![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu lowe sie wykupiło to nie będę już ujawniał :D __________________________________________________ ____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
A co do knighta to chyba bym musiał zjechać go do 100 lvl :( __________________________________________________ ___________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Jak już wcześniej wspomniałem jestem bardzo gościnny na wizyty. Więc serdecznie zapraszam :-) A przy okazji jak będę w trójmieście mogę wpaść do Ciebie?? :-) __________________________________________________ __________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
__________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Co do mojego imienia to pewnie chciałbyś mieć tak samo na imię jak ja:> A nie takie pospolite jak Marcin... Co do tego tekstu powyżej jeśli nie wiesz jak jest to po co bzdury sobie wypisujesz? Sprawia Tobie to przyjemność?? __________________________________________________ ___________________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Wykopać to tylko może osobników przeszkadzających w prawidłowym rozwijaniu się servera jaki jest Elysia. "Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej..." Cytat:"Most people can't see the difference with friendship and comradeship." Przyjaciel, a wróg to jest różnica. :> __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Dla Ciebie dojrzała kobieta to zapewne "model z przed 50 lat":D Siedzi w domu przy garach, wiecznie marudzi, zakazy, nakazy, a może jeszcze ceruje skarpety:D Współczucia. Nie należę do takich! Lubię dobrze się bawić dla Twojej ciekawości. A to ile kto ma lat to nie ma żadnego znaczenia. Jak dorośniesz może to zrozumiesz! Chyba, że w wieku 30 lat już zdziadziejesz-zestarzejesz się przedwcześnie, kapciuszki, gazetka i telewizor ha ha ha:D |
@Collios
Happy birthday!:blazen: |
Cytuj:
Korekta, padłeś 3 razy, z czego raz nie wiem, drugi raz odemnie i chyba Torala albo kogoś innego, a trzeci raz od bomby. |
Cytuj:
HAHAH DZIEKIUEJ :D :* Za pamięc dzisiaj mam 18 I DO TEGO NAJLEPSZY PREZENT JAKI MOZNA MIEC ZDAŁEM Prawko za 1 razem :D czyli dzisiaj mialem egzamin wsyzstko zajebsicie sie zlozyło niebedzie czekania po 1,5 miesiąca na kolejny egzamin lece pic :D |
Cytuj:
Tak myślałem że lubisz kogoś poniżać niemając racji. Puki nie poznasz całej prawdy to nie rób takiego zamieszania... __________________________________________________ ____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Co do szacunku to zabawna wypowiedź dałeś do każdej starszej osoby się ma szacunek. Oszczerstwo chyba nie wiesz chłopcze co oznacza jeśli tak już napisałeś to zajrzyj w słowniczek Polskiej polszczyzny. __________________________________________________ ________________________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Być osobą dorosłą,a blondynka to są dwie różne rzeczy:-) Ale jak już nie potrafisz rozróżnić to zapytaj się kogoś kto potrafi rozróżniać dwie inne rzeczy... :> __________________________________________________ _____ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Skoro lider waszej gildi nie potrafi rozwiązać problemu z członkami swojej gildi to co mam może czekać rok na wyciągnięcie konsekwencji?? Wiesz doskonale jakie miałem plany, a kto w nich przeszkodził to chyba widać. __________________________________________________ _____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
Ja słyszałem tylko o słownikach języka polskiego i poprawnej polszczyzny, chyba, że zrobiłeś jakiś mix i masz 2 w 1 hehe. |
peace :D
usmiechnac sie, a nie wyzwac :P
|
bax twoje imie jest poniżej sredniej krajowej :D
ANGELO HAHAAH |
Cytuj:
Cipenzy, ktos sie grzecznie zapytal, a Wy nawet nie umiecie dobszz odpowiedziec! :( Satamo, Jonzz, Dowell/Denzz, Slayer asgaard, Elens keara, Kiwi terpenes, Asco Moor, Dark auxerius, Lucifer Lashes. A z Polakandos to: Wezu, Sterwor, Aga, Kurv'ico, Nathocik, Rakus Nightmare. Btw, Fajne te polskie forum, takie interesujace wypowiedzi dojrzalych ludzi! Typu "Ty kurwo twoja stara to noob i krandie itemy w ab, a Twoj stary ma hacka!!1111" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |