![]() |
@Asen
Nic tylko współczuć raz sie udaje a raz nie tak to już bywa :/ A bardzo byłeś w plecy z kasą?? |
Jask sie ma siochera na takim lvl... to o wiele wiekszy waste....
|
Cytuj:
Wczoraj mi sie GM pojawaił jak stałem na afk i robiłem runy. Btw. Xadam to jest polski GM, chyba każdy noob o tym wie... |
Ja nie raportowałem
|
Xadam Polski Gm... z Lunary.. Ogolnie to nie wiem jak teraz ale kiedys za napisanie czegos po Polsku na trade ban na 7 dni, za TP na 7 dni, zza napisanie nawet czegos w stylu "LOL" na trade rowniez 7 dni... Sie grało na Lunie sie wie... Za macro to Ty pewnie dostales 30 dni B)
|
@Voltex
Daj mi swoj nick to cie kurwo zniszcze! @Blon Dobrze ze hacker cie nie ojebal :/ @Yokar Gz @Menda Nie wiedziec kto to Xadam to porazka.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
avenger/sov ukradli? @Asen gratz @Voltex daj nick -.- |
Cytuj:
|
@Markizek
Cytuj:
@Omo Morda ... . Jak czegoś nie wiesz to sie nie wypowiadaj noobie, jedynie plecy masz. Widzę jak po tym forum cwaniakuje i to jest akurat prawda i powiedziałem to jedynie, a ty już że szambo mu robie. |
Ma ktos jakiegos chara? Kina bez Rec?
@Up A twoj nick juz znam ^^ |
Cytuj:
@kozaczku Cwaniakuje? Bo mowie prawde? Czy zabilem twojego 8 lvl noobcharem i wypadl ci skal armur? btw. Morda to se mow do kumpli i rodzicow jak ci tak pozwola. |
Neo, ja mam! :D Ale chyba Daw zrobil reca :P
|
Cytuj:
nie wiesz co znaczy noob więc sie nie używaj słów których nie znasz. Wielu może potwierdzić że nim nie jestem ,,!,, Btw. Chapaj dzide gajowego jak tobie pozwoli Mendo @Neo Daj mi jego nick to zobaczymy kto okaże sie noobem @Markiz Coś chciałem od ciebie ale zapomniałem :p jak sobie przypomne to dam tobie znać na priv :p |
@markizek
srry, przepraszam jeżeli "cwaniakuje" uraziło twoją dumę wielki panie, pasuje ? @omo Właśnie w tym rzecz, że ja też wyrażam swoje poglądy na temat jego. Skoro on może to inni też. polska = wolność słowa Raczej nie jest wyjątkiem, który piastuje pozycje prezydenta RP (bo na niego nie można mówić źle bo to karalne). Pozatym powiedziałem tylko że cwaniakuje, to coś aż tak złego żeby tyle krzyku robić ? Gnój "to se możesz mówić do rodziców jak ci pozwolą". LóL gz dla Ciebie jak mnie zabijesz z tym, że ty grasz kilkanaście miesięcy (i żałosne 32 i 33 level, do tego skille 60/55 sux w cholere, takie można zrobić w tydzień), a ja niecałe pół miesiąca (11 dzień dzisiaj). Daj mi 2 miesiące i się zmierzymy noobie. p.s. noob-początkujący gracz, który nie posiada wiedzy na temat tego co robi. ^^) wiem co to noob i ty właśnie pasujesz do tego w moim spostrzeżeniu ale ja tylko wyrażam swoje poglądy. p.s.2 ale mi się z ciebie śmiać chce ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) @all podwładni wielmożnego pana Markizka (w przenośni nie wkurzajcie się znowu o byle co) przeprosiłem go, pasuje ? Jestem nowy nie chce wrogów odrazu. |
@Voltex
nie odróżniasz nooba od newbie. |
Cytuj:
|
@Czesio z dziurawą banią (chyba rekin ... )
Masz rację ja powiedziałem o neewbie, a Ariel jest noobem. Neewbie - początkujący gracz, który nie posiada wiedzy na temat tego co robi. Noob - jakby złośliwy szkodnik m. in. w Tibii, ale także w innych grach a tu masz noob z wikipedi.pl: Noob - słowo pochodzące od angielskiego słowa "nob" (łeb), oznaczające osobę natrętną i bezmyślną. Często jest mylone ze słowem newbie, oznaczającym po prostu osobę początkującą i niedoświadczoną. W grach komputerowych noob to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom. i ciekawe Lamer rzadziej używane, ale spodobało mi się: Lamer (z ang. lame – kulawy) – potoczne i pejoratywne określenie osoby niekompetentnej w określonej dziedzinie lub mało inteligentnej, niedojrzałej, upośledzonej społecznie. Terminu używa się w różnych kontekstach, jednak zazwyczaj w związku z elektroniką lub mediami elektronicznymi (IRC, BBS). Lamer to termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboardu, skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by następnie zostać przyjętym przez część internautów. |
Przepraszam bardzo, ale na jakies zasadzie mowisz ze cwaniakuje jesli grasz w tibie 11 dni(?). To niby skad mnie znasz jak nawet ze mna nie rozmawiales nigdy.
Wiesz mam kumpli co maja 80 lvl a graja w tibie po 5-6 lat im to wystarcza, ale co ja ana to poradze jak 90% osob grajacych w tibie to dzieci w wieku 8-12 lat piszace "Bende jak Tajfun". Wbij taki lvl jak Omo i zdabadz kumpli/zaufanie/opinie taka jak on i dopiero sie z nim rownaj. Ahh... i jeszcze jedno wyrazasz swoje zdanie? Ok, a na jakiej podstawie? Bo widziesz ja mowie o ogole, a ty o 1 osobie, a to jest duza roznica Gralem na Silverze 1,5 roku wiec mowiac o tym, ze Silvera jest taka i owaka wiem co pisze a ty nie znajac mnie mowisz o mnie ze cwaniakuje i nawet nie wime o jakiej podstawie i zaslaniasz sie "wolnoscia slowa". |
@Neo
Proszę daj mi jego nick i zamknę mu buźkę na amen a jak nie to pogadam z modkami i będą oni mu na forum zamykać @Markiz Dzięki że stoisz w mojej obronie:p widać z pisowni że to jeszcze brzdąc (około 13-16 lat) więc poprostu N/C dorwe go sie uspokoi @Volt~ Jakbyś czytał wcześniejsze posty to jeden z moich Bestów napisał że gówno obchodzi go co inni myślą o jego sposobie grania ważne że jemu to odpowiada i nadal sie tego trzyma. Btw.Silvera nie jest moim pierwszym światem na którym gram i na Silvere od dłuższego czasu wchodzę pograć 4fun nie wiesz jak szybko expie na co chodzę i po raz kolejny jeden z moich best friendów wie jak szybko potrafię zrobić dobry level w krótkim czasie. Podsumowując: PI***OL SIE ZŁ***SIE SAM ZACZOŁEŚ KŁUTNIĘ I JAK CIEBIE DORWĘ TO ZROBIĘ TOBIE Z DUPY BANK SPERMY I PEWNIE NIE TYLKO JA ALE INNI KTÓRYCH ZDĄŻYŁEŚ WPIENIĆ JASNEE????(w tibi rzecz jasna ) EDIT: Pisz mi tak dalej to specjalnie do ciebie przyjadę i ci spuszczę taki wpier**l że sobie przypomnisz jak starej cyca ssałeś |
@<OMO>
Wrzuc na loooz, lej na jego opinie... a jak chcesz to pojedz go w Tibii... Nie ma sensu jechac do niego i go napier*alac w RL Peace and Love ;) btw. za co ten **** Nelshok Cie ubil? Mnie tez bil... |
Co wy macie do tego że ktoś jest młodszy?To nie świadczy o jego poziomie.
@Volter A co to ma do rzeczy ile on dni/miesięcy/lat robił postać? @Omo W Tibia Rules jest coś ,że nie powinno się przenosić rzeczy z Tibii na Rl xD. |
Name: Arcana lok
Apr 11 2007, 16:50:27 CEST Killed at Level 64 by Ho'lu :evul: Ujebaliśmy z Sardasem jak co :P :evul: :evul: no a potem same h lvle z ftp i oboje dead :D:evul: |
@Holu
Gz frag... tylko szkoda ze padliscie... no ale takie jest zycie tibijczyka :P raz sie zabija a raz pada... hyhy ;) Ja dzisiaj pogralem na isarze... postacia mojego kumpla. Jeden dzien dwa DEDY B) |
Mnie w pięciu dopadli smiecie najpierw sd combo i ciagle sie uhałem (bo mfy sie skończyły) a potem to ue zajebał i bez szans byłem (Pipao~) ale i tak wkońcu bym padł. ;d
|
I am back :D
Hail!
Po ponad 6. tygodniach przerwy wracam do Tibii ^^. Czego nie gralem? No coz.. Old komp poprostu padl. Padla plyta glowna, karta graficzna i dyski... probowalem go jakos naprawiac ale zostaly tylko poniesione naklady finansowe -.^ Teraz mam new kompa, wszystko chodzi rox tak jak powinno :D Szkoda tylko ze mi tyle pacca przepadlo ale sie zwroci :D Znalazlem wczoraj 10 funtów na ulicy xD juz mam wymienione na 55,~PLN :D Pozdro. EDIT: Juz nic :d |
@up
haha xD Welcome back! :) |
@Rzotek
WELKOME BACK LUDZIE LUDZIE W ANGLII LEżY KASA NA ZIEMI NIC TYLKO PODNOSIć I PACCE KUPOWAC :P |
@UP
Eee ja te 10 funtow w polsce znalazlem :P |
:evul: :evul: :O Drozem banished :P:evul: to jak nic nowy owner albo jakis hacker bo jak z nim gadalem to nie wiedzial kim jestem... a przeciez non stop mnie huncil :P
|
WELCOME BACK
Już się niepokoiliśmy xD. Ps.Mój rekord to znaleść 10 zł:p |
Witamy Rzotka :)
Ale żegnamy mnie :P Robię sobie przerwę z Tibią ponieważ teraz nie będę mieć kompletnie czasu :( Ale będziecie mnie mogli zastać za sprawą Heyah Gadu-Gadu :P |
@Rzotek
No co ty to jest mega fart mój rekord to 50 zoli :p @Ligus Szkoda że ciebie nie bedzie postaraj sie uzbierać tibi hajc na pacca i 3maj go aż nie wyjdzie nowy server |
|
Cytuj:
jednak odzyskales? jak bedziesz sellowa itemsl jesli cie hackneli? |
Cytuj:
No a co mialem napisac xD!? Nie odzyskalem, ale bedzie bardziej wiarygodne ze to nie postka z hacka, jak napisze ze itemki na innej aukcji ^.^ |
Hiho all;)
Czytam se tak teraz to forum i gratki Asen loota z behe lvla i pg-owania:P Royal Michael fajnie ze wrociles szkoda ze juz raczej w najblizszym czasie na zanego hunta sie nie wybierzemy :P Markizek... wspolczuje, tylko jak to sie stalo ze cie shakowali?:P zrobiles cos glupiego czy poprostu log in i zoonk?:P All Mam nadzieje ze dalej jest to aktualne z tym nowym serwem :) ja na 90% bede tam gral :) mam nadzieje ze sie wszyscy zobaczymy ponownie w tibii :D Humm... no nie wiem co pisac... tak se pogrywam ostatnio na otsach, ale teraz juz nawet na to nie bede mial czasu bo bede mial inne zajecia... No a tak w ogole jeszcze ktos mysli o tym zeby sie spotkac w wakacje?:> ja caly lipiec bede w Polsce jak cos:) i jesli nie bedzie BAARDZO(600km+)daleko od szczecina to sie moge spotkac:D Pzdr All friends:) |
Login i zonk ale jakies exploity mialem :p
|
@Kacperka
no fajnie by było ale na wakacje to lece do anglii zarabiać poważne pieniądze już wszystko mam ustalone z właścicielami pubu w którym bede pracować i tak sobie myślę że jak sie dobrze pójdzie to przywiozę koło 6k złotych. A jak nie pójdzie to będzie mniej:p @Markiz współczuję ale z tym allegro to nieźle sobie wykombunowałeś. BiG + za pomysł :p |
@Kacperka
Taki zjazd to by była swietna sprawa ;] Ostatnio pod depo w kazz... padla propozycja w sumie pol zartem pol serio aby spotkac sie w Rzeszowie :P ale to jest 800 kilosow od Szczecina :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |