![]() |
Cytuj:
o stary, nie gadaj! masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1 rispeckt! |
Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło ;(
Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz :) |
Cytuj:
Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line :) szkoda mi ciebie ale coz twoj wybor. |
teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^
|
Cytuj:
|
Ciekawie sie robi;d
|
Jakas wojenka ? Ja nie w temacie... :P
|
No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.
|
...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii
No może oprócz non-pvpB) |
ale i tak chce jakiś War :D
|
a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?
|
Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :) |
Nieznasz ich z tej drugiej strony:D,ale kazdy ma "dwie twarze"
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem. Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe. To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa. |
Cytuj:
Taa, lvl ladnie bijesz |
wzruszające historie :D
nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!". co do osób, które piszą: "swe sux..." - jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem.. zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11" - większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat.. Adrian =) |
@Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi. P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm? @Topic wkońcu ktos zaczał gadać. |
Cytuj:
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem:( @Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |