![]() |
|
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^
|
Cytuj:
Jesli patrzec od Pierwszego do Piatego, to zostal tylko Drugi, wszyscy inni zarezerwowani. |
@up
To nie ode mnie zależy. Tak zadecydowali tam na górze. Tylko Janek zapomniał o mnie napisać... |
Cytuj:
@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female> Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D |
Cytuj:
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!
Cytuj:
|
Cytuj:
a to drugie? hmm ? rozluznienie sytuacji? Chyba ze wolisz na sztywno ;] |
Cytuj:
Pierdolnij sie zanim cos napiszesz.. |
Człowieku, ja chce się czegoś dowiedzieć, a Ty poprostu wyskakujesz z jakimiś durnymi tekstami, poprostu żal...
Plotka się przyda?? Wątpie.. Poprostu nie staraj się być śmieszny, nie próbuj rozluźniać sytuacji i będzie dobrze... |
Dobra spoko juz. Tylko jak ktos inny napisze, ze widzial kogos tam jak mowil mu cos tam to wtedy bedzie Ok tylko dlaczego by nie skorzystac z sytuacji aby wyżyć sie na kimś młodszym? mniejszym lvlu? co tam chcecie :)
Uuu "Użytkowników czytających ten temat: 9 " juz tylko patrzec jakie obelgi na mnie poleca :D |
Aureańskie napinacze :D
bartas gz fraga : } |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Iron~ Jeśli kogoś cytujesz, nevermind gdzie, akurat tu w podpisie to powinieneś napisać kogo i zapytać się czy wolno. |
Cytuj:
idz sobie porządnie po gibaj |
Cytuj:
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :) @down Mowisz masz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |
|