![]() |
UP: Nie licząc adoptowania dzieci, to zgadzam się z Tobą kolego w prawie 100% :P
|
To prawda, że można mieć wątpliwości jeśli chodzi o tą adopcję. Może być tak, że dzieci jako wzór wezmą sobie rodziców również w sferze seksualnej - do tego myślę potrzebne są większe badania więc powiedzmy, że zgadzamy się w 100% ;)
|
Widać, wydaje Ci się, że religia to ta, którą opisałeś w swoim poście. Otóż opisałeś sektę, a niestety nie poznałeś tego, jak w rzeczywistości intymna i wielka jest sprawa każdego z nas jeśli chodzi o relacje z Bogiem.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
A skad wiesz czy nie pomogl Ci zbieg okolicznosci, ktos inny, czy Marduk? A dlaczego akurat Mardut, a nie Bog? Taka sama argumentacja, zreszta - to jest temat o homoseksualizmie, a nie o Bogu i nie robmy juz tak duzego offtopu. |
Nic nie udowodniłeś i nic do Ciebie nie dociera. Nikt z nas nie jest ekspertem, ale Ty zupełnie nie znasz problemu. Gej to dla Ciebie kolorowy majtekbez z parady.
|
Cytuj:
Kwestia adopcji - osobiscie jestem za, choc glosy w tej sprawie sa podzielone i to solidnie. Za to na pewno jestem za legalizacja zwiazkow homoseksualnych, chocby ze wzgledu na kwestie dziedziczenia po smierci. |
Cytuj:
|
@Duch
W tym rzecz :) Zreszta jesli chodzi o mnie to ja tak samo jak Slay nie mam nic przeciwko adopcji. @Ashlon Chodzilo mi o to, czy moze udowodnic ze ten "cud" jest sprawa chrzescijanskiego Boga. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, ale nakazuje miłość mimo wszystko.
|
Cytuj:
|
Wszystko ma swoje granice.
|
Właśnie udowodniłeś, że dyskusja z Tobą nie ma sensu. Przynajmniej na podobne tematy (ale prawdopodobnie na większość). No nic, wszyscy tylko traciliśmy czas.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, ale w Biblii jest napisane, że ludzie powinni się łączyć w pary, mężczyzna z kobietą.
Poza tym nie jestem zupełnym przeciwnikiem homoseksualistów. Przytoczę mój pierwszy post w tym temacie, bo wydaję mi się że sporo z was błędnie uważa mnie za stuprocentowego przeciwnika homo. Cytuj:
|
Ludzie mają różne pomysły. Są księża, którzy palą książki z Harrym Potterem (zresztą słusznie, w końcu Dumbledore to gej). Przecież nie biegają tak cały czas. I nie możesz od niechrześcijanina wymagać, żeby stosował się do nakazów Biblii.
EDIT: Aha i wypowiedz się w tym nowym temacie o Polsce, chętnie poznam Twoje zdanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |