![]() |
5... 14:03 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. 4... 14:05 You advanced in sword fighting. 79 buaha udało się przed up :D 3... 4:05 Server is going down in 3 minutes. Please log out. 2... 1... 14:07 Server is going down in one minute. Please log out. Do zobaczenia za 3-4 godziny! :cup: |
Zaczyna SiĘ
14:06 Server is going down in 3 minutes.
Please log out. Gram na Guardii zaczyna się UPDATE 2007 SUMMER 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
updateeeeeeeeeeeeeeeee
;ppp |
Spoko all :D
Teraz jak update to idźcie wszyscy na dwór,pograjcie w piłkę,spotkajcie się z dziewczyną,ze znajomymi,a jak wrócicie to będzie update :) Nie warto na niego czekać i logać się co 5 min bo to potrwa trochę.Posłuchajcie mojej rady :) HAIL
|
Nom niektóre były wcześniej już wyłączone, mam nadzieje, że do 16 sie wyrobią z robotą. Powodzenia !!:]
|
@up dobrze mówisz
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P |
@2 up dobrze mówisz
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P |
Jun 26 2007, 13:48:25 CESTKilled at Level 32 by Sir'Gloomy
and by Spijsvertering meganismePadłem 15 min przed update, team 4 pkrow w carlin. No zajefajnie. THX FOR Neostrada. Mialem jeszcze 40 uhow... Ta update jest ale jakos za bardzo sie nie ciesze:( |
@Golis dobrze mówisz (ja sie przejadę autem tu i tam)
Ciekawe czy będą jakieś potworki dla 30 RP. Już widze po update setki ludzi na nowej wyspie :P @edit Sory za tyle postów ale : Użytkowników czytających ten temat: 221 (zarejestrowanych: 54, gości: 167) :D |
Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience. Kind regards, Your CipSoft Team |
Nic dodac, nic ujac:
http://img167.imageshack.us/img167/1511/beztytuuna0.jpg |
:(OCZYWIŚCIE CIP SOFT NIE NAPISAŁ O CZARNEJ STRONIE UPDATE DLA KNIGHTÓW I PALKÓW, CZYLI O SKILOWANIU...POWIĘKSZENIE HITÓW UNIEMOŻLIWI PRAKTYCZNIE SKILOWANIE NA SLIMACH NA WYŻSZYM LEVELU I/LUB SKILACH PONIEWAŻ SLIME BĘDZIE PADAŁ NA KILKA HITÓW:(
|
Jeżeli używam linuxa (nie posiadam Windowsa) to wyjdzie też klient pod sytem Linux?
Bo na razie można ściągnąć tylko wersję pod Windows: Kod:
Website Down due to Update |
No szkoda, bo skilowanie na rotach będzie nie łatwe :(
a na slimy są że tak powiem dużo zadają ;( Wiec tu będzie kłopot :confused: |
zainstalowalem klienta 8.0 i mi zjadlo wszystkie mapy, chyba powalilo panow z cipsoftu ze bede sobie to wszystko jeszcze raz odkrywal -.-
|
Aj pitolicie panowie :)
Skoro slimy/roty beda za szybko padały zawsze mozna skilac na monku który sie leczy więc niewidze w tym problemu. 7.6 Plzz |
|
Powiedzcie Lepiej Za Ile I Gdzie Moge Kupic Nowe Czary Dla Knighta?? Prosze O Odpowiedz Bo Zaraz Po Update Chce Isc Kupic Czary .
|
Cytuj:
|
Wie ktoś może gdzie nowy klient zapisuje mapki? Na wszelki wypadek skopiowałem je sobie wcześniej, ale nie będe ich narazie wklejać z powrotem bo jeśli klient zapisuje je gdzie indziej to nie będe ich dublować. Szukałem w moich dokumentach i tym podobnych no i nie mogłem znaleźć ;p Klient testowy zapisywał mapki które sie odkrywało, ale też nie wiem gdzie. Jakaś nowa sztuczka Cipów ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |