Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Skandal !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132808)

$orc 25-06-2007 23:03

Ja tam się cieszę codziennie patrzyłem jak ktoś sie meczy godzinami na trade:
Looking for paladin to desert quest fast plx!
Teraz będzie chyba łatwiej ;)

Xeremon 26-06-2007 09:02

Sorcerer zrujnowany totalnie. Upadek tej profesji. Jestem załamany, że zacząłem nim grać. Szkoda, że jest tak niewielu knightów, którzy rozumieją tą profesję.

Ludzie przecież to jest kpina:baby: Taifun walący w człowieka z UE za 500? 192ms z 72mlvlem, który bierze demona na 18SDków? I wy oldscholoowi knighci, jeszcze macie czelność się z tego cieszyć?

Cytuj:

bardzo dobry pomysł, nareszcie dostana po dupie-.- a cięzka praca knightów i pallków przyniesie wreszcie rozsądne rezultaty oraz kożyści, to tyle...
A ty to wogóle s*******aj kurwa polski noobie!!! -->

Mutilator 26-06-2007 09:11

Śmieszny jesteś ^^

P.S. Nie podniecaj się test serwerem, bo to nie ostateczna wersja formuły na obrażenia sorca/druta. Było mówione setki razy, ale nie do wszystkich dociera.

Andrealfus 26-06-2007 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1511860)
Sorcerer zrujnowany totalnie. Upadek tej profesji. Jestem załamany, że zacząłem nim grać. Szkoda, że jest tak niewielu knightów, którzy rozumieją tą profesję.

Ludzie przecież to jest kpina:baby: Taifun walący w człowieka z UE za 500? 192ms z 72mlvlem, który bierze demona na 18SDków? I wy oldscholoowi knighci, jeszcze macie czelność się z tego cieszyć?

A ty to wogóle s*******aj kurwa!!! -->

Tak, mam czelność się cieszyć. Bo po tylu latach w końcu ja będę mógł normalnie poexpic i nie bać się że jakiś sorc mnie zaraz wytnie. A czy go zrujnowali totalnie to może poszukaj filmów z tibi 7.4 czy wczesniej i zobacz jak ciezko gralo sie magiczna profesją, teraz to jest nieboo a tak miedzy niebem a pieklem sądze ze cipsoft podniesie troche obrazenia sorcow bo taki 200 sorc to ma smieszne obrażenia :P

@up
Dobrze mówi :)

Nelmon 26-06-2007 12:01

Na temat palów i knightów nie ma co gadać jak by nie update to by nie było tylu knightów i palów! Asz żal patrzeć jak aby na allegro"Sprzedam druida!Sprzedam super Master Sorcera" to jest głupota w tym update podniosą siłę paladynom i rycerzom ! Ale i tak sorc czy drut da radę rycerzowi i palowi
pości serie SD i sorcer UE i nie mam! A nie każdy leci na inne profesje! Jak będziesz miał duży lvl knightem to i tak cię dojada zależy to od umiejętności gracza jaki siedzi przed kompem a nie od mocy i skili! Sorkerzy i druidzi są potrzebni! Bez druida rycerz nie pójdzie na hydry czy demca! A sorcer czyści z ue czy z jakich kol wiek swoich czarów! A wiec nie sprzedawajcie i nie zmieniajcie profesji bo to żelujące!
WEŚCIE NIE O************e przed tymi kompami

Nie będzie gry jak będziecie tak robić!!!
TO MOJE ZADNIE :):)

Morderff 26-06-2007 12:18

Moje zdanie jest takie:
Dobrze, że w update dodadzą Knightowi i Palladynowi bo zawsze byli gnojeni więc spoko. Ale czy powinni odejmować sorcowi i Drutowi? No może ale nie aż tak dużo. Teraz nie są równe profesje, dobrze wiem, że zawsze Sorc i Drut byli lepsi ale teraz miało być wyrównanie profesji a nie to co będzie...
Pozdro

Agnus 23-04-2008 22:37

o fak temat mi się pomylił ;O!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30.