![]() |
Niby kogo przezywal azreal? hahahahahah ZIRKOVA? :D
|
Cytuj:
|
z CZARNYM BARANEM -.-
|
czarno to widze^^
|
Bo morgana ogólnie czarna sie stala :evul:
|
Osz kurfa :O ale wy wszyscy fajni jesteście ;) Chłopaki pójdziecie ze mną na piwo?
|
A stawiasz?? Bo ledwo mam na internet :(
|
Tylko ciekawe czy wszyscy z Avis będą chcieli się bić z Budasami xD
|
Cytuj:
|
Ja moge iść ^^
Tylko gdzie byś chciał ;>? Jarmark ? Kolo stadionu ;>? |
Cytuj:
Pruszcz ;D |
Hm , to jeżeli będzie sie szykowało jakieś chalnie u mnie na działce w Pruszczu to mogę sie odezwac :P
|
Ja spożywam koło mostu w prg xDDDD
|
takie gadanie ze budasy cos szykuja, a nawet gdyby do tego doszlo i polacy by sie w to wtracili to oni dalej my sie polaczyli i by mieli w dupie ze wojna sie zaczela od ich sprzeczek, kilku osobom na tym serwie brakuje jaj i na pewno nikt z polakow na takiej wojnie by nie skorzystal
|
Cytuj:
|
Budasy to brudasy co oni mogą? Nie podniecajcie się jakimiś noobami z ich pvp to można robić wojnę carlin na venore... :baby:
|
I tak by po pizdzie dostali :d
|
Cytuj:
@Azrael aff;/ Ziomek napisz sobie odwolanie bo za to mozesz z tego co wiem. Nie zaszkodzi ,a moze pomoc ;) Pozdrawiam i trzymaj sie serdecznie :* Bro :* |
Cytuj:
|
Nuda albo spokojna idylla goszcząca na ziemiach morgany ogarniętej manią zabijania kripuf i zdobywania coraz wienkszych lefeli :cup::cup::cup:
Budasy maja taka sznase "przejąć władze" jak wisła na pokonanie barcy :) Wyrwaliby chwatsa : http://pl.youtube.com/watch?v=QAsa-KNoVRo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |