![]() |
Filmik calisa http://pl.youtube.com/watch?v=vCHnPHvEAmM
Troche żałosny... |
to byl taki filmik troche z stylu chwalisz sie czy zalisz, zalowy i sciagniete rozne zeczy z banaha, ten parkinson mnie dobil O_O.
troche kozaka chcial zgrywac ale pamietajmy, ze gdyby nie amesy sresy to taki calis by nie istnial wiec jego chwalenie sie "obiecuje ci ze z pzta wiecej ju nie wyjdziesz" to takie troche na 5 latka pasuje no ale cóz tylko moje zdanie ^^ |
zalosna napinka
|
ma ktos movie jak boil pada?
|
Cos im sie w dupie poprzewracalo chyba obaj przechuje.
Ahhh gdyby tak Amesa zrookowali mmhmhmhm |
Cytuj:
|
Jak by byl caly film to tak by nie dali, by musieli okroic do tego czasu jak padam bo tak posmiewisko by z nich bylo ;]
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
wielkie posmiewisko xD masslog w 7 osob w tym 1 noob char na 38 lvlu 2 knightow 1 palek 1 druid 2 sorcow w tym jeden ponizej 100 lvla, skakales na schodach przez 15 min ale spierdoliles bo nie sposob trapnac 149 ms w 6 osob na 3 pietrach, skakales jak debil ale jakos ci sie udalo uciec... ale gdzie ? nie uciekales za miasto tylko do sklepu xD!!! nasza ekipa sie rozbiegla ale stwierdzilismy ze jeszcze nie uciekamy do defensa i pobieglismy za toba, tam dalej skakales gdzie juz po okolo 20 min nie starczylo ci manasow niestety xD ! to bylo posmiewisko tylko i wylacznie z ciebie bo mozna bylo bez problemu uciec ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahah a juz niebylo co robic a tu boil on jednak to pewniak kolega jest :D |
omg ale akcja, szkoda tylko ze zabraklo minutki i troche szczescia, ale jak to boroth powiedzial szybkosc robi swoje :P ja i tak ucieklem :DDDDDD
Jan 09 2009, 13:21:31 CET Killed Nimu Ralo at Level 72 ok Jan 09 2009, 12:59:41 CET Killed Shadow Rashel at Level 64 ok obydwaj rsy wiec troche sie oblowilim p.s nie ma za co (nimu ralo to dawny broken promises) |
Cytuj:
|
|
chujowy, myslales chyba ze jak zajebiesz pare wiesniackich piosenek, troche hiphopu to filmy bedziesz mial jak banah - nie
|
Jawnie czemu wszyscy zaczeli zrzynac od banah'a jedyne co mi sie podoba to jakosc tego filmiku bo bardzo fajnie wszystko widac
|
Mi sie tam akurat ten filmik podobal i roznil sie od bana~ bo on pokazuje tylko jakie to inter jest zajebiste a ip/lr cioty a w tym filmiku byly fragi zarowno ip jak i it
|
Za duzo disco polo ktore wogole nie pasuje jakkolwiek do filmu...
|
Film ocenie krótko - DNO I WODOROSTY
|
Nawet fajny filmik ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |