![]() |
A mnie się podoba nowy outfit i zbroje które podwyższają skile :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już nie mogę się doczekać update ponieważ jest dużo wspaniałych grafik które przydadzą się do mojego OTS'a.:D
|
Cytuj:
@up Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Update Coraz bardziej mi się podoba. Hmm nie wiem czy mi się zdaje czy bowy mają coś wspólnego z żywiołami?? 1.(niebieski) lód, 2.(czerwony) ogień, 3.(Zielony) ziemia, 4.(zielony) raczej energia. |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S ja moge sie doczegoś przyznać ja gram w tibie tak 2-3 razy w tygodniu po po 3-4h max a w szkole same jedynki a dokładniej 7 jedynek xD więc piuerwszy raz mam kibla no i mam 16 lat czyli szkoła zawodowa ^^ Gratuluję Popatrz masz taki inteligenty podpis pod postami, a w życiu na odwrót. Myślisz że masz się czym chwalić? czy to był sarkazm ?.. oczywiscie mi z nauką nie idzie ale to nie znaczy , że jestem przyjeb |
Smieszne .... robia ta gre dla idiotow z uptadu na uptade .... oj sorry moze nie dla idiotow ale dzieciakow silniacych sie jak bija demony solo na 80 lvl ... 0 klimatu 0 dzialania grupowego ...
|
Bardzo mi się podobają te wszystkie Teasery, ciekawe tylko jak się sprawdzą w grze. Wg. mnie pomysł z tym handlem jest przemyślany, nie będzie już np. tak jak w cytatach na tibia.pl "Sel 100 Ice Rapier, yes" :D Niektóre itemy ciekawie wyglądają, ale inne za bardzo bajkowo :/ Podoba mi się pomysł z nowymi kuszami i łukami, bo akurat zacząłem grę palkiem :) Fajnie wyglądają te nowe Outfity, ale nazwa jest dupna :baby:
|
Cytuj:
Huahauahauah z ta wyvka bez waste mnie rozje..... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . A ja chce "ruzczke" zeby nie miec waste na trollach ;p |
Pierwszy update, na który jestem całkowicie na tak, i który podoba się bardzo wielu ludziom!
|
Cytuj:
" Hauhauhauhauh " co to pies jaki czy co -.-" nie mam nic do nich ale to mnie rozk***a :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
no dobra :/ nie chciałem cie w jakiś tam sposób obraźić...;) |
wreszcie nie bedzie rookstayerow ;)
|
z nowych stworów podoba mi się szkielet w zbroi :D pewnie będzie się nazywał champion skieleton :D
|
wow te potwory wymiatają heh xD ciekawe co to będzie ta kulka fajna :D ale i tak potwory nie są podobne do tamtych starych :/ jakieś takie inne od reszty... na pewno będą sie bardzo wyróżniać :)
|
WOW Szaleją ...
Tibia teraz to gra dla dzieci ... Kiedyś można było grąc w kolegami z klasy nie patrząc na grafike, chodzić na hunty i czerpać radość z gry, a teraz ? Nie mam osoby która nie ma hacka, co na to CIP soft ? NIC ! W silkroadzie chodziło full boterów, nadal chodzi ale ONI COŚ Z TYM ROBIĄ Conquer Online - tutaj już nie ma po co kraśc bo żeby ukraść eq trzeba znać hasło by je zdjąć (osobne niż do postaci) tak samo z dp ... A w tibi nic się nie zmienia tylko to że jest to coraz większy OTS Dobrze że w ten shit nie gram ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |