![]() |
Cytuj:
PS. DAJ SPOKUJ AVALOWI :mag: SORCERER RULEZ :mag: |
Ciekawe bravo! 9/10
|
fabula jak znamy dobrze ale swietne fake'i
|
Facet nas olał bo mu sie niechciało.Zmarnował swój talent(nie robiąc tego dalej).
:p szkoda tego n00b killera. PS. Jak on sie zgodzi to niech ktoś inny to dokończy.(może też wyjdzie) |
Widze Aval że wszyscy cię uwielbiają...........no może poza Yazon Zigrin bo on uwarza że jesteś debilem - może poprostu zazdraści(niewiem)
Moim zdaniem ten faczkins:) jest cool, niewiem czy skończyłeś z tym, ale mam nadziję że nie :cup: Ja myśle że przygotowujesz się do czegoś naprawde super:) - oby(każdy się ze mną zgodzi^.--). Ja i wszyscy doradzamy ci żebyś nie skończył na tym i robił dalej - oby tak było. NARTY WSZYSTKIM:) |
Cytuj:
Nie kumisz??? Nie bedzie nastepnych noobkillerow :( I nikt mu nie zazdrosci mowia prawde! ie powinien sie tak zachowywac> Powinien to jakos zakonczyc |
no właśnie....ja za kare wywaliłbym go z artist, gdyż takie zachowanie nie przystaje artyście....on powinien tworzyć dla SIEBIE, a nie po to żeby być w jakimś artist :P
|
przecierz to jasne że jak mistrz n00bow<czy jak mu tam>wypil eliksir,sam aval sie zamienil w n00ba!jeszcze to do was nie dotarło?
|
jeee
ZAJEFAJNE!!!! 8o
|
Po co Wy OdŚwieŻacie Stare Topici ?!
|
ej koles
wywalcie go z tych artist to moze to ... dokonczy bo naprawde te fake sa wywalone w kosmos!!
|
@up: od 2.04.05 ma bana ;p, takze nawet przy wywaleniu z MTA nie dokończy fake'a (i tak chyba nie miał zamiaru, a szkoda)....:P
|
Zrub Wiecej Takich Fake'Ów!!!
|
ZRUB WIECEJ TAKICH FAKE'ÓW!!!
bardzo fajnie to zrobiles podobalo mi sie:) |
EKSTRA FAKE.
mi sie bardzo podobal rub siecej takich fake'ów!!! level:8 świat:amera profesja:palladyn skills:67/53 |
Ludzie! Nie odgrzewajcie starych kotletów! Aval'yah ma bana i pozatym nie wyraził chęci dokończenia komiksu. Dajcie już spokój!
|
wiecej
bardzo fajnemoze by kto to dokonczyl?
|
hehe zaje***te ... Najbardziej podoba mi sie ten bajerek jak lookasz przez noktowizorek, to paint? -.-
|
Dlaczego nie ma aktualizacji ?! ;(
|
300 post mój :cup:
właśnie czemu nie ma nowych odcinków |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |