Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Eldruinek 13-09-2007 18:15

@Ciri the Witcher
Czemu zabiliście Kazuru i Bamlee nie widze żeby oni brali udział w wojnie .]

jed 13-09-2007 20:05

@UP

Name: Bamlee
Comment: rl of ake, thats all i have to say ;)

Może dlatego? ;]

Przy okazji...

Ludzi pokroju Grebola proszę o nie pisanie w tym temacie. Nie potrzebujemy tu ułomnych idiotów, którzy nie wnoszą nic do dyskusji, a jedynie ubliżają innym.

Freddd 13-09-2007 20:11

Wlasnie czemu kazuru padl przeciez on nie bral udzialu w wojnie ??

Eldyn 13-09-2007 23:59

@Ciri the Witcher
Wow! straszni jestescie :P a tak w ogole kim ty grasz?

Siggurdius 14-09-2007 00:09

@up

fea umarth

Qba =] 14-09-2007 04:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DetiVo (Post 1650277)
Akurat jedynym napinaczem na forum byłeś Ty :) Bo tylko potrafiłeś krzyczeć a jak doszło do walki, to ślad po Tobie zniknął... Ahh te dzieci Neostrady :(
@Zeus
Nie jedyny :) Z mojej ręki zginął jeszcze "wielki" Gammbler, Qazo, i jeszcze jakis typek z walki w Venore. (Nicku nie pamiętam, bo juz dawno nie obracalem sie w Tibijskich klimatach)
Moze to nie wiele ale zawsze coś ;) nie siedziałem w PZ jak już miało coś się dziać ;]

A i jeszcze jedno... Hail Defenders Of Fangorn! 4ever

No nie... he's still alive...

Nie mam sobie nic do zarzucenia- nigdy nie twierdziłem, że moja postać nadaje się na wojaczkę, ba, wręcz odwrotnie, a tym, którzy robili coś konkretnego, nie umniejszałem zasług. Ja czepiałem się raczej braku dojrzałości intelektualnej - tak zwykłem robić, moja podła natura...

Zycie towarzyskie i 'kariera' układa mi się b. pomyślnie, jestem ostatnią osobą, którą można nazwać dzieckiem neo :)

Niemniej, pozdrawiam ;]

@Topic: Od kiedy na azurze pytanie "dlaczego zabiliście" zostało uznane za konstruktywne?

Legendarny Faramir 14-09-2007 09:05

Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.

zeus1985 14-09-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendarny Faramir (Post 1651104)
Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.

Włosów nie można mieć dużych... Mogą być długie jak coś ^^

Mesar 14-09-2007 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendarny Faramir (Post 1651104)

Po prostu zawsze był dupolizem Drazharma i pewnie dlatego padł.

jed 14-09-2007 20:09

Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?

Mesar 14-09-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1651634)
Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?

To że "Wróg twojego kolegi jest twoim wrogiem."

Freddd 14-09-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesar (Post 1651170)

Zastanów sie kurwa co piszesz. Nigdy nie bylem nie jestem i nie bede niczyim dupolizem -.- Fakt Draz byl kiedys moim pro ale tylko na niedlugi czas. Co do wojny to nie mialem zamiaru sie do niej pchac i raczej nie bede bral w niej udzialu. Chce normalnie grac na tym serwie i tyle nie chce znów serwa zmieniac przez jakas glupia wojne ;/

BTW. Kazuru to ja :)

Mesar 14-09-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1651674)
Zastanów sie kurwa co piszesz. Nigdy nie bylem nie jestem i nie bede niczyim dupolizem -.- Fakt Draz byl kiedys moim pro ale tylko na niedlugi czas. Co do wojny to nie mialem zamiaru sie do niej pchac i raczej nie bede bral w niej udzialu. Chce normalnie grac na tym serwie i tyle nie chce znów serwa zmieniac przez jakas glupia wojne ;/

BTW. Kazuru to ja :)

Musiałeś być dupolizem albo mu płacić za pro żeby grać na tym servie spokojnie.

Freddd 14-09-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesar (Post 1651686)
Musiałeś być dupolizem albo mu płacić za pro żeby grać na tym servie spokojnie.

Nie znasz hstori tego jak od Draza pro dostalem.... wiec nie pisz glupot

Mesar 14-09-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1651696)
Nie znasz hstori tego jak od Draza pro dostalem.... wiec nie pisz glupot

Są tylko 2 możliwości lizanie albo płacenie.

wr00n 14-09-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesar (Post 1651170)

A ty kurwo to co robiles?

Podpisano Dazo Warchief

@Kere
Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow.

Eldruinek 14-09-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesar (Post 1651700)

To Ty tak uważasz -.- ale nie wszyscy mają takie samo zdanie.... może Kazuru mu pomógł kiedyś, a Ty o tym nie wiesz więc nie pisz, że lizał albo płacił n/c (W tibii też są kumple... nie wszystko sie kupuje.)

Freddd 14-09-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mesar (Post 1651700)

juz ci pisalem w poscie wyzej. Jak nie znasz tej histori to sie kurwa zamknij i nie wypowiadaj na ten temat -,-

Freddd 14-09-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1651703)
A ty kurwo to co robiles?

Podpisano Dazo Warchief

@Kere
Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow.

Jezeli bedzie coraz gorzej to przestane grac w tibie :)

Ciri the Witcher 14-09-2007 20:55

Jak nasz swiat swiatem...

a) Tak kazdy kto ma wujka ciotki babci Urbexxa jest hunted przez Punishers

b) Tak kazdy kto ma syna dziadka bratowej Patanou jest hunted przez Wanted

Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci...

@Jed
Wanted nigdy nie pojmie ze mimo, ze jest sie po przeciwnych stronach barykady mozna czasem wyskoczyc razem na piwko albo pograc w nozke.
Pozatym nie stosujemy PA od kiedy wzielismy ta wojne "na serio". Kazuru padl za pro, tak jak juz napisalem i tyle...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.