![]() |
#UP
Bendzie mondżejszy w fładaniu magjom! #UPDATE No, jestem pozytywnie zaskoczony robotą CipSoftu ;p |
HAHA limit graczy na roka :P http://img157.imageshack.us/img157/4701/beztytuuxo3.jpg Powiem tak cipy musiały coś zrobić bo na Uniterze gram i kolesiem na rooku muszę czekać a na mainie już nie :) Super :D |
czy nie tylko mnie nie wchodzi strona tibia.com?
|
Mnie juz dziala, ale bardzo wolno chodzi i pewnie pochodzi tak do jutra :D
Lista ludzi na rooku :)(UNITERA) Jest ponad 100 ludzi :D Stereotipo 1 None Holder of Roock 1 None Johny Acro 1 None Mezuf 1 None Nigmagon Nagez 1 None Kyodos Ryam 1 None Yuna Hoshi 1 None Blade on Unitera 1 None Dreak Uchiha 1 None Lady Kiru 1 None Champion Corleone 1 None Cetlic the knight 2 None Dolakus Saliraphye 2 None Dani Vapen 2 None Curse of druid 2 None Gnot Hikaru 2 None Opovo Feio 2 None Nino coco 2 None Filistina Inusitada 2 None Trex Tudmos 2 None Knight Sazor 2 None Sir Cumsition 2 None Ace Skillz 2 None Rey Magofer 2 None Obscure Night Druid 2 None Arbod 2 None Jore Hiltark 2 None Adriank 2 None Mopsy 2 None Infernalth Death 2 None Agiany 2 None Reno Kath 2 None Malczyq 2 None Kai Pall 2 None Futz Faed 2 None Lord Zator 2 None Shark of Day 2 None Pakonly 2 None Rufelis Tary 2 None Hiuria Bolt 3 None Naruto Skyer 3 None Expertim 3 None Grzem 3 None Shion Rufen 3 None Beris Fireheart 3 None Agna Irlo 3 None Crimson Strike Ninja 3 None Eternal Pyre 3 None Kunchinha 3 None Ben Benek 3 None Youthanasia Imperial 3 None Ataris Jyo 3 None Sagoth of Obsidian 3 None Soniczor 3 None Ralfmos Imperial 3 None Aquiles Vailoyo 3 None Decoyangzinho 4 None Tuplaaja 4 None Ilkanny 4 None Hyuuga Palladin 4 None Danielekx 4 None Teutonic Warrior 4 None Maggaiver 4 None Xuxunus Salman 4 None Dramix Shan 4 None Kunai Dark Knight 4 None Alicia Reva 4 None Zaligo on Unitera 4 None Payako 4 None Huberix 4 None Jhon the mage 4 None Sir Marlboro Druid 4 None Myst Bruxinho 4 None Kount Chalkula 4 None Thor Woon 4 None Leila De Barros 4 None Master Kendi 4 None Shrek Lost 5 None Evtutchenko 5 None Screamerz 5 None Magical Stargate 5 None Lady Elidri 5 None Alucard Nosdor 5 None Darknus 5 None Speed Diogo 5 None Larva Back 5 None Chra Calzebex 5 None Aston milovak 5 None Tatharphus Odie 5 None Lord Axl Cap 5 None Undead Leader 5 None Baba Dragon 5 None Aktemo 6 None Jontag 6 None Wings of Angel 6 None Kibia Sarisson 6 None Ramon macha verde 6 None Wiwixo 6 None Xaen Eutor 6 None Kyuubi Of Mendingo 6 None Pirate Jack Warfare 6 None Dyna nexus 6 None Trooper defender 6 None Zunus Onda 6 None Ayla Hell 6 None Dann Nock 6 None Kryus Hylak 6 None Argo Daraka 6 None Marruto 6 None Witch of Saturno 6 None Tiago 6 None Arystar Krory 6 None Alex Pendejin 6 None Carniboro 6 None Saurum Lava 6 None Dendo Erus 6 None Master Adol 7 None Luxoro 7 None Kakamadureira 7 None White Tamin 7 None Baagulino 7 None Siraf Erteri 7 None Slash Rage 7 None Otosoweodeo 7 None Speed Gabriel 7 None Cavaleiro Titan 7 None Keiyn lynard 7 None Mastrogildo 7 None King Of Sobanski 7 None Rafael of Sorck 7 None Antkibo on Unitera 7 None Pufeh 7 None Kisp 7 None Leo Adwar 7 None Narcoh Stoneslayer 7 None Old Allas 7 None Aburame Dibalo 7 None Rockles 7 None Tigre de Papier 8 None Mazaben 8 None Seher Talio 8 None Omar Vampire Slayer 8 None Rissoka'Hunter 8 None Ironeagle 8 None Lili Bety 9 None Rook Master Unitera 9 None Luegim 10 None Xidy Rooky 12 None Seekinho 14 None Kelik Dragons 14 None Olivyah Nim 20 None |
No no no... ja też miałem ten problem ale cierpliwość i ćwiczenie palca popłaca :D w każdym razie jestem pozytywnie zaskoczony, przeszedłem samouczek i jestem fajny :D Kto wie skąd lecą te nowe army?
|
Cipsoft zjechał sprawe ;)
Zobaczymy jak będzie na wyspie. Może zostanę na zawsze? :D |
tarantula na rooku
Dziś po update'cie zwiedzając(właściwie expiąc) rookgard natknąłem się na może i myły widok:
fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8797245ce53a137.html |
tarantula na rooku :D ale se wymyślili teraz cała ekipa z rooka będzie się zbierać i robić hunty na nią :P ciekawe czy wogóle można się z nią zmierzyć czy tak tylko na pokaz jest 8o a tak na marginesie to straszne lagi są i 4 razy mi tibia się wyłączyła nie wiadomo dlaczego ;/
|
small health potiony na rooku są po 20 gp lol...
wie ktoś może czy na mainie też po 20? |
hahaha tarantul na rooku, no ciekawy czy to kolejna zagadka do rozwikłania...
|
Cytuj:
Ps. Tibia.pl mogła by w końcu przetłumaczyć tego newsa na tibia.com :) |
Cytuj:
nie ma takiego czegoś na mainie są tylko health potiony no i lepsze 8o jak ja gralem na rooku to tego nie było :D tarantuli też nie której pewnie i tak nie będzie można ubić |
tore dobrze mówi tylko to średnio health potiony dają 100 bo nie raz dają tylko 70 życia
|
Jakiś fajny artykuł pojawił się na tibia.com
A co do topicu to zrypali sprawę z tymi npc, co to za RPG? Ja tylko czekam na nowy serwer http://www.tibia.com/library/?suptopic=creatures&race=wisp Spotkał się już ktoś? |
Zauważyłem, że coraz więcej ludzi przestaje grać w Tibie... Ja też. Nie wiem jak inni ale nie dostrzegam sensu w tej grze. Kochani Tibijczycy mam dla was wiadomość...
I TAK SKONCZYCIE NA FROSTACH! :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
One byly w tibii poprzedniej... Tylko ze teraz je umieścili na rooku... ARACK za dużo grasz na otsach... <zal.com> |
Cytuj:
ps. grałem na ots tylko miecha -.- no dobra 1,5 roku xd |
Rook
Dajcie osobny temat o zmiankach na Rooku, bo jest wiele pytan odnosnie tej wyspy po update.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |