![]() |
@up
<joke>Eternal Oblivion to mój stary...więc wiesz...jebiesz amatorką</joke> |
@Up1,2,3
PLEASE ! :S |
Cytuj:
Kurwa Eldero kim ty jestes, pajacu??. W kazdym swoeich postakch koazaczysz ze jestes w FAGu a wielkie gowno tam robisz.. Wez odinstaluj sobie Firefoxa czy co tam masza albo niech ci opiekuni zablokuja froum.. |
Cytuj:
Gdyby gowno robil to by go chyba nie przyjeli.. Owszem w*****a mnie to ze kozaczy w swoich postach, ale zarówno ja jak i Ty tymbardziej robisz to samo... A wiec moze Ty i Eldero skonczycie pier**lic i zaczniecie pisac posty z sensem :P PS. Niedlugo nam topic zamkna bo wy pier**licie o tym kto jest waszym sasiadem, bratem, ojcem itp...:) koniec:) |
00:33 Feawyn Inferno [35]: Dektral is hacked ;/
Dektral zaliczyl haka i jest wlasnie rookowany z tego co widze na tibia.com @down Bo odzyskał postac własciciel. |
Cytuj:
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 93 World: Aurea Nie zrookowal tylko troche zjechal...;/ |
Cytuj:
|
ponoć Dektral odzyskał już chara....
takto było by z nim gorzej ^^ |
Cytuj:
Tak tak wiem ze gowno robie , sory :( Szkoda ze przed wojna nie byles takim kozakiem hah czas na cytat kolirna: "maly pies zawsze duzo szczeka" |
Cytuj:
I , tak jesteś największa sierotą jaką znam : P |
Cytuj:
JAJAJAJJAJAJAJAJAJJAJAJ UAHSUAHSUAHSUAHSUAS I kto to mówi...? Maraton uśmiechu, Ma-ma-ma-maraton, Maraton uśmiechu... |
Cytuj:
Slait&Eldero - no cóż prawda jest taka że eldero przesadza ciągle mowi o fagu jak o sobie etc... rozumiem twoje zachowanie poniekąd ale takie teksty to mógłby Czesiek pisać a nie ty.. Slait - zostałes już podsumowany odpowiednio Hau Hau ;-) |
Cytuj:
Hah hahah hahah |
Ej możecie mi powiedzieć czy wy też macie problem z zalogowaniem sie na serva
Od 2 dni? Bo wczoraj z rana nie mogłem , wieczorem sie zalogowałem i około 1 w nocy kicka złapałem i do tej pory sie nie moge zalogować..... jak to u was jest? |
Kolirn a gdzie ja Ci pisze gdzies ze jestem w fagu i "kozacze" cytaty prosze
|
Cytuj:
Signed. :) |
Eldero nie pierdol o noobach jak ty na 80 lvl nie wiedziales gdzie jest poh i i czy zabijesz gsa...
|
Cytuj:
Co do dektrala, współczuje mu wiem co to znaczy być hackniętym itp. |
Ja wiem, ja wiem xD w Outlaw Campie można sprzedać prawie wszystko - szczególnie takie itemki uznawane za śmieci.
@Iron~ odbierz priva plz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |