Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Pomocna Dłoń" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15500)

reomon123 12-02-2010 19:39

Pytanko

Mam pytanie
otrzymalem w tibia list do depo z tekstem o premium koncie na 90 dni i cos tam ze wygralem i adres strony weszlem na nia ale chcieli pasy podac czy nie nie chce stracic konta;( ta strona to:www.tibiawikian.weebly.com) pomocy

Rybzor 12-02-2010 19:54

To próba oszustwa, nie wpisuj tam nic : P

rentonB 20-02-2010 16:34

Czy sa jakies zle strony w zwiekszeniu predkosci wiatraczka na gpu oprocz halasu?

Rybzor 20-02-2010 17:28

Większy pobór prądu? : P

W zasadzie to nie, w granicach rozsądku można trzymać na maxymalnych obrotach all the time, tylko po jaką cholerę? Już lepiej gruntownie wyczyścić : P

Parafeks 21-02-2010 23:09

LEGO Indiana Jones 1, pomocy !
2 misja w Arce ( Lece po kolei mapki, wiec nie wiem czy to Arka czy co ). Jest pewien moment, ze trzeba przeskoczyc na druga platforme, problem w tym ze sie nie da !
Jak to zrobic ?

Scryer 23-02-2010 16:31

Witam... Skanowałem dzisiaj jeden plik na stronie virustotal.com i wykryło mi, że wystąpił wirus Reser.Reputation.1. Co to jest i jak to usunąc?

Maldoryz 07-03-2010 21:39

czy istnieje w polsce sklep z koszulkami z gier? Chodzi mi o taki jakby valveowy sklep z ichnimi t-shirtami czy bluzami. Szukam, gdyz zamowienie z usa czy tam z innego kraju, nie dosc, ze nie stac mnie na to, to jeszcze czekalbym z rok :<

Daromir 23-05-2010 10:42

@up
czy sklep jest taki niewiadomo ;p
ale wiem, ze ludzie sie zajmuja takiego typu rzeczami
poszukaj na allegro albo co moze znajdziesz ;)

Makasto 16-07-2010 01:01

Witam mam pytanie, powróciłem do grania po dłuższej przerwie, mam teraz laptopa jest lepszy niż poprzedni komp o duużoo i zacząłem napotykać takie dziwne lagi , nie mam pojęcia czemu. W ogóle jak chodze to się lekko zwiesza, ale to nic jest to do przeżycia, ale np. jak podchodze pod drzwi domku, schodze drabinką na dół to musi to potrwać 3- 10 sekund zanim się odwiesi. Wie ktoś w czym tkwi problem, jak go zlikwidowac?

ruszek 16-07-2010 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makasto (Post 2772175)
Witam mam pytanie, powróciłem do grania po dłuższej przerwie, mam teraz laptopa jest lepszy niż poprzedni komp o duużoo i zacząłem napotykać takie dziwne lagi , nie mam pojęcia czemu. W ogóle jak chodze to się lekko zwiesza, ale to nic jest to do przeżycia, ale np. jak podchodze pod drzwi domku, schodze drabinką na dół to musi to potrwać 3- 10 sekund zanim się odwiesi. Wie ktoś w czym tkwi problem, jak go zlikwidowac?

Nie ten temat. Wszystkie gry oprocz tibii.

Torcidziol 16-08-2011 15:32

pytanie: Czy do ukończenia Koshei the Deathless Quest (na B legi) jest potrzebny ukończony Sweaty Cyclops Quest??

Z góry dzięki!

pzrem1 20-12-2011 09:33

tak potrzebny jest

Incredible 09-01-2012 16:44

Witam. Szukam programu, który przekonwertowałby sygnały z gamepada na określony znak na klawiaturze. Np. wciskam na padzie X co odpowiada przyciskowi ENTER na klawiaturze. Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02.