie obrazi mam nadzieje :D:D:D

@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)

@down
Mowisz masz :)

kidler 18-03-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322769)
@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)

Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 21:10

Cytuj:

To mnie można uznać praktycznie za sojusznika Alliance pod tym względem ;o

Cytuj:

W profilu masz mój wiek. Pozostawiam Ci do domyślenia się, które "kryterium" miałem na myśli ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1322818)
Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)

Z mojej też. Czasem za sławę trzeba zapłacić reputacją ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00.