![]() |
znowu spia a nie pracuja :P
|
Nie chce byc upierdliwy ale to sie robi wnerwiające... może się e mail wyśle sam nie wiem
|
@nodi
Zgadzam sie Ale znowu czemu forum.tibia.com jest zamknięte od 3 dni? O.o |
mnie tez nie :P
A wy tak nie przezywajcie bo tam zawalu przy komputerze ostaniecie oł nieeeee mamo o spoznili sie z gierką :baby: :p |
Cytuj:
@topic Ew. nie znam się na czasach w niemczech, ale może u nich jest 14 to u nas 15. To sa takie moje domyślenia. Poczekamy, zobaczymy. |
Pewnie zbytnio wczoraj zabalowali:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Więc sie nie bulwersujcie jak sie dobudzą do dadzą tego upa. |
mamy 15.00 i dalej gram cos mi tu bardzo smierdzi..
|
Cytuj:
Genialne :D sam zaczne praktykowac jak mi nerwy puszczaja :D @down Wątpie aby to był "Dżołk" ale Cipsoft do wszystkiego jest zdolny :p |
15:00 i nic to byl dżolk!!!
|
Co za róznica cy bedzie o 14 czy o 16?
Jak juz nie mozecie wytrzymac to idzcie pouczyc sie . Pozytek przynajmniej bezie :] |
Chłopacy za dużo wypili a dziś kaca leczą i niema kto zrobic Up :P
@up. Racja kto mi pomoże odrobic matematyke historie i fizyke? :D |
Na strone www.tibia.com pisze
Cytuj:
My jesteśmy w strefie czasowej +1h Czy powinno to nastąpić zaraz ^^ |
"Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki do materaca" - ktoś im musi kopa zasadzic zeby sie ruszyli :D
|
Zaraz porozmawiam na "Help". Może ktoś coś będzie z nich wiedzieć :|
@Edit Tak jak się zpodziewałem jeden z tutorów napisał mi 15:12 Delixu [110]: only cip knows when it'll be Tylko cip soft wie kiedy to będzie czyli w następnym tysiąc leciu :D |
15:12 i nadal nic...
|
TEraz bedziecie pisac co minute posta z godzina wpisu dodajac " dalej nic..." ?
Omg zrozumiecie ludzie, ze wasze narzekania nic nie zmienia. Zrobia jak zrobia i juz. Zreszta co to za roznica czy zrobia o 14, 15 czy 20 ? ;f Ludzicie sie dalej tymi free paccami? ;f |
Na pytanie o update odpowiedzieli
14:53 Contessa Tamusa [23]: Nobody knows "mój nick", everybody is still waiting for the servers to go down 14:53 Iron Miny [55]: because they havn't started the update yet 14:53 Vampiermeissie [50]: Maybe someone made a typo on the time? Only cip knows |
noo może to zrobią jutro,, po jutrze,, a moze jak bedzie koniec półrocza i sobie juz nie pogram w tibie z updatem :( ^^:confused: :confused: :mag:
|
Czego Wy tak panikujecie? Wyłączą serwery o 16:00. Mówił to jeden z tutorów.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |