![]() |
Cytuj:
|
@up
Nie liczyl bym na to ;) Jeszcze za wczesnie na placenie.Znajac mentalnosc polakow (;/) to musimy przegrac jeszcze z 2 open battle i zaczna myslec nad peymentsami ludzie.Smutne ale prawdziwe.Mam nadzieje ze sie myle ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do bitwy: Oath wygralo zdecydowanie, ale jak to juz ktos powiedzial, wygrali bitwe, a nie wojne. I aczkolwiek jestem za Oath, nie przecenialbym roli tej bitwy, aczkolwiek jak widac miala dosyc spory wplyw na nastroje w Rise, skoro ktos sie wyplacil. @Dosyc "Żenujący żarty prowadzącego" powinno byc raczej "żenującego prowadzącego"... Pozdro Az |
Cytuj:
|
Raistlin Firearrow:
Jan 21 2008, 22:25:57 CET Died at Level 113 by a demon Jan 22 2008, 00:06:35 CET Died at Level 112 by a demon Co za gracz8o |
Soul Hena
Jan 22 2008, 12:45:54 CET Killed at Level 104 by Arman Bloodhand and by Lookeyy Kolejne PK eter~ ;) |
Cytuj:
Bitwe dobrze że przegrało Rise maja zimny prysznic, żeby nie spoczać na laurach, tlyko szkoda ze zostalo tak zmiażdżone X( |
Cytuj:
LMFAO !!!!!!8o |
up /\
Tomasz!! Prosze sie nie smiac ze zlego Brejny xDDDD Hahahahaha xD |
Cytuj:
|
I wkoncu kto wygra, wojna nadal trwa ?
|
Cytuj:
|
@up
Ogólnie całe forum i tematy takie jak frag list... to jest zwykła propagadna ;) @A co do wojny... Jak narazie jest dość interesująco. Ten ostani ob wpływa na morale stron walczących. Zobaczymy jak będzie wyglądał następny ob. ;) @Ten last ob Faktem jest, że obie strony miały lagi... i to dość potworne, co zresztą widać na moim filmiku ;) edit. @Rise Widze mały masslog :P |
Cytuj:
Ktos padl xd? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Barbaninho Za avatar i pierwszą linijkę podpisu masz u mnie dużeeeeeeeeego plusa :P |
Cytuj:
|
Mośki mnie za kawał zjechały jak Eternitas was na ostanim Ob xd
|
@Sec
Cria i Victeron czy Elven nie mają co w się wykruszać, skoro hunted4ever. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |