![]() |
Marzyła mi się powtórka ćwierćfinału sprzed 4 lat. Tyle, że teraz zamiast Anglików byli Niemcy. Cóż.. Chorwacja ich rozjedzie w półfinale :P
aa.. i zwracam honor Naniemu :P umiał poszarpać koleś. |
Szkoda Portgalii :<.
|
Finał: Niemcy - Holandia 1:2
|
Cytuj:
@topic CHorwacja:Turcja 1:0 |
Ho ho Turcy zaszaleli:p jednak myślę, że wykorzystali już swój limit szczęścia w tym turnieju.
|
Cytuj:
Dziesiejsze mecze: Holandia:Rosja 3:1 |
Chyba nie wierzycie, że Turcja po tym co zrobiła, może nie wygrać tego turnieju? ; )
|
Myśle, że Niemcy wybiją im z głowy marzenia o finale, a szkoda. Ale życzę powodzenia Turkom ;)
|
Ja też myślę że nie przejdą Niemców, ale będę im kibicował ponieważ grają z sercem i niebywałym zaangażowaniem, podobnie jak Rosja.
www.fifa.com - Siła polskich głosów, Boruc na czele ;) @Down: Inteligencją to ty nie grzeszysz, results to są głosy z całego świata, a państwa na dole to głosy poszczególnych, wybranych państw... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm...typowałem 3:1 dla Holendrów, ale po 1 połowie, zaczynam jednak wierzyć w to, że rzeczywiście skończył im się towar do zaciągania i przegrają z Ruskami...:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit ROOOOOOOOOOOOOSJJAAAAAAAAAAAA! 56' Pawljuczenko 1:0 ! futboooool<333333333 |
@up
Patrzac na gre tych zespolow dalej myslisz, ze Polska mialaby szanse ;)? Prawo dzungli, slabsi odpadaja do ktorych zaliczala sie Polska ;P Yoh to realista i zreszta zgadzam sie z jego tokiem rozumowania. Co nie znaczy, ze bylem za Niemcami ;D A ja dalej za Ruskimi xD ladny mecz tak w ogole. |
Cytuj:
@Topic: Ruud ratuje Holandię. Anulowana czerwona w końcówce. Dogrywka. No, cholera, takich emocji po tym meczu się nie spodziewałem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Росси́я
po raz drugi! własnym oczom nie wierzę ;[ @edit HAHAHAHHA 3:1 |
AA ROSIJA xDDDDDDDDD ale zonk ;D
Normalnie final Niemcy - Rosja, jak nic ;D co za emocje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |