![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I weź też prześladowania które KK czynił trochę później, oraz te, które czyni teraz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jest jak jest...
Bardzo ciekawy temat... ;)
Ja osobićie wierze w Boga i wiem, że nieraz, niedwa mi pomógł... Sprzeczacie się tutaj o religie... Co to Wam da ?? Uważasz, że ktoś kto przeczyta temat o chrześcijaństwie przejdzie z religi muzułmańskiej (przykład) na naszą ?? Mylisz się... Co do końca świata... Było ich niby pare i nic... Ale ta data coś mi się zdaje, że może być prawdziwa... Nie, że koniec świata ale może nowa era... ?? Nie wiem jak to napisać... Jak to napisali inni... "... nie znasz dnia ani godziny..." Nauka ciągle sie sprzecza czy to było prawdziwe czy nie... Nie mogą poprostu uwierzyć ?? ;] Ale to jest właśnie nauka... xd P.S: Zauważcie, że Bóg tam gdzieś nazywa się Allah, gdzie indziej jakieś inne imię co oznacza np. Bóg z wami... ;P A u nas poprostu... Bóg... Czemu nie Dorinah... ?? Moje takie dziwne pytanko... ;D Pozdrawiam... :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A podatek dochodowy Krk płaci - owszem, oprócz dochodów z "tacy". Cytuj:
Ty to nazywasz prześladowaniem? |
@Wielkimanitu:
Dal wielu plemion afrykańskich, przyniesienie chrześcijaństwa sprowadziło większe klęski i problemy niż choroby, które "misjonarze" przywieźli razem ze sobą. Poczytaj sobie, bo obecny stosunek ludzi do misji jest taki sam jak kiedyś do wypraw krzyżowych. Gorzej, zę skutki tych akcji także są podobne |
Cytuj:
Tak, kiedyś często się modliłem i wiem, jak często to rzeczywiście działa (czyli jeśli nawet działa, to i tak na ogół jest to po prostu zbieg okoliczności). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Placebo |
Cytuj:
|
I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. tyle rzędu konca swiata a religii |
Cytuj:
|
Nie, on to po prostu ma w podpisie. :o
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Duszę - swoją, albo czyjąś - sztuk 1. Nie wyśmiewam religii, bo to już jest nudne, ale w sposób delikatny zwracam uwagę, że czasem do mydlenia oczu wystarczą słowa o ładunku emocjonalnym, zaś bez potencjału logicznego i przekazowego. |
Moje zdanie na temat końca świata w 2012. No ok skończył się tym majom czy jak im tam kalendarz. Ale pomyślcie logicznie, zyli on sporo lat temu i po co im taki wielki kalendarz. Chcąc nie chcąc musieli kiedyś go skończyć...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Piekło, niebo, życie po śmierci?
A co jeśli po śmierci nie ma nic. Nie widzisz zadnego koloru , zadnej pustki, NIC. Nie myślisz , nie czujesz , nie widzisz, NIC NIE MA? Potraficie sobie coś takiego wyobrazić? Poprostu nic , nic ,nic. Nie ma cie i nigdy nie wrócisz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |