![]() |
daje dupy za dwa uhy
dajcie mi jeden gp :D |
Powiedzieć Wam,....... no dobra :).
Tak naprawdę, bułem świadkiem czegoś beznadziejnego, otuż kiedys spacerując sobie po rokku ( jeszcze ), napotkałem faceta a jego nisk to " Pekniety kondon ", przeciez to bez sensu, nie wiem, może chłopak podczas gdy robił swoja postac był tak napalony, że myslał tylko o seksie, że nie mógł wymyślić nic co mogłobymieć coś wspulnego w "nie seksem " , albo prowzdzi agencje towarzyską i poszukuje panienek.
<Bez obrzy lady :D:D > :D Imie : Thosh Trossiel :D Knight :] Level :10 i rośnie :baby: Świat : Titania Miasto: Thais |
Mój maker HMMów - to ja (Aurea)
Pedałroman (Aurea) Juzef Ch**(Aurea) Poj***ny muchomorek (Aurea) |
Kochanka Paranoika (aldora)
Masskotek:) (aldora) Wale konia 24/h na dobe (hiberna(deleted)):) o kurde moja stara postać:) |
:)
hmmm... nie pamiętam na antice albo na aldorze Wyciskacz Bananowych Soczków ;)
|
Cytuj:
a najgłubszy nick to:blantwoy rookmen i bananek |
Może i nie najgłupsze ale...
.. najśmieszniejsze! :
Luczador Suprim (Celesta) Diabolo-Pomidoro(też Celesta) |
a co powiecie na to:
"obroce twoja matke" X( (inferna) (zgnilizna moralna, że aż żal dupę ściska) a swoją drogą, głupie nicki jakoś milej mi się zabija ;) |
hehe
ja widzialem kolesia co mial Durex.. cos :D:D
Dziwka z nad przeciwka (chyba razem) Isara |
duzo widzialem noobqw
Lord Korwa , Janek Sprzedawca Firanek , Fajfus Pryszcz All Lunara :D |
Cytuj:
|
najsmieszniejsze nicki jakie znalazlem :
nieogolona krysia ( celesta ) :baby: kogut_koguci ( celesta ) :] |
Na co sie gapisz pedale glupi (Aldora)
Umyj row (Aldora) Umyj zeby (Aldora) Zaprzyjaznij sie ze mnom (Aldora) (nie ma tu bledu ortograficznego autentyczny nick) :] |
danubia
- Pawulonik - Swistak the Dragon - Trzcina of danubia - Urwi czacha pila - Uszatek of danubia ELYSIA - Dupa Filipa - Jednooki Balwan From Kosmos - Jaslo rzadzi - Paladyn Maniek Zbok |
ja widzialem takie nicki
MYTHERE Na***any Posiadaczka Różowego malucha VALORIA Tylko Wisła<po:x:ny koles jest kaze mi pisac do siebie po angielsku prze C:x:j> |
"Tanie Wino" [secura] <- to mnie rozbiło...
|
Omg wiecie ile widzialem glupich nickow?oo kurcze.Wymienie kilka z nich:
--->Orenzada ogórkowa<--- --->Garnek grochówki<--- --->Sir korniszon<--- Niektorzy maja smieszne nicki jak: --->Twoj stary reaktyacja<--- --->Ziom od uchów<---(Moj nick na Antice) :mag: |
Ciekawy Nick
ja widzialem gosia o nazwie "*****wo" jeszcze byl "worek cementu" "worek bigosu" "helerwynno zenupo" (ten ostatni to moj kolega :) :) )
|
Spirytus wysokooktanowy
|
Na danubi był...
na Danubi był nick "Wez mnie nie bij"
heh... Ludzie to mają wymysły |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |