![]() |
Cytuj:
kole kole... jak widać...:baby::baby::baby: |
Cytuj:
Wiedzialem ze idioci sa na tym forum ale zeby az tak? Toz do bzdura jak huj? "Program ktory robi ze masz non stop ping 4000", czlowieku stuknij ty sie w czolo... Sir Haxel Jul 02 2007, 13:23:36 CEST Killed at Level 110 by Royal Suchy and by Ithilid |
Cytuj:
Ps. Przepraszam za przekleństwa niewytrzymałem. |
Cytuj:
NIE ISTNIEJE PROGRAM KTORY ROBI 4000 PINGU! Niech mu to ktos kurwa powie... A jak to wiesz od Victorisa to on pewnie siedzi teraz w domu i ma z Ciebie "niezla beke" bo nasciemnial noobom na podworku :) |
Cytuj:
Jak jestes taki do przodu to pochwal sie jaki to byl twoj char, bo to tylko puste slowa. @up my mamy program ktory robi pinga 1337ms caly czas.... Pit, nie dyskutuj z nimi to nie ma sensu.... :) Hail EM _/ |
Poor Jibav
Biedny Jibavku :( Banished:until Jul 09 2007, 11:46:29 CEST because of offensive statement :( :(
Holgerr na rl tesh jesteś takim s*****synem jak w Tibii? Hail KoD _/ |
Niczym na wsi - puścić plotke rozejdzie sie w 2 dni 0o
chomp - jestem pewien, że mieszkasz gdzieś na rynku, oraz znasz mnie z kafejki @, do której chodziłem do czasu, aż mnie zhackowali. Nie poprzestałem na tym, wpadliśmy z ekipa i ziomuś, który tam siedzial w cafe oddal wszystkie itemki, jeżeli masz żal do tego, albo jesteś tą osobą która oddała wszystkie itemki to przykro mi, na drugi raz bedziesz wiedział jak zabezpieczyć caffe i już więcej nie bedziesz taki osrany w pracy :) Żal robić konto na forum pl, ale uwież mi czytając to u made me laugh xD |
Cytuj:
|
Mnie juz w*****a.. CO
Cytuj:
Ostatimi razem zabili mnie bo nabilem 3 lvl w 2 dni i jeszcze mialem placic 100 k ;(juz wole isc do EM i zabijac noobkow z CO:D:D You advanced to magic level 7. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pfff ja bym na twoim miejscu teraz uwazal, bo modki maja ip rozdadza i bedzie lipka ;d jezeli nie masz zmiennego ip |
Cytuj:
Victorius to pizda która siedzi w domu 24/h i ma ok. 18 lat To on powiedział że Lubeq to szpieg w EM dlatego wyleciał... niejestem żadnym typem z caffe... niegram juz z 2 lata na aldorze więc M.O.R.D.A! |
Name: Vojuva
Sex: female Profession: Knight Level: 143 World: Aldora Residence: Venore Guild membership: The Committee of the Eternal March Jul 03 2007, 12:44:00 CEST Killed at Level 146 by Spliffus and by Friiko Druid :D :D dead bez blessów :D lalalalalala |
Cytuj:
@Ktostam kto sie chcial zalozyc. Jasne stary nawet duzy zaklad, ale pamietaj mowimy o programie a nie o DDOS |
Cytuj:
Ale i tak wielkie gratki :) im więcej lvli tym bliżej rooka Czy członkowie EM wciąż myślą że wygrają? |
Cytuj:
Czy ciagle myslisz ze nie jestes retarded posiadajac taki nick ? |
Cytuj:
Jedyna 'lipka' jaka jest to Ty... //Metek. |
Kto to jest tym "neutralnym" graczem z Raciborza, ktory ma numer acc Anubis podany swego czasu przez Kicaja? :P
|
Cytuj:
edit już gotowe :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |