![]() |
Wszystkiego Najlepszego Nirek......xD
Więcej Fragów życze :) |
dzieki ;D fragi beda
|
Cytuj:
zal mi takiego gadania P.S. Ja jestem Sada Mufassa [do nooba pare stronn wczesniej] i ja nie kupilem tego chara, zrobilem go w 15 dni i niegdy nic z tibii nie kupilem nie jestem na tyle glopi zeby wydawac kase na gre, za to ty siedzisz na forum i placzesz bo wiesz ze na Ciebie Przyjdzie pora. P.S.2. Vacek zamknij ryj, twoj lord caleth niech wyjdzie z pz to pogadamy, caluski dziubasku :* |
Wszystkiego Najlepszego Nirek! Kiedy Opijamy ;d
-Tromba- do usłyszenia na ts |
Cytuj:
- [WIKI]Pitagoras[/WIKI] Cytuj:
|
@Vacek
Czego uzyłeś teksu o tym samym podtekście? Długo tego szukałeś B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bo on jest cool & jezzi
|
Vacek widzę że sobie wziołeś sobie do serca to co Ci kilka stron wcześniej napisałem ;) i prawidłowo TO TYLKO GŁUPIA GRA :)
Pozdro Vacek widzę że wkoncu na oczy przejrzałeś że to tylko gra i nie trzeba na nią poświecać tyle czasu bo można robić ciekawsze rzeczy. :] |
gz za zabicie vollti'a tzn jego 2 chara
|
Vacek ale jesteś elo
|
Xebes
Jun 13 2007, 21:51:10 CEST Killed at Level 104 by Fredi Duron and by Rialanhind Saweh on Morgana Jun 13 2007, 21:53:54 CEST Killed at Level 112 by Natiol and by Leayson Przykro mi :( |
Kara
KARA Nie Wychodzi z Formy :)
Yours Shejq:evul: |
Dziekujemyza loota panowie ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepiej niz kopengas ;d |
Tiaaaaa Kara proste...Xebes <3 haha, Trixtara tez pokazal klase...chlopak zdazyl napisac tylko "JAJA" jak go z trapa puscilismy bo nie mielismy odpowiedniej sily na niego, a wczesniej nie mial chyba czasu na oddychanie tak spamowal hotkeye z uhem :< ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |