![]() |
@up
Druid i alchemia? Druid to co najwyzej moglby robic trucizny o wygladzie innych fluidow, alchemia powinien zajmowac sie sorc ;S edit @down Nie spotkalem jeszce gry w ktorej jakis druid potrafilby wywarzyc jakis elixir -.- |
@up
Wyjdz...bo nie zdzierze srry za off |
Cytuj:
Odnośnie pomysłu to CipSoft naprawdę mógłby o tym pomyśleć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli się jeszcze nigdy nie spotkałeś z grą , w której druid zajmował by sie alchemia to zacznij wrescie grać w porządne gry... |
@up
To podajcie mi "porzadne gry" @down Ok, a teraz podaj mi w Gothicu jakakolwiek postac, ktora jest druidem |
Cytuj:
|
@UP
Może to nie gra ale Panoramix robił mikstury a był Druidem :D |
Cytuj:
down# -Umiem grać |
lol?!
A pomyslales o tym zeby sobie kupic "takich kamieni" do mozgu? moze nie bylbys taki tempy... pomysl zanim napiszesz. pozdro z zal.br:cup:
|
hehehe wypowiedz UP bardzo rozjaśniła sytuację :D a co do czarów nekromanckich u tibijskiego druida to brechtam z tego tak samo jak z faktu ze paladyn to archer no cóż tego nie zmienię ale nie dajmy się temu rozwijać xD
|
Pomysł z alchemią nie głupi byle by sie zwracał. Tępienie broni to już zajście w tibie 3D (coś dla fanów KO i Silkroad ). A najlepszy pomysł jaki Cipy mogłyby wprowadzić - słowniki języka polskiego i nie tylko, bo 70% tibijczyków to ( bez urazy ) analfabeci i debile.:baby: Niestety znam zbyt wielu NooBów, którzy łucznika ( archera ) nazywają palladynem, choć palladyn to wojownik w złotej zbroi, pomagający ludziom, wspierający uczciwość i sprawiedliwość. A co do samego up to ludzie krytykuja balansowanie od kiedy Cipsoft wzial sie za to w wiekszej mierze ( patrz. update 7.8 )
:D Ja gram w Tibie 2 lata i gram dla przyjemnosci, a nie jak wiekszosc dla cyferek i 200 zł za postac :P |
Hmm alchemia !!111
po kilku latach istnienia tibii alchemia ? :o niezle, moze za 30 lat jak wasze dzieci beda graly w tibie wprowadza inne rasy :) |
Cytuj:
Cytuj:
Pally, to teraz postac do szybkiego zrobienia wysokiego lvl'a i wystawienia na allegro ;d |
Przykładowe tytuły:
Warcraft (wystarczy wersja angielska i trochę fabuły poczytać i wychodzi że nie tylko elfy robią mikstury ale i właśnie druidzi), Gothic, Baldur's Gate (ale ma nawet paladyn tam był odpowiednio wyważony). Kłócicie się że Druid to nie ta profesja? Z tego co widzę Tibia w ogóle odleciała od kanonów fantasy i z paladyna (który powinien umieć zarówno strzelać z lekkiego łuku, walczyć z małego miecza i używać skromnej magii) zrobili coś całkowicie innego, a sorcerer jest już ewenementem w porównaniu z innymi grami fantasy. Nie czepiam się, ale panowie z CipSoft za mało chyba fantasy czytali, żeby brać się za taki świat :P Stworzyli własny, a niektóre dzieci biorą za przykład Tibię jako przedstawiciela fantasy (jeszcze niech ktoś rzuci że przodownik to padnę ze śmiechu) i się kłócą że Druid tego nie może, a Sorc tak, że ten to żywioły, a ten ciemne moce. Jak CipSoft zrobił - tak zrobił - a co będzie dalej? Tego na razie nie wiemy |
@up
....Tylko jedna osoba twierdzi ze druid nie moze a sorc tak wiec czytaj uwaznie ;] i juz ku** skonczcie ten temat kto moze a kto nie kazdy wie ze druid blabla KONIEC!. @topic pozyjemy zobaczymy co to bedzie |
Rohas albo jestes uposledzony albo nie wiem. Napisałem o słownikach bo widze cudy ortografii na tym forum i to był żart, a Paladyn (łac. palatinus, wł. paladino) - rycerz, czempion, wzór cnót rycerskich.<wikipedia> chodzilo mi o to pojecie w swiecie rzeczywistym, a ty nalezysz do tych ludzi którzy uwazaja palla za łucznika.<czyt. NOOBA>
|
Cytuj:
|
Jutro piątek, a więc będzie nowy news o update?
|
Cytuj:
A u nas, postaramy sie aby wylądował w języku polskim jak najszybciej :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |