![]() |
@up
Co do Lily to pewnie jej zabrali licencję bo już nie sprzedaje tych run od... bardzo dawna. Zimowego update'u |
@up Lily nie ma już licencji, bo podniosła wydajność runy, przez co -15lvl nie mogli ich używać ^^
|
A mose tzepa miec duszy lefel?
Ludzie może byście chociaż sprawdzali te teorie, bo pisanie, że jak się stanie bez eq to się ma sofa jest raczej zjebane -.-? Mam rookera 13lv i kilka rzeczy mnie zaciekawiło i może potem wkleję ss :) |
Cytuj:
yhy.. A to tak łatwo pójdzie. Co mają zioła do miecza? =.= Za bardzo kombinujesz.. |
ja slyszalem ze trzeba jakos tam ustawic jakies :P ciala i dostanie sie golden key ( od mino hell ) i tam jest tp do spike sword
|
Cytuj:
|
Na miejscu dla PACC jest pewne pomieszczenie ze skeletonami... Po prawej stronie pomieszczenia jest tunel zawalony stalagmitami. Obok niego napisane jest Maze of Fury (na tabliczce)... Może jakby się znalazło 3 punkt i stanęło na wszystkich stalagmity by zniknęły. Jak dobrze pamiętam za stalagmitami jest jakaś dziura. Później zarzucę skrina.
Tylko powiedzcie co o tym sądzicie. Bo przy edycie skrina wkleić nie mogę. ;/ |
A zdarzyło wam sie znaleść kartke w ktorej nie bylo nadawcy i bylo cos napisane.Może wiecie o co chodzi ale jak coś to moge dac screena.
|
a co dziwnego jest w tym że kartka jest bez nadawcy?
|
Jak ktoś coś w kartke wpisuje to zawsze jest na górze napisane kto to napisal.
Co w tym dziwnego ? Może to być jakaś wskazówka.Nie będę tu sie z Tobą kłucił bo próbuje tylko pomóc. Nie mówie że nie masz racji. ;) |
Czy tylko mi, twój nick kojarzy się z napletkiem?
Poza tym, wiem o jakiej kartce mowisz. Zostaw ja, jest takich pare. Istnieja od server save. |
Też się z taką kartką spotkałam, ale raczej niewiele ona ma wspólnego ze trójpunktem. ;pp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Teraz już wiem gdzie ;p |
@Tocallo
Masz ciekawe skojarzenia :D @P$ychop@ta Nom.Może też sie z tym kiedyś spotkaleś. Disseny twierdzi ,że to nie ma nic wspólnego z Trójpunktem to w ten sposób dostałem swą opdpowiedz. Thx ;) |
Rozwiązałem jakąś część tej zagadki[?].
Tak najpierw czeba [:DZniknąć(?)] SoF-a. I później zniknąć:D Ghoula. Jak zniknąć Sofa to wszyscy wiedzą. Ghoula można zniknąć tak : Najpierw idziemy w to miejsce http://tibia.pl/earth.php?x=31981&y=...0&q=448.51&r=1 Kładziemy Od lewej : Klucz od Training Roomu, Klucz od Bear Roomu i Klucz od Katana Room Quest,Viking Helmet,Leather Bootsy, Viking Helmet, Studded Legi. Uwaga aby zniknąć Ghoula trzeba najpierw zniknąć Sofa ! Ale pewnie Ameryki nie odkryłem i 90 % forumowiczów wie o tym :P @Edit Zauważyłem że jak znikniemy Sofa i Ghoula i staniemy w te miejsca co się "znika Sofa" To ściana odzielająca Ghoula jest Bardziej pęknięta niż przedtem. A i po Restarcie serva wszystko wraca do normy :P |
@up
POLSZCZYZNA, chłopie. xD No ale co z tego, że ściana jest bardziej pęknięta, skoro Ghoula już tam nie ma? ((; |
@up
Będzie bezpiecznie i nikt nie polegnie ? :D ------------------------------------------------ To prawda ze ghoul znika w ten sposób ? :o I 90% ma to wiedziec? Kurde czemu ja nie wiem ? :D |
A może w ciałach u ghula jest goldan key :D
|
Jesli punkty są na -3 i -1to moze trzeba je odjac. Wyjdzie wtedy ze 3 punkt jest na -2. MOze to jest trojkąt prostokątny. Sprawdzie co jest na -2 pod SoF. Takie sa moje mysli. Pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |