![]() |
Kolladam
Nicke Logan Ikezsamot Xoldhoz Spash ... pewnie więcej osób padło licząc mniejsze lvls. |
Co się stało z PHWGH? Jakieś masowe "zwolnienia"?
|
Carla Fehr założyła guildie "Reload" czyżby jakaś wojna?
Z drugiej strony może być to poprsotu rozłam PGWGH, czas pokaże... |
@up
Jeżeli tak to z kim? Co do mass kicka to ja równierz padlem, z tym że już po północy, gdy patrzyłem na tibia.com, server eternia był wyłączony:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przypominam Fagaro XD byla ciekawa rozmowa o tym: 15:27 Pirkerister [78]: nie ma go niestety 15:28 Fillipex [48]: ja bardzo chetine sie zmierze... tym bardziej z tym kims kto pisal ze mnie 20 sorckiem rozwali... baaaaaaaardzo chetnie ;) 15:29 Pirkerister [78]: dobra to sie zaloguj jak on bedzie i nagraj filmik bo nikt ci nie uwiezy ;P 15:29 Fillipex [48]: juz nagralem filmik z ucieknieciem przed scogrociem.. a i tak 'haj lewele' sa madrzejsi ;] 15:30 Pirkerister [78]: juz mowilem nagraj filmik jak bedziesz uciekal przed fagaro 15:30 Pirkerister [78]: nie musisz miec pz zanim uciekniesz do pz bedziesz na ziemi 15:31 Fillipex [48]: nie sadze ;) 15:31 Fillipex [48]: spoko nagram.. i powtarzam.. na przyszlosc badz lepiej milszy dla innych bo na zle moze Ci to wyjsc jak komus sie to nie spodoba 15:31 Fillipex [48]: cya (nie bede gadal z osobami ktore nie maja o niczym pojecia) 15:32 Pirkerister [78]: pa ;d |
Cytuj:
|
@Zan
Jak tak czytam twoje posty to stwierdzam, że twoja głupota Cie przerasta... Patrz tylko, żebyś Ty zawsze miał AoLa itp. (mam na myśli twój post, parę stron do tyłu) I mówie to przy wszytkich czytających ten temat... nie ściągaj "PA" od niewinnych osób... Ludzie przez Ciebie przestają grać a Ty i tak w dp cały czas siedzisz... nie masz kasy? trolle w ab ;] <joke> nie no, jest wiele sposobów na uczciwą kase... @all co to tych waszych myśli o wojnie to jeden kolega ujawnił mi "rąbek tajemnicy"... coś się szykuje, ale b. powoli ;] |
a mój kolega co zna GM powiedział ze nas wszystkich pobanuja.
|
Toż i znowu będzie popłoch, tutaj nie ma równości, nikt nie myśli o ludziach którzy z wojną nie mają nic wspólnego, nie wszczęli nic, chcą pograć dla zabawy, nie zależy mi na czyichś "boots of haste", Ci ludzie są dotknięci, gdyż są łatwym łupem.
BTW. ktoś chcę kupić, K-SET i kilka swordów jak: Bright Sword, Fire Sword? Piszcie na priv forumowe, bądź priv w tibii. Pozdro ;) PS. Fagaro niezła data przyłączenia na forum, 06 06 2006, usunąć wszystkie zera oraz dwójkę... Ty nieczysta duszo ^^. |
Cytuj:
A co do dodawania ssow, to poco jakiekolwiek mam wklejac skoro i tak wszyscy uwazaja ze tylko w pz siedze?:baby: |
PA jest częścią tej gry. Ja nie zabijam, nie wywalam ludzi ze spawnu, ale rozumiem jak robią to inni. jeśli tylko nie przeginają. Bo co innego raz na tydzień zabić kogoś za free i co innego robić to masowo. A juz narzekania na takiego reznaja nie rozumiem, 84 ms to sie składa w pięć sekund. wystarczy mieć paru znajomych na 60 levelu. on sam gówno może. nie jest w stanie zabić nikogo z 50+ levelem jeśli ten drugi ma głowę na karku. To ze on ma podstawy pvp i zabija tych co nie maja o tym bladego pojęcia to nie jego wina. Podam przykład, pekowalem ze znajomymi na ghostlandzie, było nas około 5 osób na charach 11-20 level, wpadł po nas jakiś 60 ek żeby nas zabić i padł. porwal sie na nas z 1 bp fluidow. spadło z niego demon shield i heroic axe. Stracił w sumie z 50-60k bo szkoda mu było 5k na 2 bp fluidow więcej.
|
No i własnie o tym Sławku mowie (choc troche przesadziłes ze nie mam szans ubic 50+ lvla :p) ale pa i pk jest czescia tej gry i na pvp swiatach sie tego nie pozbedziesz, nie chcesz tracic bohow? To nie nos ich na 20 lvlu albo po prostu idz na nonpvp.
:confused: |
@Fagaro
Ten właśnie evul pker Rez'Naj~ ostatnio się wypłacał... Przyszła kryska na matyska... Co do Pa, można zabić sobie dla rozrywki raz na tydzień jak to Fagaro omówił, inaczej jednak sprawa wygląda jak robi się to masowo. Jednak gra jest grą i chociaż istnieje ban za (Destructive Behaviour?)* jednak żadko się go stosuje. * - Istnieje duża możliwość błędu w nazwie x] |
oczywiście, macie rację, zabić kogoś raz na tydzień. Być może niektórzy stosują to samo, z tym że idą w pięciu i tych pięciu zabija 25, bo każdy z tych pięciu pomaga tym pięciu 8o :D
|
Jako, że to wydarzenia z Eternii, to chcę dodać, iż parę dni temu William Mcgregor dostał hacka i został pozbawiony kilku lvli. Jego katami byli członkowie DL i SD. Ich zachowanie jest dość dziwne po tym, co cała Eternia, włącznie z ludźmi z Loathe, zrobiła dla Mekili, gdy ten był shackowany.
|
@Macko
Tak sie sklada ze haker posiadajacy w danej chwili konto Williama zabił paru dobrych znajomych dl i sd wiec nie mogli tego puscic plazem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit. Da Loko Mar 28 2008, 01:35:19 CET Killed at Level 137 by Bysen and by Vitabor Dziwne, niedość że został zabity bez blessów (zgionoł od nich kilka minut po swojej śmierci na frost dragach) to wydawało by się że Da Loko jest 'kumplem' od Bysena etc. wychodził znimi na Ob w wojnie etc. dziwne... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |