![]() |
@up
Wanna be idiot? Oh, yes you are, sorry i forgot about that... A tak na serio zal mi ciebie... Pierdol.isz w ogole nie wiadomo o czym i myslisz ze jestes zajeb.isty... jesli masz taki stosunek do przyszlosci jaki masz, to czemu mowisz ze na bank nf leci z kyry, wojna sie jeszcze nie skonczyla, wiec skad mozesz wiedziec kto poleci a kto nie, a moze polecisz ty <buja w oblokach> ? Pozyjemy zobaczymy... klocisz sie nie wiadomo o co :baby: |
Z tego serva mysle ze ani Swe ani Polacy nie odejda bo raczej nikt nie zaplaci payment'u bo wiekoszosc z nich woli zjechac postac do 30 lvla gdzie jeszcze beda mogli stawiac FE i walczyc do rooka :P
Pzdr ; * Btw. Nide przydu.pasie :* |
Cytuj:
|
A kogo jeśli można wiedzieć chce wyjebać LRA?
#down Spoko ; o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
piszesz to tak jakby cale nf mialo zdradzic zenka i dojsc do swe Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mmm... ja juz na kyrze dawno nie gram. Ale obejrzalem 2 ostatnie battle i sie zainteresowalem troche ta wojna :P Wszyscy pieprza o Zenku, a ja nie wiem kto to jest xD mogłby ktoś wytłumaczyć? A co do Herineey to zastanawia mnie ostatni jego dead do ktorego przyczynil sie Rhu. Jak to sie stalo? Przypadek czy Rhu walczy vs NF?
Ja przestalem grać jak BM przegralo wojne, wiec jestem troche "w plecy" z inf o kyrze. Pewnie mnustwo charow zmienilo ownerow jak to zwykle bywa heh. Pozdro i powodzenia dla NF oczywiscie |
Cytuj:
a ty skoro tak cisniesz na zenka to podaj swoj maina name i zobaczymy czy wtedy bedziesz mu cisnol skoro " on nic nie znaczy" |
Cytuj:
|
Kyra to swiat wieczej wojny...
Jedno jest pewnie narazie na ma co tam grac...;]
|
Cytuj:
Niestety ja zaczelam gre jak juz bylo WIW, wiec nie mialam okazji przyjzec sie Twoim zwyciestwom:( |
Cytuj:
Chcesz byc fajny?? jak tak to widac ,ze ci to nie wychodziB).. Wiesz co?? pamietam cie jeszcze jak Grali Tetro, Nide, Anvi I wtedy nie byles taki chojraczek jak teraz , tylko lizales im dupy,dupolizie bo tak tylko mozna cie wtedy bylo nazwac. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do nide to on znaczyl i znaczy napewno wiecej niz zenek. |
Cytuj:
Hehe... "Okey" |
Cytuj:
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHHA ,ciezko inaczej skomentowac ten post xd |
hym.. ja tez praktycznie nic nie osiagnalem na tym serverze ale z tego co pamietam Nide Wune nie kojarze aby byl jakas znaczaca osoba na servie <lol>.
Mysle ze Nide~ to byl postacia ktora praktycznie biegala jak pies za swoimi ; ) |
@UP: Latał w Ab, robił skulla i nawalał każdego a gdy ktoś go ruszył to za 2 minut był Tetro i używał hotkeya: "Hunted 50k Tetro Aurelius/Edron"... Aaaa sorry, wtedy nie było hotkeyów.
|
LOl hotkeye są od zawsze, wtedy nie było po prostu hotkeyów na runy, ale jako takie były...
|
Dobra zejdzcie z mojego tematu, jak już mówiłem dla 75% tego forum o Kyrze jestem debilem czy czymś tam innym, tylko mnie to heh nie rusza, bo nic o mnie nie wiecie ale twardo piszecie.
Powiem tak - "jestem tu i byłem i nic na to nie poradzisz". Princess Agusia - bez obrazy ale widzę że "ostro" jesteś wtajemniczona w plany LRA, heh najpierw się dowiedz a potem pisz. Co do mojego maina to co zmieni wasza dodatkowa wiedza? Heh dalej będziecie gadać nie wiadomo co o mnie - więc "basta". |
No to sie pochwal swoim main charem moze nie ktorzy ludzie na tym forum zdobeda do Ciebie szacunek : * <lo2>:baby:
|
@nide~
hahahah powiedziales jak pewien znajomy (wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi) "ej, stary zejdz ze mnie" skoro wszyscy cie jada to zacznij pisac sensownie a nie pierdo.lic trzy po trzy tylko ubierajac to w ... nazwalbym to "madre" slowa i myslisz ze jestes super mega magistrem, wykladowca itd itd ;D Jak dla mnie mozesz byc nawet Xadamem i tak jestes chu.ja wart o.O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |