![]() |
@Up
Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness. |
Cytuj:
|
To co, że znasz? Na forum wiekszosc ma wlasnie na odwrot
|
Ludzie nawet jak duski odzyskaja serva to bedzie znowu tak jak kiedys... visiony beda pk w nocy..... vision nie chodzi o to zeby tutaj grac oni chca poprostu zniszczyc ten server..... a ci co graja na furora to sa zdeczka hmm dziwni lepiej sobie popekaowac zrobic ekipe i zajebac jakis wiekszy lvl ;P
|
Cytuj:
nie ukrywam ale ja od poczatku bylem za duskiness :D:D:D aczkolwiek wczesniej bylem w guildii Vision :P |
Świntuszyłeś u nich? :p
|
Cytuj:
a w ten czas nie bylem przeygotowany mentalnie do wojny |
peace
taifun I Katrila Dogadali Sie !!! ciekawy Ejstem Na Jakich Warunkach Zakończyła Się Wojna |
Za bardzo przeżywacie tą gierkę, nawet jeśli ekipa Taifuna da radę nam (pomocnikom Vision jak i samej gidli ) to i tak dalej będzie syf na servie.
|
Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery). |
Cytuj:
|
"Today me and my friends left guild Vision because of behaviour of some Vision's people. I dont wanna be in the war any more but if Duskiness or Vision make me to join to other side I will do it. I know that left vision dont give me freedom from Duskiness but i dont care.
Cya my friends, who knows who they are...." Signed Anabol. Najsik ! Ostro się robi ;] |
Cytuj:
@~ Nie wiem czy to znowu jakaś akcja pod publiczke ale,.. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1657255 Skrót tego posta - Anaboll wycofał się z paroma ziomkami z Vision, i dzięki temu powstała nowa-stara gildia Death Rose, jesli dobrze pamietam taka istniała na początku Furory. Please żeby naprawde się działo ku lepszemu a nie ciągle działania pod publiczke, i potwierdzające się słowa Jamesa,.. |
xareta pasterz i anubis crusade opuscili vision
Początek końca ? mam wrazenie ze niedlugo to 'death rose' stanie sie silna gildia kiedy dojdzie do niej wiecej osob ktorym sie niepodoba to co sie dzieje. i bedziemy mieli walke na 3 fronty ? :) a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila katrila musi ogarnac swoja gildie zanim sie rozpadnie... |
Hehe nic nie trwa wiecznie :) Nawet vision zaczyna sie psuć ^^
Moze ktos ogarniety oswiadczyc dokladnie co i jak ? |
nom poczatek ich konca zaczol sie dawno :)
|
Cytuj:
|
taki drobny offtop ;]
Smerfu~ Venz nie sellnal chara, dlugo sie z tym palowal, maniaczyl tam, ze kasy nie ma, a dwa arzy padl ;p albo i trzy, ale narazie olal Tibie i cieszy sie zyciem =P ale jak wiemy, Tibia to nalog, ktory wciaga, prawie kazdy wraca ;) |
Ja jestem na detoxie jakieś 5 miesięcy :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |