![]() |
mateusz wreszcie 300 ale 1 uwaga zmien te tibiabr -.-
|
Cytuj:
|
Wielkie GZ za 300 LVL:cup: :cup: :cup: :cup:
Ciekawe czy osiadzie na laurach i przestanie expic?? :P A moze nam jeszcze cos pokaze :) A co do Br to Swe sa wiekszymi noobami :D |
Cytuj:
"Nie wywołuj kolejnej wojny światowej" Gratuluję Mateuszowi tak dużych ambicji, żeby wbić ten poziom. |
Ja tylko mowie jak jest :)
Swe sie o all sadza i mysla ze sa najlepszymi tibijczykami :P NP: Mitzum i Xazez :D :baby: :baby: :baby: a najbardziej mnie wku**ia Yoozek niestety PL |
@Ukaszek0622
Po 1 nie wszyscy, po 2 napewno większymi noobami są Polacy. Dlaczego? Bo zabijają się nawzajem @topic HEHEEH GZ Ciekawe jak szybko wbije 400lvl ;) Podziwiam go. I ze mu sie to nie nudzi ;p |
Cytuj:
Bo tak jest. gratuluje mateuszowi choć bardziej bym się ucieszył z tego faktu gdyby było to pvp, do profesji druida nic nie mam :) |
YaY 300 lvl ma mateusz :cup: :cup: :cup: wreszcie... ale weselej było kiedy na to czekałem :P
|
Myślę, że Mateusz Dragon Wielki się spisał :P Polak i to najlepszy!!!! I nie wiem czemu się czepiają ci wszyscy "co to za sztuka wbić 200~~ lvl na non-pvp?" to wam odpowiadam:
-sami wbijcie jakżeście tacy mądrzy -to Polak tak jak my więc powinniście się cieszyć a nie opieprzać go -na pvp trudne jest tylko 100-150, a później nikt nie jest taki głupi, żeby was zabijać np. na demonach (zanim on ciebie ubije to zdąży dednąć przez demona) No więc mam nadzieję, że skończą się posty przeciw Mateuszowi Wielkie GZ dla Mateusza!!! I zmień to "visit tibiabr.com" bo to noobowe, że promujesz obcojęzyczną stronę!! oczywiście nie mam nic do Brazylijczyków ani do Szwedów, a spór mogę rozstrzygnąć: Polacy są największymi noobami (niektórzy) widziałem taki post na trade: xXx[6]: Jak sie gra w WoW na pirackich servach? najwięcej polaków rozsyła keyloggery xXx2[15]: Wejdź na stronę www.tunazwatejstrony.com.pl.br.mx.net i ściągnij program xXxXxX najlepsze Auto w Tibii samo ci kasę wbija co godzinę! to nie jest keylogger! polacy ubijają się nawzajem (chociaż znalazłem pk co mi odpuścił jak powiedziałe, że jestem polakiem) Polacy lubią walczyć ze szwedami i brazylijczykami ORYGINALNY POST!!! : xXxXxX[26]: Polacy zbieramy się w Thais i napie@#$%^&*() Szwedów jak w 17 wieku!!!! I NAJGORSZE ZE WSZYSTKIEGO - NIEZNAJOMOŚĆ ANGILESKIEGO Dobry[x]: leave plx Noob[6]: pl/br/swe???? |
Wielkie gratulacje.. zapisał sie na stałe w historii tibijskich światów. JAKO PIERWSZY WBIŁ TEN MAGICZNY LVL !
Pozdro dla Mateusza ! |
Może ktoś posiada ss??
|
Gratuluje, a teraz czekamy na ss.
|
Ehh... I co mu to dało ?
Wbił 300 lvl... Gz oczywiście... ale jaki teraz bedziee mial cel? Gratz ! |
@Vadem
Może 400 (to chyba nie możliwe) ale mamy polaka 300 lvl niedawno najlepszy był Eternal Oblivion jednak MDW expił szybko nic tylko gratulować postawy szybki exp konto ma 2 lata, a nia zapominajmy że pół roku grał na innym serwie (refugia?) w półtora roku wbić 300:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: GZ FOR U MDW |
mateusz durzy smok ma bardzo duszy lefel i jest mojim siomalem
Big Gratz ;] ofc. to na górze to dla żartów |
Pewnie cała jego rodzina w to grała:) GZ
|
Jedno slowo... Gratz i mam nadzieje że wszystkim zawistnym i zazdrosnym ludzikom zamkną się jadaczki ;)
Ładnie to wygląda :D Edit: taki mały screenik z tibia.de http://img213.imageshack.us/img213/3812/uo0059zt3.jpg |
Ej jak ktoś możę niech wrzuci screen z advanca pewnie ciekawe
|
To jest chore. Polak zdobywa 290lvl:flaga_pl: , a ci się kłócą. Jak dzieci:baby:
GZ Mateusz |
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 HAIL HAIL HAIL ! ! ! !:cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |