![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ciekawe jak Ci dist leciał skoro z tego co pamietam chmurki nie powoduja wzrostu dista (bez bloodhita na ileśtam uderzeń). A co to knighta to co masz na myśli mówiąc że on nie jest dobry solo? ma wziąść 2 palków i iść na dragi? i to będzie dobry exp? człowieku właśnie to jest atut knighta że absolutnie nie musli expić w "teamie". ( co również można powiedzieć o całej reszcie profesji) |
Cytuj:
Nie koniecznie ja na skilu 45 zabilem guarda kilka ale potem mnie ubil otoczyl mnie guard i soldier sold walnal mi za 25 a potem uz tylko guard dokonczyl a ja nie wzialem exury gran! Jedynie to jets mozliwe przy farcie duza strata run i w ogole nie oplaca ssie! sorrki za otrografie ide sie wlasnie myciu! A co do knighta dobry jest z potworami ktore wala z bliska ataki fizyczne bo np hunter moze ubic najta na okolo 20 lvl no moze troche mniej! |
Cytuj:
NIE SPAMUJCIE TEGO -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
47 drut 38 sorc 35 knight 33 pal Więcej nie osiagnalem nie dlatego ze nie umialem ale po prostu nie widze sensu klepania dalej w piksele kiedy jest 100+ lepszych mmorpg'ów a praktycznie tibię już całą poznałem. Nicki moge podac na pw jak ktos nie wierzy. Są to chary z real tibii, w przeciwienstwie do twojego ots'owego 96 druta. Btw: podaj nick druta. Zaraz się pewnie okaze ze jestes kolejnym noobkiem (po goburu) ktory sobie wpisal chara ktorego nie ma. :) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Palki radzą sobie dużo lepiej od knightów na WRL ;>
Gwizdki + explo, na yellow exura vita (zamiast UH'a u knighta) Btw. Tak, sorc na 150lvlu totalnie ownuje każdą inna profesje i mysle ze kazdy sie z tym zgodzi ;) |
Cytuj:
Cytuj:
## Milo sie nagina rzeczywistosc do swoich teorii, gorzej jak ktos ci ja naprostuje. Cytuj:
## wogole najbardziej bawia mnie 50 levelowe dzieciaki wypowiadajace sie o waste przy szybkim expieniu postaciami 150++ .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Warlocki - lekki waste (sorc=lekki zysk) Behe - giga WASTE Z 3 miejsc ktore wymieniles na wszystkich knight ma waste. Powiedz mi jeszcze skad brac kase, czy tak jak ty ma kupowac na allegro ze dzien w dzien robi waste i dalej moze expic? ;o Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh,nie zgadzam się z tobą,wiesz jak sork ci walinie sd to ......,a pozatym bardzo szybko expi chyba nigdy nim nie grałeś,ale to twoje zdanie,moim zdaniemnajgorszy jest knight a palek jest dobry,czy hity na guardzie na 16 lev po 90 to mało,a pozatym palek umie sporo zaklęć. To tylko moje zdanie:) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Sozemego: plz oszacuj jakie sa koszty mocnego wyciskania knightem na tombach bo na moje oko nie sa uderzajaco wysokie. |
W 1h rycerz na 120 lvl wybije 62-63 roomy z mumiami/vampami,bonebestami , necro itp. Zakładając srednio 4 strzały z gfb na room + 1uh na room na 1 roomie wastuje: 360gp (2x gfb) + 175gp (1xuh) = 22680 + 11025 + 3k (mf) = 36.7k
Nie musze mówić ze przez ten czas otwierając same vampy (i zbierajac dusty) necro i zbierając kosci z bonebestów powinna wypaść conajmneij 1 vampka a jeżeli wypadną bohy + vampka to juz jestes na + ... |
Cytuj:
|
Dokladnie, tak jak pan napisał up, te bajki o knighcie który jest w stanie utrzymać się z superszybkiego expienia z gfb na tombie są nieprawidziwe.
|
Dostrzegłem tu już parę inteligentnych userów ,ale niektóre commenty to normalnie żenada . NIE ma najgorszej profesjii. Jak to już niektórzy mówili. Każdy ma inny gust , i np. jeden wolałby pykać sorcem ,a inny grać Pallem (co do kwestii kosztów można też robić bolty/strzały [ja tak robie] i mlvl rośnie przy okazjii) . Ale jednak mimo wszystko zaznaczyłem Druida :P . Czemu ?? To , że najwyższym lvlem w Tibii jest druid nie ma nic do rzeczy. Po prostu według mnie jest on najgorszy , lub najmniej przydatny jak dla mnie. :)
|
Według mnie najsłabszy jest Knight. Dlaczego? Nieznam się na Profesiach ,ale Knight ma strasznie mało zaklęć! Ja jestem druidem :mag: !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoja droga: knight z broni tez za mocny nie jest. Mam skille 82/81 i jest wiele potworow ktorych w ogole nie jestem w stanie trafic, a srednia hitow w stosunku do paladyna pozostawia wiele do zyczenia. Poza tym: na hlvl paladyn jest lepszym blokerem niz knight. Bez exety res da sie spokojnie obejsc na huntach - od tego sa rampy, schody, ropy i inne g*wna, za to koszty huncenia z palem na blocku sa duzo mniejsze niz knightem bo exura vita >>> UH. Wiem co mowie bo sam jak blokowalem swoim 50 ek to niezbyt czesto trzeba bylo uzywac exetę bo praktycznie na kazdym powaznym huncie sa schody niedaleko. @topic knight, zdecydowanie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |