![]() |
Mam problem z monitorem Samsung SyncMaster 793df i wszystko jest takie rózowawe czy moze mi ktos podac gdzie można przywrocic ustawienia domyslane? caly czas zmienia wartoscowosci barw ale nie moge usatwic dobrej
|
hehe...problem rozwiazany ;] za niecaly mies. dostaje nowego kompa :cup::cup::cup::cup: na urodziny a starego mama chce oddac do kosciola na cele charytatywne :) ale thx za odp.:cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Wiecie co mam problem jak naciskam ctrl+alt+del to wyskakuje mi kalkulator jak zrobic aby wyskakiwal menadzer zadan windows ;/
Włącz rejestrregedit. Wejdź w parametr HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options. Znajdź klucz taskmgr i wyświetl go. Znajdź parametr Debugger i skasuj go. Kurva, tagi nie działają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Coś się stało z moim komputerem, że jak rozmawiam przez mikrofon, albo nagrywam dźwięk to wszystko jest przyspieszone. Pomocy! ;(
|
Od kiedy to się dzieje, i czy z mikrofonem były wcześniej jakieś problemy ?
|
To akurat nie problem z komputerem, ale dobra.
Gdy ciągnę anime ze stronki przez DAP, po jakimś czasie wywala "wymagana autoryzacja" i mam wpisać login i hasło. Oso chozi? |
@Uther92
Nigdy tak nie miałem, ale jest już OK. Wystarczyło zresetować komputer :) |
Nic nie moge zainstalować na dysk E,na którym mam 32 gb wolnego miejsca !
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Nadrill;1552125]Wiecie co mam problem jak naciskam ctrl+alt+del to wyskakuje mi kalkulator jak zrobic aby wyskakiwal menadzer zadan windows ;/
Włącz rejestrregedit. Wejdź w parametr HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options. Znajdź klucz taskmgr i wyświetl go. Znajdź parametr Debugger i skasuj go. thx Nadrill wielkie dziala all :) |
Siema mianowicie mam problem z takim czyms jak iexporer . e. x.e kiedy robie ctrl+alt+del mam tego 1 ale wlaczam tibie mam tego okolo 10+ dodam zdjecie i wtedy wylacza mi sie tibia i zas wlacza prosze o pomoc!!!
I dlaczego nie chca mi sie wklejac zdjecia do forum |
Jeszce jedna sprawa jak moge usunac internet explorer poniewaz wpuszcza all wirusow i nie moge go usunac prze prawym/usun plz o pomoc aktualnie uzywam mozilla firefox
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak usunac keyloggera "***********" poniewaz na forum powiedzieno mi ze go mam plz help jak go usunac...
|
|
Witam!
Niedawno niechcący usunęłem sterowniki do karty dźwiękowej i teraz nie działa mi dźwięk, a płytkę ze sterownikami gdzieś posiałem:( Karta dzwiękowa to "VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI". Gdzie mogę znaleść sterowniki do niej? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |