![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
To już lepsza ta opcja z ręką... @down: Patrz ostatnie zdanie. |
@UP
"Pandemia grypy w latach 1918-1919 (hiszpanka) - pandemia, która miała miejsce w latach 1918-1919, znana pod potoczną nazwą "hiszpanka" była pandemią wywołaną przez wyjątkowo groźną odmianę podtypu H1N1 wirusa A grypy. Pochłonęła ona jak się ocenia od 50 do 100 mln ofiar śmiertelnych na całym świecie. Była to jedna z największych pandemii w historii ludzkości, w przebiegu której zachorowało ok. 500 mln ludzi, co stanowiło wówczas 1/3 ludzkości." LoL xD |
Cytuj:
Na tym forum, osoby, które lubią się bawić (bez ograniczeń wiekowych) są bardziej tolerowani niż zamuły przed kompami... W sumie to i lepiej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Przezyje ;) @2x DOWN Znajoma cie zgwalci? Jak ladna to sie nie opieraj ;) |
Ja jadę na event Quntdown do holandi :)
|
Ja prawdopodobnie zostane pobity, okradziony i zgwałcony. Czemu? Znajoma z grona (ktorej nie wiedziałem na oczy) zaprasza mnie na mega-domówke sylwestrową. Nie będę znał nikogo, bede daleko od domu i pewnie pijany. Ale z braku planów pewnie się skuszę.
|
Cytuj:
|
Będe świętować urodziny. W wesołym gronie, poza zasięgiem rodziny i w ogóle elo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pójdę na miasto z 2-3 znajomymi, tylko tymi super dobrymi i wypijemy po komandosie. Z 3-4 rakiety puścimy i tyle.
:P Ja to się wyszaleje 10 i 25 stycznia. 2 koncerty, Zielone Żabki, KSU, Złoty strzał ;] |
Robię imprezę w domu ^^;
Wpadnie jakieś 22 osoby,a więc na nudy nie można narzekać :p Do tego dojdzie 0,7l na głowę i po 5 piwek i wieczór pierwsza klasa :) |
Fuck yeah! Jest zgoda, sylwek uratowany : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mistrzu! Ucz mię, prostaczka!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |