![]() |
szanse na wygranie pacca mam zerowe:P jak zwykle cipsoft robi cos zle:/
|
Loterja juz jest !!!!
|
Mam pytanie i prosze o odp. czy ja tam mam podawac e mail gdzie mam jakies konto w tibi na nim zalozone ? czy moge byle jaki :confused: i czym tam na dole musze te 2 okienka zanzcayzc
|
Cytuj:
|
kochane nooby
prosze was o to zebyscie zalozyli jak najwiecej meili i zglosili sie do loterii moze wtedy wycofaja ten debilny idiotyczny kretynski smieszny glupi co tu duzo mowic po prostu zly pomysl |
Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address [email protected].
Thank you for participating in the lottery. In case of winning, you will be notified at the email address [email protected]. |
to, ze ktos zalozy 120 postaci na 1 lvlu będzie znaczyło tylko jego frajerstwo, ze sam na paccu nic nie skorzysta a innym nie da mozliwości wygrania go ... Ale jednak tacy "ludzie" istnieją i cóż zrobić :o
|
Cytuj:
Nawet jak bedziesz jechal z tegosamego IP to nie moga nic zrobic - "Lan/lacze dzielimy z kolegami" ;d @Fefin No, fajnie, wyjdz. |
z niektorcyh postow tuaj wnioskuje ze szanse wygrana ma tlyko ten mail na ktorym jest jakies konto w tibi czy to prawda??
Prosze o jakies pszetlumaczenie tego wszytskeigo c jest tam napsiane na tej loteri |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway chodzilo o to ze: - o ile rzeczywiscie wpisujesz tam te maile - skonczyl bo to szczyt kretynizmu + napewno nie pisal tak idiotycznych postow ... btw. nie da sie zamknac drzwi i wyjsc ; ) @down Lepiej napisac do nich petycje ... Naprawde ... |
jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów
|
no oni zajebisci są -.- Może to jest ich strategia, że jak dużo osób ( w tym ja )
zobaczy tak porytą loterię,to sie wk**wi i założy PACCa za rl :) co tu dużo mówić,prędzej wygram w totka 6, i sobie ten CIPsoft kupie :) <joke> żaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooossssssssne eeeeeeeeeeeeeeeee!!! @up racja,niech sie im odechce robić "fajnych" loterii, a jak już muszą to niech zrobią pożądnie ;/ |
nie wystarczy wpisac bezsensownie mejla trza go zalozyc i ZNAC DO NIEGO HASLO bo jak wygrasz to pewnie przyjdzie ci e mail i musizz podac nick chara itd. wiec te konta trzeba zalozyc !!! kretynski pomysl!!!X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez BoxerxD
jestem chory wiec jutro od rana trzaskam jakies 500 kont tylko se bede musial je zapisac i prosz ekazdego zeby wysylala ile tlyko mzoe zeby tym kurwom sie wszytsko zjebalo od tych emajlów ^ jeleniu aby zobaczyc czy wygrales bedziesz musial przejrzec te TWOJE 500 kont... przeciez nie zadzwonia i nie powiedza ze na koncie blblbla@pl wygrales PACC..... to raz. a dwa: Jezeli tak bardzo zalezy ci na tym PACC a nie umiesz przestrzegac zasad tej zasranej loteryjki to po co w ogole grasz?? a trzy: nie zabieraj innym szans wygrania...X( cztery: moge sie zalozyc ze jesli serio jutro bedziesz zakladal te konta to nawet 50 nie zalozysz:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |