Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zostales shackowany? Zostaw po sobie ślad! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13298)

Upierz 22-05-2006 21:40

Ja miałem 2 hacki... 1 jak jeszcze byłem totalnym naabem który knight na 13 lvl miał skile chyba 20/20, 2 hack nadarzył się niedawno, z własnej winy.

Otóż - sharing :)
Zhackował mnie kuzyn zioma z klasy... straciłem :
Pl8te legs, Noble Arm, Crown Helmet, Guardian Shield, ponad 10k, ponad 1k strzał, 2 chary jeden 20 lvl drugi 14lvl...
Cytuj:

Cheaters and Sharers are always hacked.
Chciałem - mam.

Bye Galana...
Pierzasty Undead Sorcerer.

Raziel_set 22-05-2006 22:24

ta polacy są naiwni

Coco 30-05-2006 22:48

hehe ja nigdy nie mialem hacka :D:D bo uzywal to co najlepsze
wiecej na ten temat popatrzcie w poradniku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730&page=3
uwazam ze pomoglem wam bardzo papaB)

rona meri 31-05-2006 18:18

Miałem hacka

Zostałem zchakowany a mój adres email został usunięty z powodu małego uczęszczania na niego (tak mi się bynajmniej wydaje ża z tego powodu:angry:)!!! Czy mam jakąś szanse na odzyskanie kąta????? Jeśli tak prosze o pomoc na numer GG: 5716927;( :angry:

Avager 31-05-2006 18:22

up:

Tak, narysuj kwadrat i weź który kolwiek kąt... przy okazji będziesz mieć jeszcze 3 pozostałe

(Nie ma szans -.- ).

Knocik 31-05-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rona meri
Zostałem zchakowany a mój adres email został usunięty z powodu małego uczęszczania na niego (tak mi się bynajmniej wydaje ża z tego powodu:angry:)!!! Czy mam jakąś szanse na odzyskanie kąta????? Jeśli tak prosze o pomoc na numer GG: 5716927;( :angry:

Jaki postac ma nick? grales na Askarze?

rona meri 31-05-2006 19:06

Zostałem zchakowany a mój adres email został usunięty z powodu małego uczęszczania na niego (tak mi się bynajmniej wydaje ża z tego powodu)!!! Czy mam jakąś szanse na odzyskanie kąta????? Jeśli tak prosze o pomoc na numer GG: 5716927 świat:Eternia nick:Adik Lew

robinho 02-06-2006 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Costanzo
Jeżeli zostałeś okradziony (shakowany) to nie rób nowego tematu :D bo zbiera się tego w piz.... i czytać nikomu się nie chce.

Proszę wszystkich, którym sie przytrafiło to "nieszczeście" żeby pisali tutaj...

zostałem shakowany 4 razy ale mnie to nie zniechenciło
raz na 16 lvl sorcerer potem na 12 palladyn i na 7 w rookgard w jeden miesionc
a teraz gram od poczontku i mam 2 lvl :baby:

Xav 04-06-2006 12:55

To ja moze wam wyjawie jeden ze sposobow jak nie zostac zhackowanym.
W notatniku trzeba wpisac swoje passy i je kopiowac bo keyloger nie widzi co kopiujesz, ale.. ktos moze trojanem wylookac ten plik z passami dlatego passy trzeba podzielic na pare czesci i wmieszac w inne liczby plik, najlepiej zapisac w jakiejs grze i nazwac plik serial. Mysle ze hacker ma wtedy male szanse :)

frick 04-06-2006 13:27

lol

Ale z was sa tepaki Hacki spotykaja tylko same low lvl co maja 10 k max i p sety bo oni licza na glidie na 15 lvlu i wchodze w wszyskie linki No comment
Jak widze te komentarze ty chyba wiekszosc ma max 12 lat
kkthxcya

_baniak_ 05-06-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xav
To ja moze wam wyjawie jeden ze sposobow jak nie zostac zhackowanym.
W notatniku trzeba wpisac swoje passy i je kopiowac bo keyloger nie widzi co kopiujesz, ale.. ktos moze trojanem wylookac ten plik z passami dlatego passy trzeba podzielic na pare czesci i wmieszac w inne liczby plik, najlepiej zapisac w jakiejs grze i nazwac plik serial. Mysle ze hacker ma wtedy male szanse :)

Dobry pomysl B) ale po co dzielic passy na czesci mozna w notatniku walnac caly alfabet i liczby a potem poprostu kopiowac po 1 literze badz cyfrze
i nie trzeba chowac mozna mec to na pulpicie:p
troche meczace ale da sie przyzwyczajic ;)

Duch Czikena 05-06-2006 22:36

Ja miałem dzisiaj hacka;( ;( Jeszcze gorzej zmienili mi pasy i nie mam jak grac...
Kończę z Tibią !!!!!!!!!!X( Straciłem 20 sorck i 19 knighta !!!;(

Kubus^^ 13-06-2006 00:12

Wlaśnie zostałem shakowany dziś w południe stracilem:G armor/bohy/steele/c legi/gs/bs/vampirka/crus helm/aol i okolo 300k nienawidze hakerów!!

Math_Erio 14-06-2006 15:55

J mia;em niedawno haka ;( Mialem prawei 44lv:confused: . Stracilem 200k w itemach :Golden armor,Royal Helmet,Knight legi,Demon shield,Tempest rod,bohy

Felini 17-06-2006 10:21

Hack tez name : Sir Feli

Tari Mavieth 20-06-2006 18:40

Najlrepszy Kolega!!

X( ;( X( ;( jeden z mojich najlepszych przyjaciół greał zemną na tym samym końcie bno mi sie niechciało i zdobył mi tylko 1 czar i 41 gp a że chciałem pograć to zmieniłem hasło a on dlatego spróbował mnie shaakować wlazł mi do kompa i zobaczył plik w którym miałem hasłło bo miałem takie trudne że niemogłem zapamiętać.no i dzisiaj patrze że pisze mi że wpisałem błene haśło albo ACC wieć robie odzyskiwanie konta jak już odzyskałem patrze że poczta została zmieniona na e-mail mojego kolegi HAM!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Vezir 24-06-2006 11:49

Hack ;/

Hacka mialem 3 dni temu a stracilem 200k+ X( ale naszczescie odzyskalem postac :) i koledzy sie troszke na mnie zzucili :cup: i juz jest calkiem dobze (moglo byc lepiej):(

Vezir 24-06-2006 11:50

Hack ;/

sorka za powtozenie zwisa mialem myslalem ze sie nie umiescilo sryy usuncie to

Adameq 26-06-2006 19:53

Tam samo jak vezir

Bylem shakowany podobnie jak vezir tez mialem 200k+B) kasy i 50lvl

ALE NIESTETYX( X( X( X( MUSIELI HACKERZE ZADZIALAC( X( :evul: :evul:

Cristiano Lisek 02-07-2006 19:12

A ja mialem 40 lvl.
Expie sobie jak zwykle a tu mnie wylogowalo. Czesto tak bywalo wiec sie loguje patrze passy nie te. Mowie kur... shackowali mnie. Szybko odzyskuje wchodze na maila i kur... tez shackowany :( Nie wiem jak to koles zrobil no ale coz... w itemach to bylo jakies 100k+ w depo 40k. Konta nie moge odzyskac a mialem jeszcze uh makera 30 lvl :(
Ale jak widzie ze inni maja gorzej i nie jestem sam to jest pocieszajace:D
KONIEC Z TIBIĄ!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00.