![]() |
EJJAPIERDOLEPISZCIESWOJEPOSTYWWORDZIEALBONIEPISZCI EWCALE
BOZPOLOWYNICHUJANIEDASIENICODCZYTAC :mag: |
Grembus powiedz mi ty ze Slupska ? Jak tak to powiedz z jakiej ulicy xD , mozliwe ze sasiadami jestesmy xdd
|
cze Mera xd, mmm jak musisz juz mowic 'murzynami" czy tam synonimami tego slowa to moglbys mowic tak raczej o osobie blizej okreslonej czyli podaj jego nick, ale calego Avis nie trzeba jechac bo kazdy jest inny tak jak wy co?XD
Wiem ze i tak kapujesz ocb bo to ja jestem tym co sie uczyl od Ciebie;d Cze Bardolq, wbilem na "carlin.pl" i teraz mozemy walczyc po tej samej stronie XdxdddxDxd |
i za gumowe ucho mnie wezm± Xd
|
Bardol na mnie tez możesz liczyć hehe..
Zuuo Team 4evah ]:-> Wygramy Wygramy Wygramy ... pokonamy |
ZuuuO Team ]:-> good old times ;d
|
Cytuj:
|
Bardol TY spaju glupi !!1!!!!2@@21@1!@12!!1@@1 Nie wiedzialem, ze taki jestes ;< Fajtujcie fajtujcie, moze sie wlacze:]
|
Fajne bylo jak Toksong spamowal "Exevo mort Hur" na ob szaczun ziom ots 8.1?;x
|
Cytuj:
i widze piszesz bez klniecia no baja postep jest |
Cytuj:
btw forum fight _/ ej dobra chudy ty wiesz ze jak cos to ja za tob± stoje no nie? ;d Cytuj:
|
Btw Lavio najlepszego ; >
|
Gremb chodzisz na shoguna ?
|
Cytuj:
|
Feb 11 2009, 13:46:31 CET Killed Azylus Magee at Level 112 ok
;( |
15:10 Azylus Magee [112]: utani gran hur ""Rodzynaaaaa
//up, wiec nic trudnego zreszta rodzyn juz 3ci raz sie wyjebal azika charem >.> 3ci raz jak pajac fakt faktem w polowie orania wlaczyl sobie antyparaliza xD |
liczy sie obecnosc na ob, a nie to kto kim gral.
ps to tak powiem ni z gruchy, ni z pietruchy, ostatnio dowiedzialem sie, ze przepuklina powstaje dlatego, ze kiedy posnosimy cos ciezkiego i mamy niewytrenowane miesnie brzucha, to powstaje w zoladku takie cisnienie, ze 'powstaje babel' na wysokosci bebecha to wlasnie przepuklina, jak ktos nie wiedzial |
To, że przepuklina powstaje od dĽwigania za ciężkich przedmiotów to wiedziałem, że można zapobiec zakładaj±c pasek - też, ale że powstaje b±bel to nie miałem pojęcia; dzięki :) ratujesz mi życie :)
|
Xadi
ty jeste botem zbudowanym ze scrytptów ;////////////////////////// |
gowno zawsze wyplynie na powierzchnie...
przez was sie kurwa nie wysypiam... druga runda? Account banished until Mar 14 2009, 08:44:21 CET because of using unofficial software to play |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |