![]() |
Cytuj:
|
rotfl ;] vaxe to cygan ? brat lukiego i abiegoo ? WTF
|
Cytuj:
|
Nie vaxe to rumun xd ew Bk drugi Vaigo :P
A na serio to wrócil z Portugali - solarium za blokiem xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tam Ban? i Openy Przeciwko Cortezom. Powodzenia Pozdrowcie Martinesza Podobaly mi sie te 2 sd ktore dostal na Psyk |
Cytuj:
|
Kur*wa zamknijcie sie wreszcie :P piszecie takie bzdury ze az sie czytac nie chce, temat o EIV v Aliance a tu wyjazdy o charach albo pk albo inne problemy titanii... to wszystko da sie jeszcze zniesc ale to jak sie wyzywacie i nie szanujecie to jest poprostu dziecinada. LOL! Pokarzcie troche dobrej strony tych wszystkich konfliktow, a nie tylko jedno jak sie ''nienawidzicie''
Nawet Ci ktorzy maja jakies ''high levele'' tutaj zachowuja sie jak by dopiero zaczeli grac ... Co teraz ja dostane po dupie -.- ? |
Cytuj:
I zajebiscie to napisales, szczegolnie drugi part wypowiedzi, ale tutaj widocznie Tibia jest dla ludzi najwazniejsza... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taa baj baj maszkaro lvl nie robi czlowieka... @down Zostalem doceniony xd |
Myślę, że Madreth nie wymaga od was szacunku. Wystarczy, że się go będziecie bać.
Tak przynajmniej sądzę. Latimerid, nie żebym był niegrzeczny ale wiesz, poziom tej dyskusji został ukształtowany od pierwszego posta na ten temat więc ogólnie nie ma się czego czepiać. Ja tam osobiście lubię docinki ze strony Targówka. Raz że można się pośmiać z samego siebie (to się nazywa zdrowe podejście do sprawy), dwa że można dosrać z kolei im ;) Nie masz co walczyć z wiatrakami, czy porywać się na słońce. Osobiście uważam, że Twój post nic tu nie wnosi do dyskusji. Pojechali Cię tylko i znowu jadą siebie nawzajem :P W każdym razie prosiłbym wszystkich o jedno: "nie odgrzewajcie starego kotleta". Co mam na myśli? No wiecie, żarty są śmieszne raz, dwa razy, ale nie tysiąc razy. Nabijanie się milionowy raz z ortografii Boltera czy wojny z Cortezami Fratena to jest już tzw. "suchar". Ktoś się jeszcze śmieje? Współczucia. Tak samo żałosne jest wyśmiewanie zewnętrznego wyglądu na rl. Powiem inaczej - nikt z nas nie wybierał jak będzie wyglądał. To się kształtowało, po części z waszej inicjatywy, po części samodzielnie, ale jak wyszło ostatecznie - na to nikt z nas nie miał wpływu. Dlatego wyśmiewanie, że Gaura jest gruby, jest też już po prostu niesmaczne. Jakkolwiek krytyczny był mój post, chciałem zaznaczyć, że tekst "bigmaki są sprzedawane w kartonikach" zwyczajnie spowodował, że się uśmiechnąłem. Cóż mogę dodać... Czekam na update, prawdopodobnie niewiele się będę logował teraz (czyżbym słyszał "hurra!" ?), kiedy kończy się szkolny rok. Co będzie później? Myślę, że każdy z nas w tej chwili czeka z niecierpliwością na update. Mam tylko nadzieję, że dodadzą knightom i palkom jak najwięcej przy jednoczesnym jak najmniejszym odebraniu sorcom/druidom. Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/ |
Cytuj:
Co do wypowiedzi Latim3rid'a, to pamiętam jak grałem na innym servie i tam kolesie z wojny normalnie ze sobą rozmawiali. Sądzę, że w tej wojnie też niejeden rozmawia z kimś z przeciwnej strony, a inni się nienawidzą. My zaś oceniamy obie gildie po tym, jak niektóre osoby z wojny przezywają się nawzajem. |
Powiem tak po czesci Post Latimerida jest spox mogli bysmy jak cywilizowani ludzie sie pogoddzic i naprawde pisac o sparwach newsach z titani (a nie wyzywac)
Ale przyznam racje Aderowi ktory ludzi sie posmiac i podocinac innym jak ja Pozdro hehe Niesmiejcie sie z mojej Ortografi wiecej :< CO do wygladu niektorzy pracuja na swoj wyglad niemowie ze jestem najpieknieszy ale jesli ktos cpa czy kij wie co bieze itd to jednak zmienia wyglad i to powaznie wiec w jakims % zalezy odnas jak wygladamy to jak sie ubierasz i jak ogarniety chodzisz zalezy od ciebie. Akurat o Niewaleniu sd nieslyszalem ale mam nadzieje ze to sie nieprzytrafi bo to by bylo bez sensu a i ma byc "podobniez" Exori w stylu Ue ze wali an wieksza odleglosc teraz robia z tego bardziej OTSy niz zwykla gre dojdzie do tego ze zepsuja stara dobra tibie i zrobia z tego cos w stylu LINEAGE i spierdola ucieche z gry narazie mam lepsze zajecia na rl. |
Cytuj:
|
Nie powiem ładny open panowie. Troche was zrobiliśmy w konia ale kto kombinuje ten żyje. Szkoda ze nie zalapalem zadnego fraga ale jak ktos chce to mam gdzies filmik z tego. http://s007.wyslijto.pl/?file_id=70727937035574361045
Ładny nie powiem widac. |
Tak tylko ujmę, że to nie był żaden open, a jedynie IW niespodziewanie wjechało od tyłu.... i tyle;)
|
Ader moze sie jakis czas bedzie cichoo ale i tak predzej czy pozniej zacznie sie wyzywanie po nie udanym/udanym openie albo po smierci kogos ;) a co do postaci... jak pal nie bedzie walil z sd to co oni gadaja ze bedzie silniejszy ? chodzi o to ze bolty teraz beda po 90 w ludzi wchodzic ? to bedziemy mogli zabijac 20 lvli max ale za to lepszy exp lapac... : s i jeszcze kilka slow o tym "openie", nie przepadam za partyzantami ale Yapan ma troche racji ; o walczyliscie tam na boku az tu nagle kilka osob zatakowalo i potem jeszcze kilka sie dolaczylo ; o ale tak bywa ;D
p.s ale sie tak nie denerwuj nastepnym razem nie ma po co xD jak wygracie wojne to sie nimi zajmiecie ;d |
@ Yapan
Sry, że się wtrącam do nieswoich spraw ale uważam ,że wojna to wojna. Wszystkie ruchy są dozwolone ;) @Ader Oj racja...ale bywa i tak xd Chciałem obejrzeć tego opena ale k**** TibiCam mi nie działa X(X(X(X(X( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |