Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Natah 05-07-2007 18:05

Czy mi sie wydaje czy coś się odmieniło Jinotowi?

Sulu 05-07-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1531565)
Czy to nie jest śmieszne jak małolaty sie ekscytuja napojami alkoholowymi? Kogo to obchodzi ze wypiłes zaje**ne piwo? Nie musisz pisac o tym na forum.

Jak coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz isc na inne forum . Więc w********j i drzwi za sobą zamknij. Narta :p

Majkeloo 05-07-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natah (Post 1532422)
Czy mi sie wydaje czy coś się odmieniło Jinotowi?

O co ci chodzi...? O.o

krzysiek033 06-07-2007 05:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sulu (Post 1532895)
Jak coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz isc na inne forum . Więc w********j i drzwi za sobą zamknij. Narta :p

Prawda w oczy kole. Hahaha Koniec tematu!

saia 07-07-2007 00:20

Krzysiek , poprostu sie go doczepiles za free.....
a jaka prawda ma kolec to ja nie wiem....

Crooth , Ty chyba friend jez ocwa , pogadaj z nim moze pomoze Ci , a jak nie to trudno ;/

Etan , word ^.-

krzysiek033 07-07-2007 05:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saia (Post 1535058)

Crooth , Ty chyba friend jez ocwa , pogadaj z nim moze pomoze Ci , a jak nie to trudno ;/

Etan , word ^.-

Po pierwsze napisalem KONIEC TEMATU.
Po drugie, to jest forum tibii a nie jakiegos baru. Gdybym ja mial pisac posta gdy wypije browara juz dawno braklo by miejsca na serwerze tego forum. To jest poprostu normalna tak ze niema sensu popisywac sie przed wszystkimi.

Natah 07-07-2007 11:52

Niemoge z kolesi z Sl na teście też myśleli że z botem można wszystko a popadali w 5 min od teamu z jakiegoś serva.

Sulu 07-07-2007 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saia (Post 1535058)

Etan , word ^.-

Narazie to musze poczekać aż Jeżu przyjedzie z wakacji , zobaczymy moze coś poradzi , hehe :p

Majkeloo 07-07-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1535284)
Po pierwsze napisalem KONIEC TEMATU.
Po drugie, to jest forum tibii a nie jakiegos baru. Gdybym ja mial pisac posta gdy wypije browara juz dawno braklo by miejsca na serwerze tego forum. To jest poprostu normalna tak ze niema sensu popisywac sie przed wszystkimi.

omfg... ja przeciez mu to napisalem dla "pocieszenia" a nie po to by szpanowac a napewno nie przed toba.. Chwalic tez sie nie musisz ile to ty wypiles ;] Dobra koniec tematu bo nam modki kolejny temat usuna za off.

@Saia
Jezyk moze cos zaradzi ale watpie.. Chociaz nadziei mi nie brakuje a szczegolnie jesli chodzi o ziomka z rl ktory dostal hunta praktycznie za nic (zreszta jak wiekszasc polakow z berylii ale rl to rl ;p)

Fiutex 08-07-2007 01:42

CZESC !
Mam na imie Marcel lubie w*******ac poziomki !!!
a tak naprafffde hoccie zrobimy massloga i zabijemy fszystkich zlych z KH !!

FIUUUUUUUUTEX tez was kocham

saia 08-07-2007 16:21

@fiutex
ja rozumiem ze jestes niedojebany i cie rodzice w domu bija a w szkole koledzy , ups ty przecierz z kolegow masz tylko tych dwoch pojebow z vento
wpiepszacie sie nam na bentrilo to chociarz zrob mi to przyjemnosc i wy*******aj z forum

Liper 08-07-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1531660)
Wy się kłocicie a :

08:20 Zontax [95]: Jul 05 2007, 07:52:36 CEST Killed Aradna at Level 170 ok

i fran do'urden

Zontax taki noob, a w pvp jest bardzo dobry.

saia 09-07-2007 11:52

Ja nie odnosze wrazenia by byl to noob , moze sie myle chodz nie sadze a co do pvp to frag nie jest oznaka dobrego pvp ;p (nie mowie ze ma slabe pvp)
w kazdym razie z tego co slyszalem to knighty zrobily exori gran combo i poprostu tak wypadlo ze dostal fraga

Fiutex 09-07-2007 15:31

NIE PRAWDA !!
Srobilismy massloga i walnelismy kombo ze snakebit roduw nie miala szanz !

a tak wogole musze wam pogratulowac comb'a na tego 59 rp 8o PIKNE combo ue bez Jinota na Vencie !!! zazdroszecze wam pvp zeby taka ekipa nie zlozyc 59 rp smiech na sali :o

saia 09-07-2007 16:29

Ja zazdroszcze twoim rodzicom ciebie.....
jestes naprawde pojebany.
mowisz teraz o akcji ktora sie dziala dobre kilka dni temu , yris nie padla bo pare osob ja uhalo , jesli sie nie skapnales (chodz to trudne bez postaci gdyz sadze ze nie masz zadnej jesli sie myle to badz odwazny i powiedz kto ty)
po updacie hity sa slabszy wiec tak jak kiedys wystarczylo by ue tak teraz musi byc conajmniej 2x ue+sd
dla przykladu , ue dakituconelwo kiedys dosiegalo nawet 800+ teraz udezyl mojego brata za 320~
po za tym te twoje bledy ortograficzne robione celowo nie wiem co maja pokazac , myslisz ze to zabawne? albo ze jestes fajny? twoje wypowiedzi oraz sposob ich wypowiadania a takze to ze sie ukrywasz wskazuja na to ze mimo ze prawdopodobnie masz cos kolo 16+ lat to twoj rozwoj umyslowy zatrzymal sie chyba na poziomie 10 latka.
przyczepiles sie do tego forum jak jakis debil , nikt cie tu nie chce kretynie

Fiutex 11-07-2007 02:18

EH UH AH IH EH !!!!!!!
Ja pierdole nie moge nie wytrzmam Musze to skomentowac !!!
Masslog przed statkiem carlin w wykonaniu mistrzow PvP z Beryli boski saia SUper Hiper ZI0o0o0o0om co sie loguje na srodku zamiast blokowac schodow , Krakus rakus dowodca i inne geje spedalone co nie umia bomb rzucic :D:D:D:D:D Bosko smierdzicie FIutem ! :cup:

Majdanek 11-07-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiutex (Post 1542814)
EH UH AH IH EH !!!!!!!
Ja pierdole nie moge nie wytrzmam Musze to skomentowac !!!
Masslog przed statkiem carlin w wykonaniu mistrzow PvP z Beryli boski saia SUper Hiper ZI0o0o0o0om co sie loguje na srodku zamiast blokowac schodow , Krakus rakus dowodca i inne geje spedalone co nie umia bomb rzucic :D:D:D:D:D Bosko smierdzicie FIutem ! :cup:

Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzienia to lepiej wogóle nie pisz :)
Niech zgadne... jesteś kolejny retard z Bukowna?

saia 11-07-2007 14:45

1-kazali mi sie tam wylogowac wiec tam sie lognalem , nie wiem jak ci sie wydaje ale w tibii nie logujesz sie gdzie chcesz
2-uciekla nam ale chociarz nikt z nas nie padl+co kolwiek robimy
3-jak juz mowilem s*******aj z tad , ojciec w dupe cie jedzie skurwysynu jeden i matka cie chyba nie kocha , nie wiem skad takie pojeby jak ty sie biora.
od dzis bedziesz moim idolem , moge cie dotknac?

Ravuse 11-07-2007 17:10

Wszystko na tym forum smierdzi tak jak i ten server ... tylko dlaczego dalej na nim gram?

// kupie pacc za 200k

Majkeloo 11-07-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1543718)
Wszystko na tym forum smierdzi tak jak i ten server ... tylko dlaczego dalej na nim gram?

// kupie pacc za 200k

Nie wiem jak teraz ale moj brat kupowal jakis tydzien temu pacc od astralisa za 150k i obylo sie bez zadnych problemow a pacc dostal prawie odrazu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47.