![]() |
@Ciri the Witcher
Czemu zabiliście Kazuru i Bamlee nie widze żeby oni brali udział w wojnie .] |
@UP
Name: Bamlee Comment: rl of ake, thats all i have to say ;) Może dlatego? ;] Przy okazji... Ludzi pokroju Grebola proszę o nie pisanie w tym temacie. Nie potrzebujemy tu ułomnych idiotów, którzy nie wnoszą nic do dyskusji, a jedynie ubliżają innym. |
Wlasnie czemu kazuru padl przeciez on nie bral udzialu w wojnie ??
|
@Ciri the Witcher
Wow! straszni jestescie :P a tak w ogole kim ty grasz? |
@up
fea umarth |
Cytuj:
Nie mam sobie nic do zarzucenia- nigdy nie twierdziłem, że moja postać nadaje się na wojaczkę, ba, wręcz odwrotnie, a tym, którzy robili coś konkretnego, nie umniejszałem zasług. Ja czepiałem się raczej braku dojrzałości intelektualnej - tak zwykłem robić, moja podła natura... Zycie towarzyskie i 'kariera' układa mi się b. pomyślnie, jestem ostatnią osobą, którą można nazwać dzieckiem neo :) Niemniej, pozdrawiam ;] @Topic: Od kiedy na azurze pytanie "dlaczego zabiliście" zostało uznane za konstruktywne? |
Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Kazuru to ja :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podpisano Dazo Warchief @Kere Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow. |
Cytuj:
To Ty tak uważasz -.- ale nie wszyscy mają takie samo zdanie.... może Kazuru mu pomógł kiedyś, a Ty o tym nie wiesz więc nie pisz, że lizał albo płacił n/c (W tibii też są kumple... nie wszystko sie kupuje.) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak nasz swiat swiatem...
a) Tak kazdy kto ma wujka ciotki babci Urbexxa jest hunted przez Punishers b) Tak kazdy kto ma syna dziadka bratowej Patanou jest hunted przez Wanted Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci... @Jed Wanted nigdy nie pojmie ze mimo, ze jest sie po przeciwnych stronach barykady mozna czasem wyskoczyc razem na piwko albo pograc w nozke. Pozatym nie stosujemy PA od kiedy wzielismy ta wojne "na serio". Kazuru padl za pro, tak jak juz napisalem i tyle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |