![]() |
Gdzie w szybki sposób zbiorę trochę kaski, 36 Palladyn, skille 75/62, chodzi mi o miejscówkę
|
Cytuj:
~~Pozdro~~ |
50 ed
48mlvl b set, demonka, boh pacc |
Cytuj:
|
Siemka gdzie moglbym zarobic kasy mam 26 lvl skile 70/56
|
Gdzie zarobić skille 25/25, knight. Eq:
-Soldier Helmet -Brass Legs i Brass Armor -Leather Boots -Steel Shield -Celiar Mace (nie wiem jak to napisać) i lvl 8. |
up
a zrooka to nic nie masz że taki set? ja zebrałem 2k na samej wyspie przeznaczenia z sellu rzeczy które tam były |
Knight Facc
37 lvl 70/70 szukam także miejsca do expienia |
@UP
Kazo czyli dwarfy. |
Siemka powtarzam pytanie gdzie moglbym duzo kasy zarobic palkiem ze skilami 70/55 lvl 30 z mocnym eq odpiszcie :P
|
@UP
Kazo, roty, orce, czasami dragi i wyvki, ..., itp. |
25 pall brak pacca gdzie zarobić tak z 350 - 380k ;p
|
64 palladyn bez paca
skille 80/50 eq: po hacku (vamp shield, rsy, i bohy) |
Sprzedaj vampirke i bohy, kup za to jakies srednie, ale pelne eq np: k set i idz na dwarf guardy. 10-15k w jednym lootbagu to norma, przy szczesciu dojdziesz do 20 :), jak zarobisz ok 100k mozesz znowu sellnac tego seta i kupic juz lepsze eq +bohy i potiony i expic gdzie ci sie podoba :)
|
20 knight 60/60
EQ: Devil Helmet, K Set, K Axe, Dragon Shield. Gdzie zarobic w miare pokazna sumke i gdzie expic? :) |
Cytuj:
no wiec tak proponowalbym poskilowac do 70/70 i pójść na dwarfy i robic tam lootbagi ... ;d :baby: |
Cytuj:
Ja ci proponuje: OF (expilem na 50lvl pallem, zarabisty exp i loot; nie trzeba potek praktycznie brac) DC-2(tez niezly exp i loot, manasow troche zlazi) D Lair(tu nie musze tlumaczyc) Bocic na mintwallin mozesz :D Gs'y ewentualnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie szybo zarobie kasę 34 MS Mlvl 32.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |