Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

Golden'Fanatyk 05-10-2007 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1679754)
Może i ściska ale jeśli myślisz, że powodem tego jest to, że przegralismy wojne to sie mylisz - mam prace, szkole i zajebiste życie, wiec i tak nie mialbym czasu grac :) a dupcie mi sciska zal z powodu dzieci takich jak ty :-)

o stary, nie gadaj!

masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1

rispeckt!

Eldi 05-10-2007 20:46

Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło ;(

Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz :)

Master Bonczek 05-10-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1680251)
o stary, nie gadaj!

masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1

rispeckt!

heh, co tu dodawać - dziecko neo :)

Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line :) szkoda mi ciebie ale coz twoj wybor.

Eldi 09-10-2007 15:24

teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^

Sir-Babolek 12-10-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antybotter (Post 1685675)
Może kogoś zainteresuje botujący 145 EK (teraz z red skullem).

http://img258.imageshack.us/my.php?image=uo0002rg6.jpg

Zdradzilbys tajemnice wkoncu jaki jest twoj main char, bo jestes najbardziej poszukiwana osoba przez Hampisha A.K.A Fukeen Arab.

Mispex 13-10-2007 11:24

Ciekawie sie robi;d

wrogonastawiony 13-10-2007 12:05

Jakas wojenka ? Ja nie w temacie... :P

Viedzminek 14-10-2007 20:06

No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.

abarth 15-10-2007 18:34

...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii

No może oprócz non-pvpB)

abarth 15-10-2007 18:34

ale i tak chce jakiś War :D

Uriza_Immortal 15-10-2007 23:59

a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?

ElynAlvia 17-10-2007 19:03

Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/

I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)

Mispex 17-10-2007 19:21

Nieznasz ich z tej drugiej strony:D,ale kazdy ma "dwie twarze"

Blood Angel 17-10-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElynAlvia (Post 1699450)
(...) Potracicie tylko lvle :/

Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.

Cytuj:

I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde...

Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.

Cytuj:

Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości...

Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.

Cytuj:

Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :)

Nie każdy ale znaczna wiekszość.

Cytuj:

Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)

Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.

Freddd 17-10-2007 23:03

Cytuj:

Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/

I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)

Jezeli masz maly lvl i powoli expisz to szwedzi nic nie beda mieli do ciebie ale tylko zacznij szybko lvl bic to zawsze znajdzie sie pretekst do zabicia ciebie. Taka prawda jedyna droga zeby szwedzi przestali zabijac i robic pa na polakach jest wojna ale jakos ciemno to widze choc mam nadzieje ze wkoncu Tengu i ich przydupasy skancza rzadzic tym serwem. Tym którzy maja zamiar uczestniczyc w wojnie moge jedynie zyczyc powodzenia.

krzysheak 17-10-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Angel (Post 1699695)
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.

Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.

Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.

Nie każdy ale znaczna wiekszość.

Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.

Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.

Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.

st1L 17-10-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1699971)
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.

Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.

No ale musisz przyznac, ze tez wiesz jak to jest byc wyrzuconym z expowiska lub uciekac przed Blokkah Malice jak dobrze pamietam, prawda Mogash:>
Taa, lvl ladnie bijesz

Golden'Fanatyk 18-10-2007 01:35

wzruszające historie :D

nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".

co do osób, które piszą: "swe sux..."

- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..

zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"

- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..

Adrian =)

Blood Angel 18-10-2007 14:22

@Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi.
P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm?
@Topic wkońcu ktos zaczał gadać.

Freddd 18-10-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1700208)
wzruszające historie :D

nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".

co do osób, które piszą: "swe sux..."

- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..

zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"

- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..

Adrian =)

A jak myslisz dlaczego Mitzum albo Xazez nie wpadaja juz tak czesto na respy i nie robia pa ?
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem:(
@Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48.