![]() |
Powiem tyle, ze jest juz "final voting" - zostalo 5 prac, z czego jedna jest zdecydowanym faworytem, 2 miejsce ma ledwo przewage nad 3, natomiast 4 i 5 gonia prace nr 3;)
|
No cóż, to brzmi tak samo ładnie jak wtedy, kiedy usłyszeliśmy, że 50% sprawdzania macie już za sobą. :P
Wiadomo może ile Wam się zejdzie? 1 dzień? Dwa? |
Ja juz wtedy sprawdzilem, tyle, ze reszta musiala finalistow przeczytac ;) Wyniki chcialbym oglosic w piatek wieczorem.
|
@Seyantis:
To już zależy od czytających ludzi :P @Ashlon: Ja mam przeciek! praca wygrywająca: moja wyprawa na orshabala 2 miejsce ferumbas story 3 miejsce (tuż za drugim) O tym jak zenek wielkim sorcem został Czwarte miejce Rook story Miejsce piąte: Tibia i magiczny ogórek ostra walka ^^ |
Ja też otrzymałem właśnie przeciek! (konkretniej - rura pod zlewem w kuchni ;/ ). Dowiedziałem się, że w szranki niespodziewanie stanęły dwa niezauważone dotąd tytuły:
"Harry Sorcer" (opowieść o wieśniaku, który okazuje się być wybrańcem mającym zniszczyć wszelkie zło... literacki powiew oryginalności) i "Hoć bo mie lejom" (traumatyczne wspomnienia ślepego dyslektykodaltonistoułomnotyka) Aktualnie zażarcie walczą o miejsce x oraz y. Swoją drogą to właśnie trwa piątkowy wieczór, mam nadzieję, że nie będzie opóźnienia. Oczekujemy. :) |
i jak idzie menz? ;
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już są, już są, już są!!!
|
Komentujcie newsa, ew. prace konkursowe w tworczosci - ten temat juz zamykam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |