Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Multimedia, problemy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153230)

Kora 16-11-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alexis12213 (Post 2337922)
Spokojnie ludzie ja już nie mam lagów.
Jestem z Olsztyna.
Może robią pokolei najpierw olsztyn później ... itp itp.

Pewnie chwilowe. Też często nie mam na chwilę. Później historia się powtarza ;p

Rafafos 16-11-2008 12:27

daj znac jesli lagi powroca lub jesli nie bedzie juz ich wcale

Rossie 16-11-2008 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alexis12213 (Post 2337922)
Spokojnie ludzie ja już nie mam lagów.
Jestem z Olsztyna.
Może robią pokolei najpierw Olsztyn później ... itp itp.

Ja też jestem z Olsztyna i ciągle mam lagi...wiec pewnie to jest chwilowe.
Jest trochę lepiej nie tak jak na początku tygodnia ale dalej nie da sie expic

Rafafos 16-11-2008 12:53

a mi do tego jeszcze transfer zmniejszyli :]

Kora 16-11-2008 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafafos (Post 2338022)
a mi do tego jeszcze transfer zmniejszyli :]

Gdyby Multimedia dotrzymała obietnicy byłoby zbyt pięknie...

Rafafos 16-11-2008 15:35

kora twoje slowa to przenajswietsza prawda ;d

Litin_Kaire 16-11-2008 18:10

Jakby ktos jutro do nich dzownil to niech napisz co powiedzieli. : )

Temox 16-11-2008 18:30

Jeden dzień bez lagów to nie powód, żeby myśleć, że coś się ruszyło :)

Ja nie mialem wczoraj, dzisiaj już "normalnie"

Rossie 16-11-2008 18:45

Myśle że ja bede jutro do nich dzwonic

Szyszkati 16-11-2008 18:59

Cześć u mnie zero totalne zero poprawy, nawet wydaje mi się, że jest jeszcze gorzej niż było kilka dni temu :/ Jutro zadzwonię też jeszcze raz i zobaczymy... :( btw. temacik nam sie rozkręca niestety :x

dddudus 16-11-2008 19:20

ja dzisiaj tez mialem lagi o to wczesniej niz zwykle bo juz od 9 rano a wczesniej zaczynaly sie po 15 cos sie dzieje niedobrego z ta multimedią grac sie nieda i jescze padlem przez kicka w czwartek zal i tyle.

Banczo 16-11-2008 19:49

ja powiem tyle mowili ze do konca tygodnia problem rozwiaza i nie zrobili praktycznie nic lagi jak byly tak i sa o powaznej grze nie ma co myslec jak narazie musimy chyba znow sie w*****c i zrobic druga masowke telefonow

Ghernie 16-11-2008 21:06

Haha, co wogole mowicie jak dzwonicie? Pytam serio.

Mam lagi w grze online chociaz ping jest w normie? :S

Litin_Kaire 16-11-2008 21:48

No jasne. Dzwonie i mowie, siema elo yo, mam lagi w tibii!! nie moge grac wezcie cos z tym zrobcie xD
A tak na serio to mowie ze mam straszne opoznienia w grach online i nie tylko, a oni juz wiedza o co chodzi xD

boooh_W 16-11-2008 21:58

Wiecie co ? Kurde o dziwo tez mam lagi tak jak wy i gram na niemieckim serwie.. co pare kratek mam laga, jak narazie nie doswiadczylem kicka (na szczescie) ...
Wg mnie to u Cipsoftu cos sie dzieje bo jak multimedia zapewnia ze nic u nich zlego sie nie dzieje to wiecie.. pisac do CIP :) btw jestem z Prabut.

Banczo 16-11-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boooh_W (Post 2338912)
Wiecie co ? Kurde o dziwo tez mam lagi tak jak wy i gram na niemieckim serwie.. co pare kratek mam laga, jak narazie nie doswiadczylem kicka (na szczescie) ...
Wg mnie to u Cipsoftu cos sie dzieje bo jak multimedia zapewnia ze nic u nich zlego sie nie dzieje to wiecie.. pisac do CIP :) btw jestem z Prabut.

Wina jest na 100% multimedii bo znajomi majacy neta w innej korporacji nie maja zadnych problemow z laczem

Rossie 16-11-2008 22:52

Nie moze byc wina CIPsoftu skoro użytkownicy innych sieci graja normalnie.
Po za tym zauważ że Ci co maja dluzej multimedie wypowiadaja sie ze co roku jest ta sama sytulacjia...wiec? tym razem CIPsoft jest bez winy.

@Edit:
Tez gram na niemieckim servie.

Banczo 16-11-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2338820)
Haha, co wogole mowicie jak dzwonicie? Pytam serio.

Mam lagi w grze online chociaz ping jest w normie? :S

Dzwonie i mowie " jestem od niedawna waszym abonentem internetu i mam traki problem gramw pewna gre MMORPG i sa straszne lagi freezy kicki i wiem ze napewno problem lezy u was bo inni znajomi maja u was neta i tez maja identyczne problemy chcialbym zebyscie powaznie zajeli sie ta sprawa".... bla bla bla a oni mi pierdola ze modem ze costam zalosni sa huj mysle ze musimy walczyc o swoje i barabanic do tych kurew po pare razy Dziennie moze sie w*****a i dla swietego spokoju naprawde cos zrobia

a tak wogle to jest juz lepiej niz bylo bo zostaly mi tlyko lagi a nie kickuje mnie juz wiec moze jutro dokoncza dziela i bedzie w porzadku

Panicz 16-11-2008 23:30

multimedia olsztyn/jaroty

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banczo (Post 2339030)
Dzwonie i mowie " jestem od niedawna waszym abonentem internetu i mam traki problem gramw pewna gre MMORPG i sa straszne lagi freezy kicki i wiem ze napewno problem lezy u was bo inni znajomi maja u was neta i tez maja identyczne problemy chcialbym zebyscie powaznie zajeli sie ta sprawa".... bla bla bla a oni mi pierdola ze modem ze costam zalosni sa huj mysle ze musimy walczyc o swoje i barabanic do tych kurew po pare razy Dziennie moze sie w*****a i dla swietego spokoju naprawde cos zrobia

a tak wogle to jest juz lepiej niz bylo bo zostaly mi tlyko lagi a nie kickuje mnie juz wiec moze jutro dokoncza dziela i bedzie w porzadku

sie zgadza troszke lepiej niz w ciagu tygodnia ale jestem pewien ze sytuacja sie powtorzy od poniedzialku....moim skromnym zdanie oni wiedza o co chodzi ale nic nie moga poradzic............

niestety pozostaje czekac na na cud ,ale on nastapi jak sie wbije na nasz rynek inny nowy operator...
teraz ich jedyna konkurencja jest vectra nie u wszytskich dostepna albo tpsa czyli w obu przypadkach to samo pod inna nazwa......

na wiosce internetowej miszkamy i trzeba sie z tym liczyc..

pozdrawiam

Rossie 17-11-2008 00:02

Gdyby wiedzieli to by chyba powiedzieli ze wiedza i ze nie moge/nie wiedza jak naprawic usterke...nie wiem, wydaje mi sie ze oni wogole do tego powaznie nie podchodza bo to tylko gra.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08.