![]() |
...
Wilda pany reszta to banany xD
Obok salonu plusa, latwiej ci bedzie dojecach... |
Cytuj:
Dejwidek nie dostanie uwierz mi :) Znam go i Parena od kiedy stworzyli postacie Btw. Plac sobie komu chcesz tak ci to nic nie da, zaplacisz i cie ojebia tak sie skonczy ^^ Skoro teraz nie masz kumpli kto(rz/z)y byliby w stanie ci pomuc to to ze komus zaplacisz nic ci nie da :) |
Cytuj:
|
...
Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,
Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida |
Cytuj:
|
Cytuj:
:D :D :D |
...
Wojtus
Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :! |
Cytuj:
|
...
Jakbys byl troche madry to bys wiedzial ze nie najezdzam na stara tylko METAFORA
MAMA CI WIAZE BUTY - dotyczy twojego dziecinnego zachowania kumasz baze? No strac ta benzyne xD |
@ ten kozak co maturke skonczyl...
Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X( |
Cytuj:
|
bym cos napisal ale sie boje rl huntem :p
|
Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =) Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne... |
Ludize uspokójcie sie..
1@ Nie o*******a sie komuś domu za to że cie nie uchnoł jak miałeś kicka (nie każdy ma uh'a przysobie , nie każdy ma je otrwarte / na hotkeyu , bywa). 2@ Nigdy sie nie wjeżdża do nieznajomego na chate , człowiek na swoim terenie = człowiek nieobliczalny, tak zarobiłem pierwszą kose pod żebro. 3@ Da się wynająć Hitman'ów na Galanie bez ryzyka bycia ojebanym wystarczy obrotny język. podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal.... @Ajron~ ty mnie nie draznij piwa mi przyslij i fajki najlepiej:> @Zimpa~ dobry klub to miejsce gdzie jest piwo.. wiecej potrzeba do szczescia?(moze poza "Turystkami :D" |
Cytuj:
PS. nawet nie przez hwl ;pp |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw Zimp ja sie teraz wybieram na Juwenalia :D bodajze 18 po maturze odrazu jade :) @Kuba Jezeli tak ograniczony intelektualnie "licealista" jak Ty zda mature, a mi sie nie powiedzie, to sie chyba rzuce z mostu, badz wbije sobie procesor w tetnice :| @Ajron Ja sie dopiero jutro bawie, Krupnik przywiozl litra spirolu (przynajmniej mial to zrobic), i bedziemy opijac moje prawko :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |