![]() |
Troche odswieze temat - co myslicie o wyborach w USA? Czy moga miec one wplyw na sytuacje w Polsce?
|
Myślę, że gdyby Mccain był prezydentem to mielibyśmy większe szanse na to, że ktoś nas obroni przed Rosją. (większe to dajmy na to jakieś 20% szans). Przy Obamie ten wskaźnik dla mnie na oko wynosi 10%;).
Ale jeśli chodzi o gospodarkę to chyba lepiej, że wygrał Obama. Tak przynajmniej experci sądzą ;). Więc jeśli nikt nikogo atakować nie będzie to źle nie powinno być... |
@2xup
Obama (pardon my french) nie ma jaj do negocjacji np. z Rosją. A to może wpłynąć na nas. Tyle. |
@up: zbyt duże cohones czasem mogą przynieść więcej złego niż dobrego, wole raczej spokojnego Obamę niz gościa pokroju Putina, tyle że po drugiej stronie barykady
|
Cytuj:
|
McCain zginąłby po roku, prezydentem Stanów zostałaby Sarah Pallin...
|
zeby wam Ruscy w gumiakach do przedpokoju nie weszli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Top Ciężko powiedzieć. O p. Baracku Obamie nie wiemy za dużo. Po McCain'ie można było się spodziewać dalszej zabawy w policjanta świata. Musimy poczekać, zobaczyć :). |
Cytuj:
@topic Od jutra uczę się Ruskiego - mam nadzieję, że do 2012 zdążę....:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obama jest tym, co chcieli zobaczyć amerykanie - polityka, który chce prowadzić spokojną politykę wewnętrzną. Ale samo zapewnienie, że ''Będzie lepiej'' nie oznacza, że tak właśnie będzie.
|
@up
Ale będzie polityka miłości (do Rosji, Iranu, Afganistanu, wszystkich...), słońce Wenezueli (patrz punkt 1) i Druga Islandia (kryzys gospodarczy). Taka powiększona Polska. |
taa, a 92% Waszyngtonu to pewnie przekonał ładną buzią
|
Cytuj:
|
Trzeba tu trochę odświeżyć.
Co sądzicie o ostatnich wydarzeniach w Gruzji z udziałem naszego prezydenta? |
Cytuj:
|
jakby to faktycznie byli ruscy i do tego chcieli go zlikwidowac to wracalby do Polski nawet nie w trumnie a w ludzkich wspomnieniach.
|
Cytuj:
Podobno Osetyjczycy przyznali się, że to były strzały ostrzegawcze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |