![]() |
Ahh Slayer~ kupujesz chara to sie licz z czyms takim, ze moze byc hack... Hahahaha, zaaaal.br
Trzeba bylo nie kupowac tylko samemu chara zrobic... :baby: Peace! |
A wiec w ramach sprostowania,fakty:
Xantiss byl pierwszym ownerem Slayera. Pozniej gral na niej "Nirol" Kolejnym ownerem byl aktualny Ell Broken. A 3 ownerem tej postaci byl osoba zupelnie z innego swiata. @Slayer jestes 4 ownerem tej postaci,to nie moja,xantissa wina ze nie umiesz wyrobic nowego reca. Jezeli nie masz dowodow nie mow glupot,bo z tego co pamietam Nirol chwalil mi sie ze po pol roku stary rec mu dziala?:S |
Mam takie jedno pytanko, bo chcemy z kumplami ( 102 ek i 115 ms ) zacząć tutaj grę, i pytanie jest takie , czy mógłby ktoś nas procić do 50~lvla żebyśmy nie wypadli zbyt szybko? jak tak to prv plz :]
|
@up
Buoooo. Może jeszcze Ci dać kase na wbijanie lvla ;>? |
@Van
Po 1 nirol to moj rl i dobrze go znam wiec odpada. Wiesz co jest dziwne? po 1 Xantiss pisal mu ze tylko on i nirol ma recka. Ale teraz cos innego sobie przypomnialem. Ell Broken dzien przed hackiem pytal sie czy ide z nim i xantissem na nocke na hydry. Ja powiedzialem: "Xantiss nie ma pacca" a on cos w stylu: "Nom ale aktywuje". Ja powiedzialem ze nie bede mial czasu i dziwnie rozmowa sie urwala. Ell Broken to podobno wasz rl? Axel~ |
Hahahah Verixos, made my day 8o
Mieliście 100+ lvl i to powód by tu wam dac pro, żebyście biedaczki nie wylecieli przypadkiem? Niiiiceee! Ja sobie jakoś sam daję radę, a jak wy jesteście tacy pro evuuul że będą was na wejście tępić to chyba sami powinniście sobie poradzi? :baby: Peace :evul: |
Dlaczego Evo w Rambo siedzi? wyplacil sie?
|
poprostu dostal tam inva czyniac go nietykalnym
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W ek dałeś 2 przez przypadek a w ms 5 na końcu. Wątpię że takie lvle by prosiły o pro ,chyba że grały wcześniej na noob pvp . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak zdrowko ? ;p |
May 29 2007, 03:40:50 CEST Killed at Level 60 by Lady Szikaka
Thanks boys, zawsze bylem z wami; That change now Take care ;) |
No sry :p ale zlapalismy cie na botowaniu to cie jebnelismy :/
|
i slusznie.
|
Sapiesz, że klepneli Cię za botowanie, dziwne.
@Mylion Raków czy Radomsko? |
Cytuj:
powiedz ze nie botowales? powiedz ze nie wbiles ziomowi na respa? szkoda ze nie ma filmiku ,all by zobaczyli jak chciales sie uhnac ale nie mogles bo bot cie exurowal i miales exhasuta. tak jak ci juz powiedzialem,botowanie=ded. |
"powiedz ze nie botowales?" Nie moglem botowac bo mam win98
"powiedz ze nie wbiles ziomowi na respa?" O jakim ziomku mowisz? Exura poszła bo zły bind nacisnałem (było bardzo pozno i bylem zmeczony) Koniec tematu. |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sry musialem :p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |