Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany cd (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126669)

Poznanski Rycerz 11-05-2007 21:16

...

Wilda pany reszta to banany xD

Obok salonu plusa, latwiej ci bedzie dojecach...

libner 11-05-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424777)
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro8o a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne;( idz stad:D

Dejwidek nie dostanie uwierz mi :) Znam go i Parena od kiedy stworzyli postacie
Btw. Plac sobie komu chcesz tak ci to nic nie da, zaplacisz i cie ojebia tak sie skonczy ^^ Skoro teraz nie masz kumpli kto(rz/z)y byliby w stanie ci pomuc to to ze komus zaplacisz nic ci nie da :)

wojtekzs 11-05-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1424831)
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>

@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]

P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)

Nie bede nikomu tlumaczyl ze ile mam lat.napisalem maturke i mam wyjebane i niby kto ma mi zabronic wjechac mu na chate jak zajebal mi kase na okolo 200zl??zabronicie mi??ja nie zawalam szkoly i ja skonczylem.nie lizcie mu dupy.co z tego ze ma 142 lvl znajda sie ludzie na jego przed moim dedem exiwowali pol galany tak sie srali zeby nikt nie przyszedl.nie mozecie poczekac i dac mi czas zeby ich ubito a na konec zebym ich dopadl w rl mam ich adres i nic im nie zrobie tylko wyciagne pass wiec czego sie bac;( im sie nic nie stanie a postacie tylko zastana skasowane.mowcie co chcecie.czas pokaze:evul:

Poznanski Rycerz 11-05-2007 21:53

...

Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,

Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida

wojtekzs 11-05-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1424987)
Jakby mi przyszedl SAM taki frajer jak ty to bym zalozyl swoje rekawice i bym ci lomot taki dal ^^,

Gadasz jak 12 latek, mam nadzieje ze do mnie przyjedziesz, jestem kuzynem Dejwida

chlopaczku kto z toba rozmawia??nie dal bys rady zbulwersowany 12 latku:baby: przepraszam rycerzyku:D jaki ty jestes odwazny na tym forum:confused: nie w*******aj mi sie w droge.nara frajerze

Yuge 11-05-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1424966)
Nie bede nikomu tlumaczyl ze ile mam lat.napisalem maturke i mam wyjebane i niby kto ma mi zabronic wjechac mu na chate jak zajebal mi kase na okolo 200zl??zabronicie mi??ja nie zawalam szkoly i ja skonczylem.nie lizcie mu dupy.co z tego ze ma 142 lvl znajda sie ludzie na jego przed moim dedem exiwowali pol galany tak sie srali zeby nikt nie przyszedl.nie mozecie poczekac i dac mi czas zeby ich ubito a na konec zebym ich dopadl w rl mam ich adres i nic im nie zrobie tylko wyciagne pass wiec czego sie bac;( im sie nic nie stanie a postacie tylko zastana skasowane.mowcie co chcecie.czas pokaze:evul:

br?:baby:

:D :D :D

Poznanski Rycerz 11-05-2007 22:13

...

Wojtus

Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :!

wojtekzs 11-05-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1425037)
Wojtus

Dalem ci moj adres. Co za problem dla takiego kozaka silacza strong mana jak ty? O frustracji ty sie nie wypowiadaj, niech matka ci tylko sznurowadla zawiaze przed wyjsciem bo pozniej sie wywrocisz i bedzie kolanko krwawic ;(. Zgol swoj mleczny mlodzienczy was :!

i kto tu jest dzieciakiem??na starych siada.nie zmieniaj tematu koles nie bede tracil wahy do samochodu zeby dopasc jakiegos gowniaza ktory mi nic nei zrobil ja poprostu chce odzyskac swoja kase.nie pisz tu.zamulasz;(

Poznanski Rycerz 11-05-2007 22:27

...

Jakbys byl troche madry to bys wiedzial ze nie najezdzam na stara tylko METAFORA
MAMA CI WIAZE BUTY - dotyczy twojego dziecinnego zachowania kumasz baze?
No strac ta benzyne xD

Zimpa 11-05-2007 22:46

@ ten kozak co maturke skonczyl...

Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X(

wojtekzs 11-05-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1425096)
@ ten kozak co maturke skonczyl...

Zapraszam do wroclawia jak chesz sie zierzyc z 17 latkiem obiecuje ci ze bedziesz potem zalowal... przestan kozaczyc i opusc to miejsce bo jak byc moze zauwazyles <po maturze moze sie zdarzyc> to nikt cie tu nie chce i nikt cie nie popiera nie komentuje tego co zrobil dejwidek jego sprawa nie lize mu dupy bo nie musze - nie jestem tak do tylu z lvl - po prostu zrob to dla dobra narodu i opusc to miejsce a jak masz zamiar komus wpasc i zrobic to tamto to tymi postami zostawiasz slady... i potem bedzie ze pobicie od goscia z takiego ip - zastanow sie nad tym <i blagam odejdz>X(

nie bedzie pobiciaB) a ip mam zmienne lolku w policji to ty nie bedziesz pracowal.zebyscie sie nie zdziwili.powtarzam poczekajcie.......:evul:

Yuge 11-05-2007 23:55

bym cos napisal ale sie boje rl huntem :p

Spells0n 12-05-2007 00:01

Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =)

Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne...

Ajron 88 12-05-2007 00:03

Ludize uspokójcie sie..

1@

Nie o*******a sie komuś domu za to że cie nie uchnoł jak miałeś kicka (nie każdy ma uh'a przysobie , nie każdy ma je otrwarte / na hotkeyu , bywa).

2@

Nigdy sie nie wjeżdża do nieznajomego na chate , człowiek na swoim terenie = człowiek nieobliczalny, tak zarobiłem pierwszą kose pod żebro.

3@

Da się wynająć Hitman'ów na Galanie bez ryzyka bycia ojebanym wystarczy obrotny język.

podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ?

wojtekzs 12-05-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spells0n (Post 1425294)
Naprawde zalosne ... wogole nie rozumiem jak mozna kogos straszyc wjazdem na rl lol ...
Ale i tak jest glownie tak ze ten kto straszy ze wpadnie do kogos na rl to i tak nie wpada =)

Zastanowcie sie czasem co wy mowicie bo to naprawde zalosne...

masz racje GLOWNIE TAK JEST ze nikt nie wpada ale w tym przypadku jest inaczej:evul:pierwsze zajme sie tym aby padli w grze a potem zajme sie nimi:cup: no dalej co teraz powiedzie loki z galany.slucham8o

Zimpa 12-05-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1425299)
Ludize uspokójcie sie..
podpisano , człowiek świeżo po piątkowej imprezie.. a jak wy spędziliście piątkowe wieczory ?

Cos szybko ta impreza sie skonczyla... we wrocku pogoda kiepska kluby tez cienkie wiec nie ma gdzie isc...

Kurier 12-05-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1425307)
masz racje GLOWNIE TAK JEST ze nikt nie wpada ale w tym przypadku jest inaczej:evul:pierwsze zajme sie tym aby padli w grze a potem zajme sie nimi:cup: no dalej co teraz powiedzie loki z galany.slucham8o

Sledze to od jakichs 3 stron i sie jednak wypowiem...
Zal....

@Ajron~ ty mnie nie draznij piwa mi przyslij i fajki najlepiej:>

@Zimpa~ dobry klub to miejsce gdzie jest piwo.. wiecej potrzeba do szczescia?(moze poza "Turystkami :D"

Cataclism 12-05-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeJWidEk (Post 1424650)
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia :D,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy

z tego co wiem i tak padniesz ;p

PS. nawet nie przez hwl ;pp

libner 12-05-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1425299)

Ja zajebiscie -.- tak jak 4 poprzednie leze w lozku bez ruchu poniewaz mam cos z biodrem -.-'

Ascario 12-05-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1425316)
Cos szybko ta impreza sie skonczyla... we wrocku pogoda kiepska kluby tez cienkie wiec nie ma gdzie isc...

Pierdolisz Alibi jest oke :D Jedyny klub jakiego nie polecam do szuflada :D Dostalem tam prawie wjeba, a Sni-nji podczas spotkania Preliator Noxis wyladowa z Szuflady do szpitala :D To sie nazywa dreszczyk emocji :P
Btw Zimp ja sie teraz wybieram na Juwenalia :D bodajze 18 po maturze odrazu jade :)

@Kuba

Jezeli tak ograniczony intelektualnie "licealista" jak Ty zda mature, a mi sie nie powiedzie, to sie chyba rzuce z mostu, badz wbije sobie procesor w tetnice :|

@Ajron

Ja sie dopiero jutro bawie, Krupnik przywiozl litra spirolu (przynajmniej mial to zrobic), i bedziemy opijac moje prawko :D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17.